2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

deme ya...nerdeeeeeeeeee???ölsem ağzıma sokamıyorum ilkindede ekşiden çok tiksinmiştim(sadece tuzlu istiyorum birde bol acı((

ayni kendimi okuyorum sanki ,herseyden tiksiniyorum cok kotuyum,ALLAHim sabir versin

kasık ağrılarım geçtiğimiz haftalarda vardı azaldı, hatta yok denecek kadar az.. tabi ben senden öndeyim sanırım..
benimde bulantılarım gitgide artmıştı azalacağı yerde hatta kusmuyorken kusmaya başladım sonra hapımı değiştirdi doktor güçlü bi ilaç verdi baya iyi geldi...
bebeğine birşey olmaz kusarken zannetmiyorum kasılma oluyor mutlaka çünkü...

krem bende kullanmaya başladım zannetmiyorum zararlı olsa kimse kullanmaz fakat öenmli bir bilgi

GÖĞÜSLERİNİZE MASAJ YAPARAK SÜRMEYİN DÜŞÜĞE, ERKEN DOĞUMA SEBEP OLUYORMUŞ.. görümcem seminerde dinlemiş. kendisi eczanede çalışıyor.

bende boğazıma gargara yaparken ondan bile kusasım geliyor çok komik oluyo geçen gece uykuda öksürürken tükürüğmden boğulmuşum öğürerek uyandım çok komikti

ebah slm; başağrısı için senin bir tarifin vardı ama tam hatırlayamadım alabilirmiyim acaba?

herkese tünaydın arkadaşlarrr.

al bendende okadar. evde soğan kavuramıoyrum diye yemek yapamıyorum. et tavukta tüketemiyorum. sadece yemek olarak patates,yoğurt,yumurta semizotu(yemeği değil ya çiğ yada hafif haşlama) tüketmekten çok sıkıldım. ve sürekli canım tatlı ekşi tuzlu istiyor. sürekli değişim halindeyim. bir dakika canım tatlı isterken bir kaç dakika sonra canım tatlı istiyor. ama yesemde yemeyi bitirdiğim ana yine ağzımın içi çamur gibi aş erdiğim şeylerden bile tat alamıyorum. sürekli uzanıyorum çok halsizim. bide kokmayan bir şey varki hamur işi ancak onunla karnımı doyurabiliyorum. yiyorum napıyım yoksa aç kalacam. eşim 4 gün evdeydi evde doğru düzgün yemek yok. bayram olduğundan zaten gezmelerdeyiz dışarda yiyoruz. ondada benim koku duyum tavan yapıyo habire midem bulanıyo. dün evdeydik eşim tavuk aldı tarif ettim kendi pişirdi garibim bende semizotu ve yoğurda talim. allahım normal hayatıma bir an önce dönmek istiyorum.
ayy ben ekşi için ölüyorum yaaaaaaaa. bol bol salata yiyorum o yuzden ya da sade limoonnnnnn
benimde zaman zaman canım çekiyor.

selam canlar..nasılsınız???

allah inşallah herşeyi gönlüne göre verir.

benimde ilk kızımda sivriydi sonra yayıldı. bundada şuan sivri duruyor bakalım nasıl olacak.

ebah slm; başağrısı için senin bir tarifin vardı ama tam hatırlayamadım alabilirmiyim acaba?

3 makyaj pamuğunun üzerine limon kolonyası ve birer çat kaşığı karabiber dök,üzerini tekrar makyaj pamuğu ile kapat.iki kaşın ortasına ve şakaklarına birer tane koy başını bağla iyi geliyor ama bayramın 2.günü bana iyi gelmedi.duş alaraka evden çıktım arabada camlar açıktı rüzgarı yedim değil kolonyalı pamuk eşim masaj yaparken bir şişe kolonya bitirdi 2 saat sonra baş ağrım geçti.üzerine kaçıncı defa duşa giriyorum hala daha kolonya kokusu geliyor bir yerlerden

ne olsun kuzum iç güveysinden hallice:))))bulantı dışında birşeyim yok çok şükür:)))))))))

maşallah şekerimmm :))) ayyyh o mide bulantısı bendede var şükür :))) dikkat ettim ama genelde evde oluyor dün tüm gün deniz kenarındaydık eve dönene kadar midem bulanmadı iyottan mı acaba

hoşbuldum teşekkürederim iyiyim canım sen nasılsın ?

şükür canım ne olsun????

maşallah şekerimmm :))) ayyyh o mide bulantısı bendede var şükür :))) dikkat ettim ama genelde evde oluyor dün tüm gün deniz kenarındaydık eve dönene kadar midem bulanmadı iyottan mı acaba

iyotmu çeksek tiner yerineeyeni bir ekol başlar iyotçular:)))))))

tşk ederim canım bir deneyeyim bakayım bana nasıl gelecek...

kocama bunu yapmaaaa akşam eve gelince başlamıyım bende beni deniz kenarına götürrrrrrrrrrr iyot çekmem lazım demiyim. söylenmeye başlar artık hay senin kadınlar kulubüne diyeartık çare bulamıyorum mide bulantıma çok mutsuzum bu sebepten.

ayyyh kıyamam hem bizim hemde eşlerimizin Allah yardımcısı olsun... yane iyot işin şakası tabi de sanırım dün bana açık hava iyi geldi

hoş geldin cnm ne yaptın kontrolün bugünmüydü,topiğin bazı bölümlerini kaçırmıştım oku oku bitmedi okuyanada kadarda öğlen ettim resmenherkes de iyiymiş ne güzel,aramızdan ayrılan arkadaşlar var geçmiş olsun kısa zamanda allah tekrar nasip eder inşaallah bende de bu ara 20 lik diş ağrısı var hafiften 4 senedir çekiyorum ama bulantılarım dahada arttı şu duruma bile seviniyorum aslında 2 li testim ayın 10 unda o zaman bir çok kişi bebişlerinin cinsiyetini net öğrenmiş bile olucaklar ne güzel hakkımızda herşeyin hayırlısı ve en güzeli olsun güzel bir gün diliyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…