- 1 Şubat 2012
- 3.101
- 3
iyi gecelerrr kızlarrrr daha bebeğimin kalp atışlarını duyamadık... normal mi acaba
rose tesekkur ederim canim icime su serptin dunden beri ara ara tutamiyorum kendimi agliyorum.
moral oldun. allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin, hepimize...
selam canlar??kızların çoğu tatile gitti diye girmiyordum nasılsınız bakalım???
aslında adetimden sonraki 2.gün olamlı kesin yani erken döllenme bile diyebilirim...cihaz da 8+3 gösteriyor ..anlamadım gitti başka doktora mı gitsem acaba
selam canım hoşgeldinben hastayım hala sen nasılsın
iyi gecelerrr kızlarrrr daha bebeğimin kalp atışlarını duyamadık... normal mi acaba
ben de henuz duymadim canim. ayni durumdayiz. hatta az once rose ile yazistik. bilemeyiz ki belki gec dollenmedir. peki bebegi gordun mu ultrasonda.ben de bebis de yok daha piyasada
hoşbulduk kuzum nerelerdesin??sölememiş cinsiyetini doktorun??birde kız dermiş olaya bak sengeçmiş olsun kuzum...özledim valla seni
sinüzitim azdı canım başımı kaldıramıyordum giremedim bikaç gün bende özlemişim ya içim gidiyordu ama burun akıntısı aksırık bir de geniz akıntısı mahvetti benidaha kötü
olmasam bari ilaç da kullanamıyorum bebişe zararı olur diye ağır ilaçlar çünküyaa o gün doktorum ameliyata girecekti acelesi vardı ben odadan çıkarken yakaladım hemen bakalım öyle gideyim dedi acele baktı biraz önceliğimiz ense kalınlığına bakmasıydı zaten hastaydım çok da soramadım :26: :26: hatta eşim ultrasonda bebeği görünce doktora "oğlumun yakışıklı pozlarını çekin" dedi güldük doktor henüz erken belli olmaz ya kız olursa diye şakalaştı ama demedi bende ısrarcı olmadım nedense hayırlısı bakalım 3 hafta sonra gidecem o zaman söyler artık öğrenince ilk işim sana haber vermek
bende merak ediyorumama hayırlısı olsun aşılamayla oldu ya benimki genellikle %90 erkek oluyor belirtilerim de senin yorumunda gören herkesin düşüncesi de erkek yönünde hayırlısı bakalım gönlümden ikisi de geçiyor sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter ki
sen ne yaptın ne zaman gidiyorsun doktora ikiliyi yaptıracak mısın bir de benim ikili testte free beta hcg değerim 102 çıktı buna bir yorumun var mı canım
hayırlısı olsun kuzucum...benim minik daha çok küçük teyzesi 11.haftama yeni girdim.10+3 ugün daha.ayramdan sonra gideceğim ama sanırım daha sölemez.ikili test tabii kesinlikle yaptıracağım..baya yüksek çıkmış kuzum sordunmu doktoruna??benim iki bebektede 27 ve 50 küsürlerdeydi.soun olsa sölerlerdi sanmam bi sıkıntı olduğunu.baktınmı netten??
bende nette baktım yüksek gibi geldi banada ama test sonucuma göre düşük risk yazıyordu pap-a değerim iyiydi orantılıymış sanırım anlamadım doktor da sorun yok dedi ense kalınlığı 0.9 cm iyi dedi ona da tam 11+1 idi yaptırdığımda kafam karışmıştı ama doktor iyi diyince sorun etmedim hayırlısı bakalım
seninki usg de kaç haftalık???
tamam o zaman kuzum düşük yazması yeterli..enseside süpermiş daha ne..bende o zaman yaptırcam işte.11+1 olacak inşallah.bende hayırlı haberler alırım
doktor keseye gore 6 haftalik dedi kayracim. en buyuk tutanagim yolk kesesinin gorunmus olmasi