malesef cnmm doktorumda bende kendimizi kandırdık sanki biraz aslında ikimizde bu gebeliğin sorunlu olduğunu biliyorduk ama yinede bekledikk 9+0 ım bebek görülmezmi çoktan gözükmeliydi Rabbime şükür bir oğlum war ...
cnmm doğum ewinin adının yani ablanın doktorunun adres bilgilerini we adını gönderirsen çok mutlu olacağım..
tabi cnmm hbaerdar ederim ... teşekkürler şimiden..Canım Allah oğluşuna sağlıklı uzun ömür versin... mesaj olarak bilgileri göndereceğim sonuçtan haberdar edersen sevinirim hakkında hayırlısı olsun inşallah
selam arkadaslar, hepinizin bayramini kutluyorum. isten vakit bulupta giremedim, zaten herkes tatilde sanirim. bize tatil yok maleseef((
yasmin canim cok uzuldum ama allahtan umit kesilmez be tatlim, bakarsin bi mucize olur. iyi haberle verirsin insallh bize.
bugun ben de biraz karamsarim biraz karin agrim var ve gogus hassasiyetim, mide bulantim yok.
yarin kontrole gidecem ben de, hayirlisi diyorum.
yarın doktorlar çalışır mı sizce arkadaşlar kontrole gideceğinizden bahsetmişsiz ben çarşambayı bekliyorum
ben yurtdisindayim canim o sebeple yarin gidebiliyorum. turkiyede acil disinda calisacaklarini sanmam
selam arkadaslar, hepinizin bayramini kutluyorum. isten vakit bulupta giremedim, zaten herkes tatilde sanirim. bize tatil yok maleseef((
yasmin canim cok uzuldum ama allahtan umit kesilmez be tatlim, bakarsin bi mucize olur. iyi haberle verirsin insallh bize.
bugun ben de biraz karamsarim biraz karin agrim var ve gogus hassasiyetim, mide bulantim yok.
yarin kontrole gidecem ben de, hayirlisi diyorum.
bugun 11+2 oldu insallah..mide bulantim hic olmadi bugun..normalmi acaba???kontrolum 1hafta sonra...
Persembe gunude benim kontrolum var
erkekse cinsiyeti bile öğrenilebilir
ablamın oğlu olacağı 10 haftalıkken belli olmuştu