2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

korktuğun ne ??ne güzel işte yavrun iyi besleniyor önden gidiyor..2-3 hafta önden giderse şekerden şüpheleniliyor ama 1 hafta sorun değil..benimkide önden gidiyor mutlu ol sıkıntı yok yani...

Ay inşallah kızlar. Ne biliym insan evhamlanıyor işte. Bir an önce sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.

günaydın arkadaşlar

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun

bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş hepsine geçmiş olsun

günaydınn bugün pek kimse yazmıyorr sanırım tatil sendromundan çıkamadılar

günaydın kızlar sizlerede..iyisinizdir inşallah....

nurum özelden attım ama bekle bakalım gülüm ya...daha duyuru yapılmamış..benim mebsis sayfamdada aynı yazıyor boş kontenjan yoktur diyor.ama henüz duyuru yok ana sayfada....bekleyip göreceğiz olmadı görevlendirme talep edersin:)))benimde canım çok sıkıldı ama duyuru olmadığı için azıcık rahatladım...

iyiyim kayracım bayramda biraz rahattım bulantılarım azdı ilaç sayesinde sanırım birazda tatil psiklojiside vardı 11lere kadar yattım. artık benim göbeğim gitmiyor ama maşallah vucudum çok kilo almadı göğüslerim dışında ilk başta kız gibi duruodu popom falan genişlemişti ama şimdi karnım sivrilmeye mi başladı ne bilemedim

Merhabalar arkadaşlar,
Midem bulandığı için yemeğe çıkmadım, fırsattan istifade sizi okuyayım dedim.
Yarın ikili testim var, ben biraz erken yaptırıyorum galiba. Benim 11+4 oluyor. Öyle çağırdı, benim de işime geldi. Elimden gelse her hafta görmeye gideceğim malum.

Yasmin'den güzel haberler gelir inşallah bugün.

Selam kizlarrrrr
herkesin gecmis bayrami mubarek olsun
doktordan geliyorum ve cok mutluyum
dusuk tehlikem vardi benim
kese normale donmus. bebisimi de gorduk
Allaha cok sukur cok iyi herseyi de belli sasirdim.

Bekleyen herkese iyi haberler duyurmayi nasip etsin Allahim.
ben ogretmenim ve eylulde urfaya gitmek zorundaydim
eger tehlike devam etseydi gidemicek ve adaylik seminerini alamicaktim
buda adayligimin uzamasina neden olacakti sukur ki hersey yolunda

lutfen kritik durumda olanlar iyi dusunsunler ve iyi olsun

koy resim yorumlayalım:))))))))))))benim akşam oluyor bulantım terketmiyor beni çok sadık maşallah.....

bende 12 lerde yaptırcam canım hayırlısıyla..evet dışarı çıkacam ama yasmini bekliyorum korku ve duayla..içim sıkılıyor aslında ama hayırlısı....

bekliyorum kayramm...
çok kötü oldum valla,o yazıyı görünce...
bende diğer sitelerdeki yorumları okuyunca,daha az kaygılanıyorum.
herkes aynını söylüyor.
inşallah da öyle olur..
başıma felaket bi ağrı girdi.
migrenim gelio galiba:18:

ayrıca bakan bey görevlendiemeleri iptal ediyor,istesem ne olacakki....

gözün aydın oyy daha taze öğretmn vay be yaşanmışım...ben 8,yılımı çalışacağım(((((((

yok gülüm doktordan alacağın raporla isteyeceksin bi halt yapamaz o zaman....herşeyin incesini öğrendik artık..sanırım bana yine görevlendirme verecekler....bekle bakalım daha duyuru yok...

yok gülüm doktordan alacağın raporla isteyeceksin bi halt yapamaz o zaman....herşeyin incesini öğrendik artık..sanırım bana yine görevlendirme verecekler....bekle bakalım daha duyuru yok...

yha sen varya...
hep umudum tükendi dediğim anda umut oluyorsun bana...
ALLAH korusun inşallah öyle bişey olmazda,eğer tayin isteyemezsek,tekrar konuşuruz bu konuyu inşallah.
sen tecrübelisin bana yardım edersin.

Güzel anneler günaydınn... uzun zaman oldu giremedim sabahtan beri anca geçmişi okudum bitirdim.. bebeğini kaybeden arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allah sabrını versin ve en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah..benimde 4 hafta sonra sonunda bu cumartesi randevum var 4 hafta gectı ama su son 3 gun gecmıyo resmen heyecandan

Tskler kayra benimde 7. Yilim aslinda ama mebdeki ilk yilim :)))))
Bide bikac soru sormak istiyorum size doktordayken heyecandan unuttum
kasiklarimizdaki agrilar normal mi? Nadiren oluyo surekli degil
bulantilarim basladi kusuyorum da sabahlari ama cok tedirgin oluyorm
kusarken gobegim falan kasiliyo ya bebek dusermi falan diye
krem surmek tehlikeli mi? Ayaklarim catliyo bazi urunler ozellikle hamileyken kullanilmiyo diye biliyorm
dislerimi fircalarken normalde bile midem bulaniyodu ama simdi daha da fazla napilabilir?

Cok onemli sorular degil biliyorum internetten de bakiyorum zaten cogu seye ama
ayni seylere farkli cozumler bulanlar olabilir hem de azcik muhabbet etmis oluruz:))))))

yha sen varya...
ALLAH korusun inşallah öyle bişey olmazda,eğer tayin isteyemezsek,tekrar konuşuruz bu konuyu inşallah.

tamam canısı bekleyelim bakalım neler olacak:))))))))

deme ya...nerdeeeeeeeeee???ölsem ağzıma sokamıyorum ilkindede ekşiden çok tiksinmiştim(sadece tuzlu istiyorum birde bol acı((

ayni kendimi okuyorum sanki ,herseyden tiksiniyorum cok kotuyum,ALLAHim sabir versin

Tskler kayra benimde 7. Yilim aslinda ama mebdeki ilk yilim :)))))
Bide bikac soru sormak istiyorum size doktordayken heyecandan unuttum
kasiklarimizdaki agrilar normal mi? Nadiren oluyo surekli degil
bulantilarim basladi kusuyorum da sabahlari ama cok tedirgin oluyorm
kusarken gobegim falan kasiliyo ya bebek dusermi falan diye
krem surmek tehlikeli mi? Ayaklarim catliyo bazi urunler ozellikle hamileyken kullanilmiyo diye biliyorm
dislerimi fircalarken normalde bile midem bulaniyodu ama simdi daha da fazla napilabilir?

Cok onemli sorular degil biliyorum internetten de bakiyorum zaten cogu seye ama
ayni seylere farkli cozumler bulanlar olabilir hem de azcik muhabbet etmis oluruz:))))))

yha sen varya...

tamam canısı bekleyelim bakalım neler olacak:))))))))

sm kızlar;

bebişlerini görüp iyi haberlerle gelen arkadaşlar gözünüz aydın yaseminden haber yok sanırım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…