2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şehir:kocaeli sakarya ve kocelide yaşayan aylıkdaşlarımla görüşmek isterim :))
sat:15 haziran
beklenen doğum tarihi:23.03.2013
ilk bebek
isim:kız olursa elif erkek olursa kerem inşallah..

günaydın kızlar ayyy çok heycanlıyım bende nasipse yarın antalyaya gidicem ve ikili tarama testini orda yaptırmayı düşünüyorum ve yarın 11+5 oluyoruz bide sanırım rahmim ve bebiş büyüyo karnımda kasıklarımda kramplar kasılmalarda hissediyorum 800 gr almışım 55kilo 800gr oldum bulantılarımda bitti sayılır

KIZLAR SELAMM OO TOPİK BOŞ KALMIŞ ÖNCEDEN HERGÜN GEÇMİŞİ OKURKEN SAYFALAR BİTMEZDİ BAYRAM BİTMEDİMİ SİZDE DAHA YAA HADİ DÖNÜN BİRAN ÖNCEDE DEDİKODU YAPALIM AZCIK BEBİŞLERİNİZ NE DURUMDA MERAK EDİYORUM...BİZİMKİ ÇOKK SESSİZ HİÇ BİŞİYİNİ HİSSETTİRMİYOR MERAK ETTİRİYOR ANNEYİ DURMADANN

CANIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SENDE HAYIRLI HABERLERLE DÖNERSİN İNŞALLAH OOOHH MAŞLLAH KİLO HİÇ YOK BEN 64 TÜM EN SON 58 LE HAMİLEYDİM..HİÇ TAKMIYORUMM YAVRUMA BEBİŞİME YARAR İNŞALLAH BENDE UYUYUP YATAKTAN UYANINCA HER DEFASINDA KASIKLARIMDA AĞRI HİSEDİYORUM NORMALDE HİÇBİŞİY YOK ..

mrb kızlar nasılsınız.tatil nasıl geçiyo.bişey sorcam ben yarın ikili test için hastaneye gideceğimde.ense ölçümü karından usg mi yoksa vajinal mi.merak ettimde

surmeli beni de eklermisin yas 26, yurtdisi, sat 7 haziran, muhtemel dogum 13 mart ins. ilk bebek olucak Allah nasip ederse

benim yeni daha kramplarım ama bende sendenim gülüm hiç biişey hissetmiyorum millet kıpırtı seyirme hissediyorum diyomuş ama ben hissetmiyorum ama biliyorum iyi bebişim beni bırakmıcak çünkü annesi çok seviyo onu kiloları bende dert etmiyorum sürekli yicem diye uğraşıp duruyorum ama benim tek korkum çatlaklarım olur diye

Ben kirginim bu topige yazdığım seyler karşılıksız kalıyor. Bir değil iki değil cok nadiren cevap geliyor. Buda insanı maalesef degersiz hissettiriyor.

mrb kızlar nasılsınız.tatil nasıl geçiyo.bişey sorcam ben yarın ikili test için hastaneye gideceğimde.ense ölçümü karından usg mi yoksa vajinal mi.merak ettimde
karından ultrasonla gülüm bide kan alıyolarmış işte bende yarın gitcem ayyy inşallah cinsiyetlerinide öğreniriz

giriyorum bakıyorum.. kimseler yokk:44:

bayramınız bitmedi mi daha kızlar yaa

giriyorum bakıyorum.. kimseler yokk:44:

bayramınız bitmedi mi daha kızlar yaa

sanırım bitmedi bende tatildeyim,didimden yazıyorum size..eskiden sayfaları yakalamak zor oluyodu,şimdi hergün en fazla 2 sayfa..inşallah herkes bayramda dinlenebilmiştir.kayıplar içinde geçmiş olsun,umarım herşey gönlünüze göre olur.

aman bulantıların bittiyse aman fazla yiyim deme bulantılardan sonra kilo alımı daha çabuk başlıyor.
usg bakıyorlar

canim gecmis olsun ben de senle ayni kaderi yasayabilirim maalesef. benim de cuma gunu randevum var bi de yarin cok guvenmesem de devlet hastanesindeki doktora gidicem sira bulursam
1hafta once randevum vardi benim de. benim ultrason goruntumde iki olcum var biri 23 mm bi ri de 14 mm. sata gore 8 olcume gore 6 haftalik dedi. 1hafta zaman taniyalim olmazsa kurtaj dedi bana da.
acini desmek gibi olmazsa bi sorum olucak sana. kesenin icinde yolk sac denen olusum varmiydi sende...

hayatımda geçirdiğim en güzel tatili geçirdim. 5 gündür dikilideydik. ablamlar, abimler ve biz. üç kardeş, üç aile gittik tatile. benim için apayrı tadı vardı çünkü inanmayacaksınız ama eşimin denize ilk gidişiydi. :):) o kadar sevdi ki... Allah'tan sevdi eğer sevmeseydi ilk ve son olurdu herhalde :)

mide bulantılarınız ne alemde? takip edemiyorum uzun zamandır. benim günüm günümü tutmuyor hala. inşallah biter artık yaaa.

şimdilik benden bu kadar kızlar. herkese iyi tatiller ve iyi bayramlar.

Forumda hic sevmedigim şey bazi insanlarin buraya gelipte kocasinin kaynanasinin dedikodusunu yapmasidir.
Lutfen sadece bebeklerimizi ve sagligini konusalim..!

Gelen ozel mesajlarda rahatsiz olduklari icin ve sirf bu yuzden isimlerini sildirmek isteyenler var.

Son düzenleme:
selam herkese, umarım herkes iyidir. gercı pek kimse yok ortalarda ama...
ben bugun kontrole gittim böcüğümü görmeye, sukurler olsun ki kıpır kıpırdı fındık kurdu.
hemen agladım tabı yine ama tuttum kendimi dısarı cıkınca cok agladım cunku o kdar net gorebılecegımı dusunmuyordum. kolu, bacagı,yüzü. haftaya ıkılı testımiz var, burun kemiği olusmus dedı doktor ona da sevındım.
umarım herkes iyi haberlerini alır bebıslerin...

kivircik doktorun seni tam olarak ne zmn cagirdi yani 11+? kac oluosun ikili test icin? ben
Daha goremedim bebegimin kipir kipir hallerini biran evvel gitmek istiyorum gormek istiyorum 10+ 5 im bugun

çok üzüldüm cnmm yaaa benimde sata göre bugün 9+1 ölçümleri bilmiyorum önce kese 14 mm cuma günüde 23 mm oldu 25 MME KADAR GÖZÜKMEYEBİLİR DEDİ AMA 9 HAFTALIK OLMUŞ ARTIK YARIN DOKTORA GİDECEĞİM BENDE BAKALIM NE DİYCEK KÜRTAJDAN BAŞKA ÇARE YOKK YOLK SAC FALAN HİÇBİŞİY DEMEDİ DOKTOR CNM ZATEN GÖZÜKMÜYORDA..

CANIMM NORMAL DEĞİLMİ KONUŞULMASI HAMİLE DERDİ WAR KOCASINA ANNESİİNİ KÖTÜLEYEMEZ MESELA WE HAMİLE OLDUĞU İÇİN ALINGANLIĞI DAHA FAZLA DUYGUSALLAIĞII ÇOOK OLUR WE DERDİNİ ANLATMAYA İHTİYAÇ DUYAR SİZLERİ O KADAR YAKIN GÖRÜYORKİ ANLATIYOR BENCE BUNA BÖYLE BAKIN DEDİKODU DEĞİL DERTLEŞME OLARAK GÖRÜN ...

Oh oh ne guzel canim bize slmi yokmu findiginin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…