inşallah canım iyi sonuçlar alırsın hayırlı haberlerle gelirsin sendebir de ben küçücük bekliyorum kocaman olmuştu bebişim kocaman kafası vardı burnu da hokka gibiydi eşime diyorum bana çekmiş bu aynı anası doktor da evet burun yapınız benziyor diye takıldı acaba kime benzeyecek neye benzeyecek merak ediyorum
iyide sen neden üzülüyorsun be kuzum bariz geç döllenmiş.6 hafta çok küçük be canım bebeği görmen için.boşuna üzülüyorsun..7+2 lerde faln git minik kalbini gör:))))))))))))
yerim ben senin veledinide anasınıda...inşallah canım hayırlısı raimden ne verdiyse başım gözüm üstüne.elden ne gelir.ben 7+2 de gittiğimde bebekti ben,m sıpam...oynuyordu doktorum bile erken canlanmış maşallah dedi el kol çıkıntılarını bariz gördük biz.koca kafalının tekiydi
bazı arkadaşlar yazdıklarına yorum yazılmadığında sitemlerini belirtiyorlardı okuyordum
bugün ilk kez onları anladım
bir kişi bile gözün aydın hayırlı olsun dememiş ya da merak etmemiş bugün yaşadıklarımı
çok kalabalığız biliyorum herkes herkesi takip edemez ama topikte gerçekten yalnız hissettim kendimi
alınganlık olarak düşünmeyin kızlar sadece paylaşmak istedim
kk ya yıllardır girerim ilk kez böyle bir şey hissettim..
canim doktor bu hafta kalp atisini duymaliydik, bos gebelik ihtimali var dedi. bi hafta sonra goremezsek kurtaj dedi. ondan panikledim.
bazı arkadaşlar yazdıklarına yorum yazılmadığında sitemlerini belirtiyorlardı okuyordum
bugün ilk kez onları anladım
bir kişi bile gözün aydın hayırlı olsun dememiş ya da merak etmemiş bugün yaşadıklarımı
çok kalabalığız biliyorum herkes herkesi takip edemez ama topikte gerçekten yalnız hissettim kendimi
alınganlık olarak düşünmeyin kızlar sadece paylaşmak istedim
kk ya yıllardır girerim ilk kez böyle bir şey hissettim..
bizde seni yeriz teyzesi bir öncekinde ben pek anlamamıştım neresi neydi diye ama bu kez eli kolu bacakları gözleri burnu çok netti rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin inşallah bütün yavrularımızın
merhaba kızlar
bugün 1 de kontrolümüz vardı demiştim
gittik bebişimizi gördük hamdolsun
kocaman kafası varayaklarını ellerini gösterdi doktor herşey yolunda dedi..
2 li test yaptırmak ister misiniz dedi eşim ve ben hemen evett dedik
ben ne gerekiyorsa yaptırma taraftarıyım çünkü sonuç kötü olsada önceden alıştırırız kendimizi Rabbim korusun
2 hafta sonraya randevulaştık Allahın izniyle sorunsuz geçer inş..
bizden haberler böyle kızlar he birde kalp atışı dinlettiği an hürrem ve atlıları geliyor sandımgümbür gümbürdü
doktor keseye gore 6 haftalik dedi kayracim. en buyuk tutanagim yolk kesesinin gorunmus olmasi
günaydın arkadaşlar
yazmak istedim benim ikinci gebeliğim ve ikisinde de geç döllenme oldu
yani sata göre şu anda neredeyse 10 haftalık olması gerekirken bebeğim 7 buçuk haftalık
ve kalp atışı için doktor 7. haftada çağırdı
6. hafta erken canım korkma
guzel anneler hepiniz simdi misil misil uyuyorsunuz :) bende az önce gezmeden geldik alt imzadan bebegim ne halde ögrenmeye geldim ,ee yazi yazmadanda goremiyorum
oylesine bos bos yazim dedim :))
neyse hadii size tali uykular..
slm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..
slm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..
Cok gecmis olsunslm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..
Hakkımızda herşeyin hayırlısı canım.Başın sağolsun.allahın taktiri.Vardır bu iştede bir hayır.sakın umutsuzluğa kapılma.Kendine çok iyi bak kafana da takma
inş hayırı bir zamanda seni tekrar aramızda görürürz.Hoşçakal