2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

aayy ben çok tırsıyom işte ondan :18::18: olursanda mutlaka özelde ol uyutsunlar seni devlette okadar ilgilenmiyolar bazen :18: ama uyuturlarsa bişiicik hissetmezlik ilk gün bayaa ağrın ve çok kanaman oluyo bööle kan pıhtıları düşüyo sonrada ne okadar kanman oluyo nede okadar ağrın samim bi arkadaşımında kalbi atmadıydı aldılardı ondan biliyom ama üzülme 2 ay içinde falan yeniden hamiş kalabiliyon ve içinter temiz oluyo aynı doğum yapmış gibim kolay kalınıyo yaani hayırlısı yaa inşallah bunların hiç birini yaşamazsında vardır bebişin ve yaşıyodur sen ne kadarlıkken girdiydin peki ultrasona :26:

özelde düşünüyorum cnm bende bakalımm artıkk Rabbime şükr 1 oğlum war .. 8+3 iken girdim cnmm ultrasona

özelde düşünüyorum cnm bende bakalımm artıkk Rabbime şükr 1 oğlum war .. 8+3 iken girdim cnmm ultrasona

hmm neyseki varmış bi tane canım allah ona uzun ve sağlıklı ömürler versin kardeşide gelir inşallah tez zamanda neyse ben yattım iyi geceleeer tanıştığıma memnun oldum bu arada hoşçakaal

Canım bende kalp atısı duyulmadıgından kurtaj olmustum devlette ol özel cok para ıstıyo hıc anlamıyorsun yarım narkoz verıyorlar 10 dakka suruyo uyanıyorsun seruma agrı kesıcı katıyorlar sankı adet sancısı gıbı agrı oluyor az bısı birkaç saat dınlendırıyorlar sonra cıkıyorsun hiiçç korkma anlamıyorsun bıle bosuna oglunun nafakasını özele harcama derim benn sen bılırsın yınede bu arada cook gecmıs olsun....

korkuyorum cnm dewlettede hem ben tamamen bayılmak istiyorum eltimde oldu tamamen bayıldı ilkti onun doğum yapınca bayıltmıyorlarmış gibi bişi duydum çok korkuyorumm..

Günaydın kızlar.. Biz geldikkkk

3 gün süren memleket ziyaretinden sonra evimize döndük nihayet.. çok yorucu geçti yolculuğumuz... diloşum istifar etti arabada.. gelirken de giderken de üst baş bırakmadı bende

Bu arada herkesin bayramını kutluyorum.. bebişlerimizle nice bayramlar görelim inş.

gözün aydın canım. al bendende okadar bende çok korkuyorum.

Benimde dün kanamam oldu. Hemen acile gittik. Düşük riskim varmış yat dedi. Ama büyümüş mercimemmm 2.06 cm olmuş
Kalbide pıt pıt atıyor. Çok korktum ona bişey oldu diye. Şükürler olsun Rabbime

korkuyorum cnm dewlettede hem ben tamamen bayılmak istiyorum eltimde oldu tamamen bayıldı ilkti onun doğum yapınca bayıltmıyorlarmış gibi bişi duydum çok korkuyorumm..

yasemincim Allah inşallah korktuğuna uğratmaz umarım bebişin bu kontrolünde gözükür ve ben geliyorum der aksi bir durumda sakınnn haa devlette herhangi bir işlem yaptırma ben son düşüğümde ankarada devlette yaptırdım içinde parça kalmış diyerek arka arkaya 2 gün kürtaj oldum taburcu olurken ultrasonda tekrar bir parça görmüş amcalarda kürtaj yapmaya kıyamadılar 20 küsür gün ilaç kullanıp kalanı da onla attım sakınnn haa canımmm özel ama sakın muayenehanede değil tam teşekküllü hastane olsun mutlaka...

ayhhh kıyamam yaa bende çocukken öyleydimm kısa mesafede bile annemi gittiğine gideceğine pişman eder her yeri batırırdım ama sadece ben değil 4 kardeş aynı şeyi yapardık (( seninde bayramın kutlu olsun canımmm...

offff ne zaman bitecek bu durum bilmiyorum haftalardır evde yatıordum bişi yok ama dün ortalama 7-8 saat falan gezdim ayakta kaldım diye kahverengi lekenlenmeler olmuş gece bugün yine istirahate devammmm ((( bu arada sanada geçmiş olsun

saol cnm maşallah annesi bebişineee :)benimde boş gebelik muhtemelen

canım çokk geçmiş olsun..inşallah boş gebelik değildir..rabbim inşallah yardımcın olur,yanında olur da bi mucizeyle minik kalp atışını duymanı nasip eder inşallah..eğer yoksada rabbimin bildiği bişiy vardır deyip allaha bırakmak gerekiyor..allah yardımcın olsun canım

Seni verene kurban Olurum minikimmmm. Annesine ben burdayimda dermişş..

canım dikkat edelim bebişlerimize yaa yormayalım kendimizi hanımlar okadar oy maaşallah baya büyümüş bebişin allah size bağışlasın onu bu arada bebişin benimkinin 2 katı olmuş oy maaşallah inşallah tekmelerinide hissederiz en kısa zamanda

Benimde dün kanamam oldu. Hemen acile gittik. Düşük riskim varmış yat dedi. Ama büyümüş mercimemmm 2.06 cm olmuş
Kalbide pıt pıt atıyor. Çok korktum ona bişey oldu diye. Şükürler olsun Rabbime

cnm bnm de 5 bucuk haftalikken oldu kanamam. baska sehre tasinmistik o aksam basladi. bundan once bir dusuk yaptim yine dustu sandim kani gorunce . acile falan gittik kalp atisi vardi elh.daha yeni gecti lekeler o gunden beri yatiyorum. yeni yeni kalkmaya basladim. sende uzulme hic. ayakta kalkma hep yat biseycik olmaz Allahin izniyle Rabbime emanetler hepsi

canım ankarada nerde kürtaj oldun bende ankarada olacağımmm

canım ankarada nerde kürtaj oldun bende ankarada olacağımmm

canım selam , başımdan geçen kötü tecrübeyle ilgili soruyorsan ankaradaki doğumevlerinden birinde oldum isim vermem yanlış olur eğer doktoruna güveniyorsan ve doğumevlerinden birinde çalışıyorsa ozaman belki olabilir

canım ben ankarada hiçbir doktor tanımıyorum ailemin yanındayım o yüzden burda olmak istiyorum kürtajı önce kontrole sonrada gerekiyorsa eğer kürtaj olacağım bana tawsiye edebileceğin doktor warmı burada

anladım canım benim kendi doktorum var ama biraz paragöz özel hastanelerde yapıyor işlemi hem kendi para alıyor hemde hastaneye ödüyorsun eli çooook hafif ben kürtajdan sonra gezmeye gitmiştim o derece yani
ama isterden ablamın doktoru var oda doğumevlerinden birinde görevli iyide bir amca hangisini istersen onların contact bilgilerini sana msj gönderirim
üffff bizzzz niye bu kadar bu kalıba girdik anlamadım ben sadece kontrol amaçlı gideceğini düşünmek istiyorum şekerim ...

malesef cnmm doktorumda bende kendimizi kandırdık sanki biraz aslında ikimizde bu gebeliğin sorunlu olduğunu biliyorduk ama yinede bekledikk 9+0 ım bebek görülmezmi çoktan gözükmeliydi Rabbime şükür bir oğlum war ...
cnmm doğum ewinin adının yani ablanın doktorunun adres bilgilerini we adını gönderirsen çok mutlu olacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…