- 7 Mart 2008
- 1.423
- 7
- 37
daha 3 ayım bitmedi rahatım :)))))gülüm yiyemiyorum inan sürekli işathsızlık var eşimde bunaldı iyice yemek yapıyor yok annem yapıp çağırıyor yok.uyku yok..bilmiyorumki valla.haftaya gideyim doktoruma söyleyeceğim...hayırlısı bakalım..ekmeğin içinden bile tiksindim rabim affetsin((((((
deme ya...nerdeeeeeeeeee???ölsem ağzıma sokamıyorum ilkindede ekşiden çok tiksinmiştim(sadece tuzlu istiyorum birde bol acı ((
sm kızlar;
bebişlerini görüp iyi haberlerle gelen arkadaşlar gözünüz aydın yaseminden haber yok sanırım((
aleyküm selam canısım nasılsın???malesef hala haber yok((((((((((8
Tskler kayra benimde 7. Yilim aslinda ama mebdeki ilk yilim :)))))
Bide bikac soru sormak istiyorum size doktordayken heyecandan unuttum
kasiklarimizdaki agrilar normal mi? Nadiren oluyo surekli degil
bulantilarim basladi kusuyorum da sabahlari ama cok tedirgin oluyorm
kusarken gobegim falan kasiliyo ya bebek dusermi falan diye
krem surmek tehlikeli mi? Ayaklarim catliyo bazi urunler ozellikle hamileyken kullanilmiyo diye biliyorm
dislerimi fircalarken normalde bile midem bulaniyodu ama simdi daha da fazla napilabilir?
Cok onemli sorular degil biliyorum internetten de bakiyorum zaten cogu seye ama
ayni seylere farkli cozumler bulanlar olabilir hem de azcik muhabbet etmis oluruz:))))))
iyiyim şekerim şükür yok bir yaramazlık sende ne var ne yok?
al bendende okadar. evde soğan kavuramıoyrum diye yemek yapamıyorum. et tavukta tüketemiyorum. sadece yemek olarak patates,yoğurt,yumurta semizotu(yemeği değil ya çiğ yada hafif haşlama) tüketmekten çok sıkıldım. ve sürekli canım tatlı ekşi tuzlu istiyor. sürekli değişim halindeyim. bir dakika canım tatlı isterken bir kaç dakika sonra canım tatlı istiyor. ama yesemde yemeyi bitirdiğim ana yine ağzımın içi çamur gibi aş erdiğim şeylerden bile tat alamıyorum. sürekli uzanıyorum çok halsizim. bide kokmayan bir şey varki hamur işi ancak onunla karnımı doyurabiliyorum. yiyorum napıyım yoksa aç kalacam. eşim 4 gün evdeydi evde doğru düzgün yemek yok. bayram olduğundan zaten gezmelerdeyiz dışarda yiyoruz. ondada benim koku duyum tavan yapıyo habire midem bulanıyo. dün evdeydik eşim tavuk aldı tarif ettim kendi pişirdi garibim bende semizotu ve yoğurda talim. allahım normal hayatıma bir an önce dönmek istiyorum.daha 3 ayım bitmedi rahatım :)))))gülüm yiyemiyorum inan sürekli işathsızlık var eşimde bunaldı iyice yemek yapıyor yok annem yapıp çağırıyor yok.uyku yok..bilmiyorumki valla.haftaya gideyim doktoruma söyleyeceğim...hayırlısı bakalım..ekmeğin içinden bile tiksindim rabim affetsin((((((
benimde zaman zaman canım çekiyor.ayy ben ekşi için ölüyorum yaaaaaaaa. bol bol salata yiyorum o yuzden ya da sade limoonnnnnn
selamun aleyküm canlar...
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
herkes hayırlısıyla dönmüştür inşallah...
canım çokk sıkkın..
eş özrü tayini isticektim..
boş kontenjan yok yazısı ile karşılaştım..
yıkıldım...
bi mucize bekliyorum........
selam canlar..nasılsınız???
iyiyim kayracım bayramda biraz rahattım bulantılarım azdı ilaç sayesinde sanırım birazda tatil psiklojiside vardı 11lere kadar yattım. artık benim göbeğim gitmiyor ama maşallah vucudum çok kilo almadı göğüslerim dışında ilk başta kız gibi duruodu popom falan genişlemişti ama şimdi karnım sivrilmeye mi başladı ne bilemedim
ebah slm; başağrısı için senin bir tarifin vardı ama tam hatırlayamadım alabilirmiyim acaba?
hoşgeldin nurişim nasılsın canım??????
ne olsun kuzum iç güveysinden hallice:))))bulantı dışında birşeyim yok çok şükür:)))))))))
hoşbuldum teşekkürederim iyiyim canım sen nasılsın ?
maşallah şekerimmm :))) ayyyh o mide bulantısı bendede var şükür :))) dikkat ettim ama genelde evde oluyor dün tüm gün deniz kenarındaydık eve dönene kadar midem bulanmadı iyottan mı acaba
3 makyaj pamuğunun üzerine limon kolonyası ve birer çat kaşığı karabiber dök,üzerini tekrar makyaj pamuğu ile kapat.iki kaşın ortasına ve şakaklarına birer tane koy başını bağla iyi geliyor ama bayramın 2.günü bana iyi gelmedi.duş alaraka evden çıktım arabada camlar açıktı rüzgarı yedim değil kolonyalı pamuk eşim masaj yaparken bir şişe kolonya bitirdi 2 saat sonra baş ağrım geçti.üzerine kaçıncı defa duşa giriyorum hala daha kolonya kokusu geliyor bir yerlerden
günaydın kızlar sizlerede..iyisinizdir inşallah....
maşallah şekerimmm :))) ayyyh o mide bulantısı bendede var şükür :))) dikkat ettim ama genelde evde oluyor dün tüm gün deniz kenarındaydık eve dönene kadar midem bulanmadı iyottan mı acaba
İyiyiz çok şükür kayracım sen nasılsın?
kocama bunu yapmaaaaakşam eve gelince başlamıyım bende beni deniz kenarına götürrrrrrrrrrr iyot çekmem lazım demiyim. söylenmeye başlar artık hay senin kadınlar kulubüne diye artık çare bulamıyorum mide bulantıma çok mutsuzum bu sebepten.
bende iyiyim kuzucum ne olsun bildiğin gibi....:)))
ben geldiim