2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar günaydın...
Kusmalarım durdu çok şükür kendimi iyi hissedyorum bulantılarım var ama olacak o kadar.
İçimde bir his var bebeğimin cinsiyeti sanki erkek...

gunaydinn, sanirim hepimizde ayni his var zaten cogunluk erkek olacak belli oldu...

Kızlar günaydın...
Kusmalarım durdu çok şükür kendimi iyi hissedyorum bulantılarım var ama olacak o kadar.
içimden erkek geçiyo ama canım kız istiyo benimde

bende net olmasa sa gördüm minicik bişeydi hayırlısıyla sağlıkla vakti zamanı gelince alalım kucağımıza inşallah
rabbim onlara da tez zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın...

günaydın
hadi hayırlısı bakalım paşalar topiği olacak galiba burası benimde erkek gibi hissediyorum ama içimden geçen başka

kızlar çay kola felan iyi deyilya günlük ne kadar tüketiyosunuz mesela ben şuan çay içiyorum günlük 6 bardak çay 2-3 bardak da kola içiyorum sizzz ???????

günaydın
hadi hayırlısı bakalım paşalar topiği olacak galiba burası benimde erkek gibi hissediyorum ama içimden geçen başka

Allah gönlümüüze göre versin kızlar çok sevimli oluyor. Ama benim gönlüm erkekten yana

çok geçmiş olsun allah sizlere sağlık sıhhat versin , üzülmeyin allah tekrar nasip eder inşaallah..

Allah gönlümüüze göre versin kızlar çok sevimli oluyor. Ama benim gönlüm erkekten yana

rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

kızlar çay kola felan iyi deyilya günlük ne kadar tüketiyosunuz mesela ben şuan çay içiyorum günlük 6 bardak çay 2-3 bardak da kola içiyorum sizzz ???????
ya o kadar içme canım kola hiç içme mümkünse çayı da yemeklerden en az 2 saat sonra içmelisin ki yediğin yemeğin vitamini mineralini emilmesini engellemesin

canim kendin bilirsin ama bana kalirsa cok fazal tuketiyosun. caydaki tein maddesi bebegin beyin gelisimini olumsuz etkiliyor, zaten gazli icecekler hem senin hem de bebis icin zararli kola da kafein ve katki maddesi cok.

ben kesinlikle icmiyorum, ki cayi cok severdim kahvalltida dahi icmiyorum. hic icmemezlik yapamasan bile azalt bence 6 bardak cok fazla, kola da en az 1 bardak ic bari canim, tabi sen bilirsin yine de ..

ımmııııı yapamıyorum çaysızzz bi demlik var bak şimdi önümde yalnızım bide kola içmem aslında ama eşim kolasızasla yemek yemez benimde canım çekiyo yanlış yapıyorum aslında

evettt haklısın çayı kaldırayım bari gözümün önünden kola yerinede ayrana geçsem olcak ama canım çekiyo iişte tamam azaltıcammm bebişim için

ben kolanın ve çayın zararlı olduğunu hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım canım zaten çayıda hiç sevmem sadece sabah kalvaltısında alırdım onun yerine su ve ayran, taze sıkılmış meyve suları içiyorum...

...kahve ile kolalı içeceklerin içindeki kafein maddesi ve çaydaki tein maddesi plasentayı geçerek çocuğun kan dolaşımına girerler
...gebelikte yüksek oranda kafein tüketiminin erken doğum ve düşük doğum ağırklı bebeğin doğum riskini arttırdığı göstermiştir
...bu annelerin bebeklerin doğum sonrası uyanık kalma süreleri daha uzun olup solunum dakika sayıları da fazladır
...demir emilimini engellyebilirler.hamilelikde özellikle çay demiri tutarak demir eksikliğini arttırmaktadır
...idrar söktürücü etkileriyle sıvı kaybına ve bununla birlikte kalsiyum kaybına yol açar
...sinirlilik , huzursuzluk yapıp zaten psikolojik dalgalanmanları olan gebeyi dahada huzursuz ederler
...kalp atım hızını artırarark göğüste sıkıntı hissine yol açarlar
...kolalı içeceklerde benzeri etkileri yaparak annenin beslenme kalitesini düşürür,annede ve çocukda huzursuzluk yapar
...mide asidini arttırarak reflü gibi yanma şikayetlerinin oluşmasını tetikler
...özellikle diyet kolalı içeceklerden içerdikleri yüksek oranda tatlandırıcıdan dolayı içilmemelidir..

saolasın arkadaşım bu kadar kötü olduğunu bilmiyodum yaaa 3 aydır bebişime işkence ettim o zaman ama tüketmicem artık gerçekten tüketmicem

canim benim allah sabirlar versin..cok zor ama rabbim en kisa zamanda insallah tekrar nasip eder..

merhaba arkadaslar nasilsiniz..benum gecen hafta bulantilarim azalmisti 2gundur gece yarisina kadarkusuyorum...yine hic birsry yiyemiyorum((aslinda bulantilardan sikayetci degilim ama azalmisken tekrar baslayinca ters bisey mi var diye dusunmeye basladim....(( arkadaslar birde gobisler topiginde arkadaslarin gobislerini gordum kocamsn olmus.benim henuz hic yok normalmi acaba???

Son düzenleme:
saolasın arkadaşım bu kadar kötü olduğunu bilmiyodum yaaa 3 aydır bebişime işkence ettim o zaman ama tüketmicem artık gerçekten tüketmicem

rica ederim sadece bu kadar çok tüketmen beni üzdü bebeğinede sanada yazık, biz evimize kola almıyoruz eşime söledim canım çeker dedim o da anlayış gösterdi, sizde öyle yapın almayın eve kola üstelik % 0.1 oranında da olsa alkol var içinde(coca cola da)diğerlerini bilmiyorum

çok dedim ama kolasız yapamıyomuş senin yazdığını yazimde okutayım bi belki bu kadar zararını görürse üzülürde almaz:44:

kızlar ben çıkıyorum ütü y<ayayım bulaşık makinasını boşaltayım çöp atayım sonra gelirim inşallah ama çıkanlar olur belki şimdiden hepinize iyi bayramlar kızlar

yok canim ya bulnasin bos ver. benim bulanmiyodu korkmaya baslamistim 2 gundur bulaniyo ve hem kotuyum hem seviniyorum:)))
benim de gobis yok pek fazla aksamlri oluyo ama siskinlik o sabah fossssssss.
normal yani her sey normal. no stressss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…