- 28 Mayıs 2012
- 115
- 0
senin takvim 13 haftada diyo ama yanlısmı gıdıyo o
rabbime emanetsiniz kuzum bende kaçayım bulantım çok yatarsam belki beni yormaktan vazgeçer....öpüyorum seni diloşunu ve minik adamını:))))
bnm de haftaya ikili testim. 11+6 olucak o gun. erkenmiki acaba?benim de haftaya erken o zaman 12+3 veya 4 diye okumustum bu forumdada o yuzden sordum anladim kivircik tesekkur ederim
bnm de haftaya ikili testim. 11+6 olucak o gun. erkenmiki acaba?
Ayy bende eksiyi cok yiyorumm. Onceleri yiyemiyordum midem yaniyordu.
Kacinci haftandasin canim oyyy inş. Bian evvel gecerde rahatlarsin. Mide yanmasi cok kotu yaa tiksinmeyi bilmemde.
Bende persembe gidecegim doktora. Acaba cinsiyeti bellimidir? :)
Eki Görüntüle 493417 Eki Görüntüle 493417
Kızlar cinsiyuet belirleme testini yaptım sonuç kız çıktı :)
Eki Görüntüle 493417 Eki Görüntüle 493417
Kızlar cinsiyuet belirleme testini yaptım sonuç kız çıktı :)
günaydın anneler ve bebekleri
geçmiş bayramınız kutlu olsun...
haftanın ortasında benim gibi sürünerek çalışmaya başlayan annelerin allah yardımcısı olsun....
c.tesi günü testlerimiz yapılacak,doktorla konuşup ense ve burun ölçüsü aldırmak istemediğimizi söylicez bakalım o bize ne diyecek??
cinsiyet durumu için 14.hafta demişti sanırım son 2 haftamız kaldı....
bu arada bayramda kimse bana hediye almamış herkes ara renklerde (sarı-krem-beyaz) tulum almış baka baka bir hal oldum....ne güzel minicik hepsi....
günaydın...
bayram çok güzeldi hiç mide bulantım kusmam olmadan geçti nerede ise bir iki kere hariç ama bugün mide bulanmam gene başladı sanki bayramın bittiğini anladı
gene iş başı yaptık bakalım herkez için hayırlı bir gün olsun
günaydın anneler ve bebekleri
geçmiş bayramınız kutlu olsun...
haftanın ortasında benim gibi sürünerek çalışmaya başlayan annelerin allah yardımcısı olsun....
c.tesi günü testlerimiz yapılacak,doktorla konuşup ense ve burun ölçüsü aldırmak istemediğimizi söylicez bakalım o bize ne diyecek??
cinsiyet durumu için 14.hafta demişti sanırım son 2 haftamız kaldı....
bu arada bayramda kimse bana hediye almamış herkes ara renklerde (sarı-krem-beyaz) tulum almış baka baka bir hal oldum....ne güzel minicik hepsi....
ay bu nasıl test ıdrarlamı oluyor canım? bakalım tutucakmı?
ayy ben güvenemem ki onlara.bakalım doğru çıkacakmı görcez
Bende güvenmiyorum cnm ama %90 doğrulouk payı yazıyor..bakalım inşalalh
ne güzel güle güle kullanın inş.bende haftaya cumartesi gidicem doktora inş cinsiyetini öğrenebiliriz.14 haftalık olucaz biz herhalde öğrenilir o zaman
günaydın arkadaşlar
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş hepsine geçmiş olsun
selamun aleyküm canlar...
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
herkes hayırlısıyla dönmüştür inşallah...
canım çokk sıkkın..
eş özrü tayini isticektim..
boş kontenjan yok yazısı ile karşılaştım..
yıkıldım...
bi mucize bekliyorum........
Kızlar geçen hafta doktora gittim bebeğin ölçümlerine göre 2 gün ilerde görünüyo dedi. Bugün tekrar ultrasona girdim 12+5 iken bebek 13+1 görünüyo dedi. 1 haftaya kadar normal sayılır ilerde olması dedi doktor ama benim içime kurt düştü. Bu hafta 3 gün ilerde görünüyo. Acaba benim gibi olan var mı. Çok canım sıkıldı ya her hafta 1 gün fazladan atarsa böle. Bilgisi olan var mı ?