- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin cnm ne yaptın kontrolün bugünmüydü,topiğin bazı bölümlerini kaçırmıştım oku oku bitmedi okuyanada kadarda öğlen ettim resmenherkes de iyiymiş ne güzel,aramızdan ayrılan arkadaşlar var geçmiş olsun kısa zamanda allah tekrar nasip eder inşaallah bende de bu ara 20 lik diş ağrısı var hafiften 4 senedir çekiyorum ama bulantılarım dahada arttı şu duruma bile seviniyorum aslında 2 li testim ayın 10 unda o zaman bir çok kişi bebişlerinin cinsiyetini net öğrenmiş bile olucaklar ne güzel hakkımızda herşeyin hayırlısı ve en güzeli olsun güzel bir gün diliyorum herkese
bnm de haftaya ikili testim. 11+6 olucak o gun. erkenmiki acaba?
selamun aleyküm canlar...
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
herkes hayırlısıyla dönmüştür inşallah...
canım çokk sıkkın..
eş özrü tayini isticektim..
boş kontenjan yok yazısı ile karşılaştım..
yıkıldım...
bi mucize bekliyorum........
inşaallah canım keyifli bir hamilelik dönemi geçiririzvalla bnm bulantılarım tavan yapmış durumda ne süt nede yumurta kokusuna bile gelemiyorum şuan 12 .haftaya şartladım kendimi inşaallah bu tiskinmeler geçerde süt ve yumurtayı rahat rahat tüketirimKontorlum yarın bebişim inş. Cinsiyetini merak ediyorumda doktorun söyliyeceğini sanmıyorum. Ama yinede sorarım
Evet artık herkesin bulantıları azalıyor.. 3 aydan sonrası 6. aya kadar keyifli geçer inş. 6. aydan sonrada agırlaşacağız oturdugumuz yerden kalkamıyacağız
Bu arada ben düzenli beslenmeye başladım artıkın..
Günde 3 bardak süt,
3-4 ceviz,
bi koşam kuru üzüm,
5-6 tane badem..
sebzeleride zaten çok yerim..
domates, yeşil biber, ıspanak bunları çok seviyorum..
sadecebalık yiyemiyorum onun yerini ceviz karşılıyor zaten..
bide suyu çok fazla içemiyorum
sürmelii....
canım benide listeden çıkarabilirsinn boş gbelik kürtaj olacağımm bakalımm...
nur selam; bu kullandığın iğnelerin dozunu kadın doğumcumu ayarlıyor yoksa bir hematologla görüştünmü bu konuyla ilgili?
konyanın ilçesinden konya merkeze isticem.nerden nereye istiyosun ki nası boş kontenjan olmaz ya eş durumu dediğinle aynı şey değil mi eş özrü??
yaseminimm canımm,ALLAH ım sabır ve selamet versin inşallahh...sürmelii....
sürmelii....
sürmelii....
sürmelii....
kızlar cumartesı kontrolum var 11+5 olucam cınsıyet tahmını yaparmı sızce? nolurrr yapsınnnnn
kızlar cumartesı kontrolum var 11+5 olucam cınsıyet tahmını yaparmı sızce? nolurrr yapsınnnnn
ay fenalardayım kızlar
bulantılarım gıttı derken bugun bırı ısyerının ortasına olmak uzere 2 kere kustum.
lavaboya yetısemedım o derece :26:
her nzaman bulanır ama kusmam
yıne bulandı ay dedım kalkımde bır terasa cıkım hava alım
ya daha kalkmamla foşşşşşşşşşşşş
rezillik diz boyu.
bende sadece eksı bısıler yersem bulantımı hafıfletıo
suandada bu mevsımdede eksı bısı bulamıorum
hep hersey olmus artık
apartmanıngırısınde uzum salkımı var olmamıs uzumler
onlara taktım kafayı kapıcıya solucemn koparsın bır ıkı salkım.
nerdeyse oturup lımon yıcem dılım dılım ekşi delisi oldum.