2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
rabbime emanetsiniz kuzum bende kaçayım bulantım çok yatarsam belki beni yormaktan vazgeçer....öpüyorum seni diloşunu ve minik adamını:))))

İyi geceler allahim rahatlik versin canimm. Bende oglusunu opuyorum buarada akrabamizin biri oglunun adini Kayra koydu. Bende dusunuyordum yani aklimda 3 tane isim vardi kaldi 2 tane:)

günaydın arkadaşlar... tatil bitti ve gene iş başı :) uykulu bir sabahtan hepinize merhaba...

günaydın...

bayram çok güzeldi hiç mide bulantım kusmam olmadan geçti nerede ise bir iki kere hariç ama bugün mide bulanmam gene başladı sanki bayramın bittiğini anladı

gene iş başı yaptık bakalım herkez için hayırlı bir gün olsun

bnm de haftaya ikili testim. 11+6 olucak o gun. erkenmiki acaba?

Yoo erken degıl canım 12.haftanın ıcınde olucaksın ıste.

surmelı bence bellıdır senın 2lı testın oldumu orda tahmınde bulundumu?yoksa 2lı testemı gıdıceksın?

bu arada herkese bayram donusu gunaydın,biz çalışanlara allah sabır versin kötüinsanların şerrinden korusun o şerlilerden biri beni müdürüm hamile olmamam aldırmadan bağırıyor bana allah hesabını sorsun dilerim

günaydın anneler ve bebekleri

geçmiş bayramınız kutlu olsun...
haftanın ortasında benim gibi sürünerek çalışmaya başlayan annelerin allah yardımcısı olsun....
c.tesi günü testlerimiz yapılacak,doktorla konuşup ense ve burun ölçüsü aldırmak istemediğimizi söylicez bakalım o bize ne diyecek??
cinsiyet durumu için 14.hafta demişti sanırım son 2 haftamız kaldı....
bu arada bayramda kimse bana hediye almamış herkes ara renklerde (sarı-krem-beyaz) tulum almış baka baka bir hal oldum....ne güzel minicik hepsi....

Eki Görüntüle 493417 Eki Görüntüle 493417
Kızlar cinsiyuet belirleme testini yaptım sonuç kız çıktı :)

ayy ben güvenemem ki onlara.bakalım doğru çıkacakmı görcez

ne güzel güle güle kullanın inş.bende haftaya cumartesi gidicem doktora inş cinsiyetini öğrenebiliriz.14 haftalık olucaz biz herhalde öğrenilir o zaman

herkese günaydın arkadaşlar
bayram bitti tatil bitti yine buralardayız
benim için çok güzel geçti inş herkes için öyle keyifli olmuştur.

haftaya doktora gidicem inş sabırsızlıkla bekliyorum bakalım cinsiyeti için

aynen benimde öylee bayramda gayet iyiydim tabi birde sabah 11e kadar uyuyunca bulantı falan kalmıyor . sağolsun doktorun verdiği ilaçta çok etkili çıktı.

senınde canımm. sürünerek çalışanlardan biri de benim biliyorsun sabahları uyuyup gelsek işe ne güzel olacak bende ikili test konusunda kararsızım eylülün ikinci haftası gideceğim bakalım ne diyecek doktorum...

ay bu nasıl test ıdrarlamı oluyor canım? bakalım tutucakmı?

evet canım.kız kardeşim almış banada.o benden meraklı....idrarını içine enjekde ediyosun
yeşil ve tonları koyu ise erkek
açık sarı ve tonlarına kız
bana kız çıktı
bakalım ultrasonda doktorumux ne dicek.

günaydın arkadaşlar

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun

bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş hepsine geçmiş olsun

selamun aleyküm canlar...

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
herkes hayırlısıyla dönmüştür inşallah...

canım çokk sıkkın..
eş özrü tayini isticektim..
boş kontenjan yok yazısı ile karşılaştım..
yıkıldım...
bi mucize bekliyorum........

hoşgeldin canım.ben geçmişte okuduğum kadarıyla kayra sana yardımcı olacaktı ama birşeyler halledecektiniz olmadı mı onlarin hiç biri ?

Kızlar geçen hafta doktora gittim bebeğin ölçümlerine göre 2 gün ilerde görünüyo dedi. Bugün tekrar ultrasona girdim 12+5 iken bebek 13+1 görünüyo dedi. 1 haftaya kadar normal sayılır ilerde olması dedi doktor ama benim içime kurt düştü. Bu hafta 3 gün ilerde görünüyo. Acaba benim gibi olan var mı. Çok canım sıkıldı ya her hafta 1 gün fazladan atarsa böle. Bilgisi olan var mı ?

bunda canını sıkıcak ne var ki, geride de olabilir geç döllenmiştir, ilerde de olabilir çabuk gelişmiştir. içine kurt düşcek ne var allah korusun kötü birşey mi çıktı kızlar takmayın herşeyi kafaıza bunlar olağan şeyler. canım benim her hafta bir gün atar mı o zaman 5 aylıkken doğurursun olmaz bence öle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…