2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım Allah oğluşuna sağlıklı uzun ömür versin... mesaj olarak bilgileri göndereceğim sonuçtan haberdar edersen sevinirim hakkında hayırlısı olsun inşallah

selam arkadaslar, hepinizin bayramini kutluyorum. isten vakit bulupta giremedim, zaten herkes tatilde sanirim. bize tatil yok maleseef((
yasmin canim cok uzuldum ama allahtan umit kesilmez be tatlim, bakarsin bi mucize olur. iyi haberle verirsin insallh bize.
bugun ben de biraz karamsarim biraz karin agrim var ve gogus hassasiyetim, mide bulantim yok.
yarin kontrole gidecem ben de, hayirlisi diyorum.

nasip cnm artık ne saol güzel dileklerin için..
umarım güzel haberle dönersin sıkma cnını kötü düşünmeee

yarın doktorlar çalışır mı sizce arkadaşlar kontrole gideceğinizden bahsetmişsiz ben çarşambayı bekliyorum

Gecmisi okumadim ama sanİrim bebegini kaybedenler olmuş. Geçmiş olsun diyorum listeden cikarmaya elim varmiyor benim

yasmin gecmis olsun canim...allah ogluna saglikli uzun omurler versin..insallah en kusa zamanda tekrar hamile kalir ve saglikla kucagina alirsin bebegini

bugun 11+2 oldu insallah..mide bulantim hic olmadi bugun..normalmi acaba???kontrolum 1hafta sonra...

insallah guzel haberlerle donersin canim..malesef o karamsarligi ben hergun yasiyorum.nasil atlatacagim bilmiyorumm...

Son düzenleme:
bugun 11+2 oldu insallah..mide bulantim hic olmadi bugun..normalmi acaba???kontrolum 1hafta sonra...

benim ikinci hamileliğim bu
ve çok şükür hiç bulantım olmadı araba dışında
o da eskiden beri vardı bu dönemlerde artıyor sadece
normal yani canım herkes aynı değil

aaahh ah bu topigi görünce duygulaniyorum mutlaka girip okuyorum geçen sene aynı duygular içindeydim sizinle şimdi oğlum 6.ayin içinde ne çabuk geçiyo zaman hamilelik çok güzel bi duygu çocuklarım küçük olmasa ve birazda eşimin sorumsuzluğu olmasa utanmasam tekrar hamile kalcam çocukların arası 1.5yaş evet zor kimseye tavsiye etmiyorum .ben kendime bilgime sabrima güveniyorum gerçekten çok sabirliyım maşallah diyelim de. Tabi sürekli araştırıp kendimi ve tabi çocuklarımı geliştiriyorum sizlerin de görüyorum çoğunuzun ilk gebeliği aklınıza ne takılırsa çekinmeden bana yada 2012mart anneleri'ne sorabilirsiniz
Umarım sizde bizim topik gibi güzel arkadaşlık dostluklar elde edersiniz .

Bayramınız mübarek olsun
herkese hayırlı bayramlar

Herkesin bayrami mubarek olsun..

biz bu bayrami fazla anlayamadik ,seneye insALLAH meleklerimizle beraber bayram ederiz

buu arada benim kontrolumede az kaldi persembeyi iple cekiyorum ...

mutlu bir bayram diliyorum herkese çok sık giremiyorum ben nete işten dolayı ama girdikçe sürekli takipteyim bişi yazamasamda..
biz iyiyiz kalbimiz pıt pıt atıyo yavaş yavaş büyüyoruz hiç bi sorunumuz yok sadece doktor bebek için ilaç vermişti onu içemiyorum çünkü bulanmayan midemi çok bulandırıyor.
bir sonraki kontrolüm eylül ortasında ozaman ilacı değiştirmesini isticem.allahım olmayanlarada yaşatsın bu mutluluğu ara ara yine yazarım ben görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…