2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kivircik doktorun seni tam olarak ne zmn cagirdi yani 11+? kac oluosun ikili test icin? ben
Daha goremedim bebegimin kipir kipir hallerini biran evvel gitmek istiyorum gormek istiyorum 10+ 5 im bugun

canım ben sata gore 10+4 um ama ultrasona gore 11+2 cıktım ve doktor bana haftaya gel tam 12+2 veya 3 te yapalım en dogru sonucu almak ıcın dedı.ultrasona gore gıdıyo yani.

Oh oh ne guzel canim bize slmi yokmu findiginin:)

olmazmı opuyomus hepınızi tek tek. oldugu yerde donmekle mesguldu sıpa:KK1:

selam herkese, umarım herkes iyidir. gercı pek kimse yok ortalarda ama...
ben bugun kontrole gittim böcüğümü görmeye, sukurler olsun ki kıpır kıpırdı fındık kurdu.:nazar:
hemen agladım tabı yine ama tuttum kendimi dısarı cıkınca cok agladım cunku o kdar net gorebılecegımı dusunmuyordum. kolu, bacagı,yüzü. haftaya ıkılı testımiz var, burun kemiği olusmus dedı doktor ona da sevındım.
umarım herkes iyi haberlerini alır bebıslerin...

senin niki görünce aklıma hep marul geliyor:))))oh maşallah hayırlı haberlere seviniyorum..gözün aydın haftayada ben gidicem cinsiyetimizide öğreniriz inşallah.herşeyden önemlisi ikili test ense kalınlığı ve urun kemiği...allah sağlıkla kavuştursun inşallah...

yasminim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....aklım hep sende...inşallah bırakmazsın beni:KK14::KK14::KK14::KK14:dualarım hep bebeğinle.....özledimde seni kaç gündür:KK43:(((((((

canım ben sata gore 10+4 um ama ultrasona gore 11+2 cıktım ve doktor bana haftaya gel tam 12+2 veya 3 te yapalım en dogru sonucu almak ıcın dedı.ultrasona gore gıdıyo yani.

olmazmı opuyomus hepınızi tek tek. oldugu yerde donmekle mesguldu sıpa:KK1:

benim de haftaya erken o zaman 12+3 veya 4 diye okumustum bu forumdada o yuzden sordum anladim kivircik tesekkur ederim :KK66:

senin niki görünce aklıma hep marul geliyor:))))oh maşallah hayırlı haberlere seviniyorum..gözün aydın haftayada ben gidicem cinsiyetimizide öğreniriz inşallah.herşeyden önemlisi ikili test ense kalınlığı ve urun kemiği...allah sağlıkla kavuştursun inşallah...

he he, marul gıbı saclarım var zaten. canım yeşillik iyidir bol bol salata yiyin diye yaptım:KK9:
insallah canim ya su ikili test için ben de endişeleniyorum ama hayırlısı...

hoşbuldum kuzummmmmmm:KK54::KK54::KK54:prens sendeki pranssss:KK16::KK16::KK16::KK16:nasılsın canısı düzeldin mi?????

Evet sekeriim cok sukur rabbime bulantilarim yok oldu gibi birsey masaallah.. Sen nasilsin varmi bulantin?? Bayramin nasilgecti??

Ayy oylemi dersin inş. Saglikli olsunda kiz erkek farketmez:) ama merak etmeye basladim:KK9:

he he, marul gıbı saclarım var zaten. canım yeşillik iyidir bol bol salata yiyin diye yaptım:KK9:
insallah canim ya su ikili test için ben de endişeleniyorum ama hayırlısı...

deliii:KK9::KK9::KK9::KK9:ben ekşiye tahammül edemiyorum ki salata yesem:KK43:(((ben hala yiyemiyorum ne olacak bilmiyorum valla...mevlam güzel eyler inşallah sınavımız evlatlarımız olmaz rabbimin izniyle:KK43:((

Evet sekeriim cok sukur rabbime bulantilarim yok oldu gibi birsey masaallah.. Sen nasilsin varmi bulantin?? Bayramin nasilgecti??

Ayy oylemi dersin inş. Saglikli olsunda kiz erkek farketmez:) ama merak etmeye basladim:KK9:

gündüz yok akşamları berbat bulantım...bayram koşuşturma ya yoruldum...şükür rabbime sevdiklerimle eksiksiz bir bayram daha yaşattı darısı diğer bayramlarımızın başına inşallah.erkek erkekkkk..sendede yanılmayacağım inşallah....

Kizlar 3 aydan sonra annenin butun yedigi bebegede geciyor. Her vitaminden almaya calisalim gucumuz yettigince:)

deliii:KK9::KK9::KK9::KK9:ben ekşiye tahammül edemiyorum ki salata yesem:KK43:(((ben hala yiyemiyorum ne olacak bilmiyorum valla...mevlam güzel eyler inşallah sınavımız evlatlarımız olmaz rabbimin izniyle:KK43:((

ayy ben ekşi için ölüyorum yaaaaaaaa. bol bol salata yiyorum o yuzden ya da sade limoonnnnnn:KK52:

Kizlar 3 aydan sonra annenin butun yedigi bebegede geciyor. Her vitaminden almaya calisalim gucumuz yettigince:)

daha 3 ayım bitmedi rahatım :)))))gülüm yiyemiyorum inan sürekli işathsızlık var eşimde bunaldı iyice yemek yapıyor yok annem yapıp çağırıyor yok.uyku yok..bilmiyorumki valla.haftaya gideyim doktoruma söyleyeceğim...hayırlısı bakalım..ekmeğin içinden bile tiksindim rabim affetsin:KK43:((((((

hepinize iyi geceler kızlar ben kactım. malum yarın iş var.
bebelerı gorun ınsallah ruyanızda.:emir_bebek:

rabbime emanetsiniz kuzum bende kaçayım bulantım çok yatarsam belki beni yormaktan vazgeçer....öpüyorum seni diloşunu ve minik adamını:))))

ayy ben ekşi için ölüyorum yaaaaaaaa. bol bol salata yiyorum o yuzden ya da sade limoonnnnnn:KK52:

Ayy bende eksiyi cok yiyorumm. Onceleri yiyemiyordum midem yaniyordu.

daha 3 ayım bitmedi rahatım :)))))gülüm yiyemiyorum inan sürekli işathsızlık var eşimde bunaldı iyice yemek yapıyor yok annem yapıp çağırıyor yok.uyku yok..bilmiyorumki valla.haftaya gideyim doktoruma söyleyeceğim...hayırlısı bakalım..ekmeğin içinden bile tiksindim rabim affetsin:KK43:((((((

Kacinci haftandasin canim oyyy inş. Bian evvel gecerde rahatlarsin. Mide yanmasi cok kotu yaa tiksinmeyi bilmemde.

Bende persembe gidecegim doktora. Acaba cinsiyeti bellimidir? :)

X