herkese selamlar...yorumsuz bir resim sizlere
Sanırım düşen bir bebek yada kürtajla alınmış bebek
Evet inanılmaz herşeyi oluşmuş
İnsan yinede kötü oluyor
herkese selamlar...yorumsuz bir resim sizlere
CANLAR BEN GELDİM..BUGÜN HEM İKİLİ TESTİM SONUCU ÇIKTI HEMDE KAN VE İDRAR TETTİKLERİ..İKİLİ TESTİM ŞÜKÜR GÜZEL DÜŞÜK RİSK MİŞ..BURNUNU SORDUM BU ARADA GÖRDÜM BAKTIM TABİİ DEDİ SENİN BURNUNA BENZİYOR DEYİP GÜLDÜ :))DİĞER SONUÇLARDAN DA KARACİĞERİM FELAKET TAVAN YAPMIŞ:18: DOKTOR OOO ÇOK YÜKSEK DEDİ GÖRÜNCE..HEMEN DAHİLİYE GİTMEM LAZIMMIŞ..PEKİ BEBEĞE ZARARI VARMI DEDİM? EĞER SARILIKLA ALAKAYSA GEBELİK SARILIĞIYSA BU EVET DEDİ BEBEĞİN KARACİĞER ENZİMİDE OLABİLİR BU DEDİ NASIL YANİ MİNİCİK BEEBĞİMİN OF ALLAH KORUSUN AMA SANMAM SENİNDİR BÜYÜK HTİMAL DEYİP İHMAL ETME DEDİ.. SERİN KANLI OLMAYA ÇALIŞTIM..ALLAHIMMM HİÇ TAHMİN BİLE ETMEDİĞİMM ŞEYLER ÇIKIYOR...RABBİM KORUSUNN...
benimde 2li teste daha çok var ayın 10 unda o zaman tam 12+3 olmuş olucam inşaallah zaman geçmek bilmiyor:)
rabbim inşallah yüzünü güldürür sende hayırlı haberlerle dönersin inşallahzaman olayını hiç sorma geçen hafta geçmek bilmediiii bekleyince geçmiyor
amin inşaallah canım hepimizin yüzünü güldürsün bnm tam 3 haftam kaldı ne kadar az demi bende kendime oyalanıcak şeyler arıyorum bebek karyolası hastane süleri bebek şekerleri bebek arabası cartı curtu oyalıyorum kendimi:)
bebek şekerleri diye bişiy duymamıştım..yani yapılıyormu?yaptırılıyor mu?dağıtılcakmı..anlamadım gitti :)))
iyi akşamlar herkese
evt canım çok şirinler :))) ama bene e yardıklarını bilmiyorum :))) te allam yaa ne cahilimm :)))
Off dun aksamkı haber hıc aklımdan cıkmıyor canım cok sıkılıyor dınledınızmı bılmıyorum sakaryalı kadın 3.denemesınde tup bebegı tutuyor gunu gelıyor burdakı ozel hastane bebegın dogumu rısklı dıye doguma almıyor sonra dogun evıne gıdıyor oda almıyor boyle bısı olabılırmı yaaa sacma geldı neyse arabayla acılen ıstanbula cerrahpasaya gıdıyorlar bebegın ayakları onden gelmeye baslamıs yanı tersmıs uzman dr yokmus pretısyen dr kadının rahmıne neşter atarken bebegın yanagından bogazına kadar kesıyor sonra uzman dr gelıyo yangı dıkıyor falan netıcede bbek 3 saat sonra ölüyor(( Eee bizımde basımıza gelmıyecegı ne malum aklımdan cıkmıyo yaaa bukadar duyarsızlık olurmu sakaryada nasıl yapmazlar dogumu?baba sımdı savcılıga vermıs falan fılan verse nolacak blkı yuklu bır tazmınat alacak ama o annenın evlat acısını dındırecekmı?YARABBİ bütün anne adaylarımıza yardım eyle sana emanetız koru bızlerı ALLAHIM...