Kızlar geçen hafta doktora gittim bebeğin ölçümlerine göre 2 gün ilerde görünüyo dedi. Bugün tekrar ultrasona girdim 12+5 iken bebek 13+1 görünüyo dedi. 1 haftaya kadar normal sayılır ilerde olması dedi doktor ama benim içime kurt düştü. Bu hafta 3 gün ilerde görünüyo. Acaba benim gibi olan var mı. Çok canım sıkıldı ya her hafta 1 gün fazladan atarsa böle. Bilgisi olan var mı ?
günaydın arkadaşlar
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş hepsine geçmiş olsun
herkese günaydın arkadaşlar
bayram bitti tatil bitti yine buralardayız
benim için çok güzel geçti inş herkes için öyle keyifli olmuştur.
haftaya doktora gidicem inş sabırsızlıkla bekliyorum bakalım cinsiyeti için
günaydınn bugün pek kimse yazmıyorr sanırım tatil sendromundan çıkamadılar
iyiyim kayracım bayramda biraz rahattım bulantılarım azdı ilaç sayesinde sanırım birazda tatil psiklojiside vardı 11lere kadar yattım. artık benim göbeğim gitmiyor ama maşallah vucudum çok kilo almadı göğüslerim dışında ilk başta kız gibi duruodu popom falan genişlemişti ama şimdi karnım sivrilmeye mi başladı ne bilemedim
Merhabalar arkadaşlar,
Midem bulandığı için yemeğe çıkmadım, fırsattan istifade sizi okuyayım dedim.
Yarın ikili testim var, ben biraz erken yaptırıyorum galiba. Benim 11+4 oluyor. Öyle çağırdı, benim de işime geldi. Elimden gelse her hafta görmeye gideceğim malum.
Yasmin'den güzel haberler gelir inşallah bugün.
nurum özelden attım ama bekle bakalım gülüm ya...daha duyuru yapılmamış..benim mebsis sayfamdada aynı yazıyor boş kontenjan yoktur diyor.ama henüz duyuru yok ana sayfada....bekleyip göreceğiz olmadı görevlendirme talep edersin:)))benimde canım çok sıkıldı ama duyuru olmadığı için azıcık rahatladım...
Selam kizlarrrrr
herkesin gecmis bayrami mubarek olsun
doktordan geliyorum ve cok mutluyum
dusuk tehlikem vardi benim
kese normale donmus. bebisimi de gorduk
Allaha cok sukur cok iyi herseyi de belli sasirdim.
Bekleyen herkese iyi haberler duyurmayi nasip etsin Allahim.
ben ogretmenim ve eylulde urfaya gitmek zorundaydim
eger tehlike devam etseydi gidemicek ve adaylik seminerini alamicaktim
buda adayligimin uzamasina neden olacakti sukur ki hersey yolunda
lutfen kritik durumda olanlar iyi dusunsunler ve iyi olsun
bekliyorum kayramm...
çok kötü oldum valla,o yazıyı görünce...
bende diğer sitelerdeki yorumları okuyunca,daha az kaygılanıyorum.
herkes aynını söylüyor.
inşallah da öyle olur..
başıma felaket bi ağrı girdi.
migrenim gelio galiba:18:
ayrıca bakan bey görevlendiemeleri iptal ediyor,istesem ne olacakki....
yok gülüm doktordan alacağın raporla isteyeceksin bi halt yapamaz o zaman....herşeyin incesini öğrendik artık..sanırım bana yine görevlendirme verecekler....bekle bakalım daha duyuru yok...
yha sen varya...
hep umudum tükendi dediğim anda umut oluyorsun bana...
ALLAH korusun inşallah öyle bişey olmazda,eğer tayin isteyemezsek,tekrar konuşuruz bu konuyu inşallah.
sen tecrübelisin bana yardım edersin.
daha 3 ayım bitmedi rahatım :)))))gülüm yiyemiyorum inan sürekli işathsızlık var eşimde bunaldı iyice yemek yapıyor yok annem yapıp çağırıyor yok.uyku yok..bilmiyorumki valla.haftaya gideyim doktoruma söyleyeceğim...hayırlısı bakalım..ekmeğin içinden bile tiksindim rabim affetsin((((((
deme ya...nerdeeeeeeeeee???ölsem ağzıma sokamıyorum ilkindede ekşiden çok tiksinmiştim(sadece tuzlu istiyorum birde bol acı ((
yha sen varya...
hep umudum tükendi dediğim anda umut oluyorsun bana...
ALLAH korusun inşallah öyle bişey olmazda,eğer tayin isteyemezsek,tekrar konuşuruz bu konuyu inşallah.
sen tecrübelisin bana yardım edersin.