2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
O kadar kötü oldum ki okurken sana cevap yazayım diye girdim.çok büyük geçmişler olsun...rabim daha beterinden saklasın.miyom için başka kadın doğumcuyada git...erken kayıpların ardından gebelik daha hızlı oluyor..başka doktorlarlada görüşerek iki yıllık bekleme sürecine gir.arkadaşımında gebeliğinde miyomu vardı ve sürekli kanama yapardı maşallah gebeliğini tamamladı miyomuda sezeryanda alındı....inşallah seninde böyle olur....

saol canım. benim myom 2.4cmn did en son ve dışa dönüktü. doktorlar myomun hamileliği etkilemeyeceğini söyledi. 3 doktor söyledi bunu. ama östrojen hormonu myomu büyütür ve büyümüş 3.2cm olmuş. şimdi kese alındığı için östrojen düşerse belki biraz küçülür. ben de açkçası hemen aldırmak istemiyorum. 2 sene bekle diyor. 33 yaşındayım ve beklemek istemiyorum. doğumda aldırınca çok ağrısı oluyor mu acaba??? arkadaşın çok ağrı çekmişmiydi sonrasında? bir kez burdan okumuştum bi bayan çok pişman olmuş doğumda aldırdığına çünkü çok ağrı yapmış...yine gidicem başka doktorlara elbet.

Son düzenleme:
slm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..

canım çok zor ALLAH kolaylık sabır ve dayanma gücü versin inşallah ama üzülmemeyue çalış gülüm HERŞEY ALLAHTAN alanda o verende bunda da vardır bi hayır de:KK43:

saol canım. Benim myom 2.4cmn did en son ve dışa dönüktü. Doktorlar myomun hamileliği etkilemeyeceğini söyledi. 3 doktor söyledi bunu. Ama östrojen hormonu myomu büyütür ve büyümüş 3.2cm olmuş. şimdi kese alındığı için östrojen düşerse belki biraz küçülür. Ben de açkçası hemen aldırmak istemiyorum. 2 sene bekle diyor. 33 yaşındayım ve beklemek istemiyorum. Doğumda aldırınca çok ağrısı oluyor mu acaba??? Arkadaşın çok ağrı çekmişmiydi sonrasında? Bir kez burdan okumuştum bi bayan çok pişman olmuş doğumda aldırdığına çünkü çok ağrı yapmış...yine gidicem başka doktorlara elbet.

yoo çok ağrısı falan olmadı maşallah iki günde toparladı ayağa kalktı.sağlığını riske etmeyecekse eğer gebelik için hemen düşün ama eğer sağlığını riske edecekse bekle...ben sanmıyorum ama seni sıkıntıya sokacağını arkadaşımda bir tanede değildi üstelik yavrum sürekli kanama geçirdi ama bak bebeği 6 aylık oldu ve çok mutlu...gülüm en sağlam ağrılar sürse bile ne kadar sürecek ki??ama dediğim gii sağlığın daha önce....evet başka doktorla görüş aldırmaman seni riske etmez derse gebeliğin erken kayıptan sonra çok hızlı oluşur ve müjdeni kutlarız...üzülme rabim hakkında böylesini uygun görmüş demekki...

günaydın anneler ve bayram bebikleri :KK49::emir_bebek:

sanırım bugün burada kimse olmaz bende tüm 2013 Mart annelerinin Ramazan Bayramını kutlarım....zamanın ne kadar çabuk geçtiği buradan belli daha düne kadar oruç tutacakmısınız derken yarın bayram....zaman böyle su gibi akıp geçsin melek yüzlerini merak ettiğimiz cennet kokulu bebiklerimize kavuşuruz.....Mutlu bayramlar anneler ve bebikleri.....:KK3::KK3:

sağol tatlım sanada iyi bayramlar.

teşekkrü ederim. bu gece rüyamda 3 yaşlarında sarışın mavi gözlü bir kız bana diyorki" anne beni iki dakika da nasıl bıraktın" sabah uyandım çok kötü oldum. bebek yoktu ki kese de:KK43:( ((( inşallah bebeğim yine olur...

ayyyy.çok kötü düşünmemeye çalış,çok zor ama elden gelen başka bişey yok :KK43:

günaydınnnn anneler ve melekleri ayyyy dün bayram temizliği yaptım ölü gibi akşamda misafirlikteydik pek giremedim ayyy şükürler olsun biz bugün 12 haftalık olduk:KK49::KK52::KK52:

merhaba güzel anneler ve melekleri

herkese hayırlı bayramlar.herşey gönlünüzce olsun.
bayram dönüşü görüşmek üzere
meleklerinize iyi bakın hışçakalınnn

slm kızlar. çok defa burdan bebeğimin bi türlü gelişmediğini, oluşmadığını, keseden başka bişey grünmediğini yazmıştım.korktuğum başıma geldi ve dün kürtaj oldum. kese iyice değişmişti, bulut şeklini almıştı. 10. hafta geçmiş ama hala bebek yoktu. doktorlar alınması gerektiğini söyledi ve alındı. herkes çok üzüldü. ama yapacak bşey yok. allahın takdiri...belki 3-4 ay sonra yine katılırım aranıza. amaişin kötüsü miyomumbüyümüş ve 3 cm olmuş. doktor bunu aldır ve 2 sene korun diyor. o zaman yaşım 35 olaca. ben de o kadar beklemek istemiyorum açıkçası. ne yapacağımı da bilmiyorum..

Tatlim İnan cok üzüldüm . Allah sabır versin. Hakkında hayirlisi boyleymis. Umarım miyomunla ilgili sorunun hallolur.

Çok üzüldüm arkadasım. İnanıyorum ki en kısa zamanda sen yeniden hamile kalacaksın. Miyom ve bekleme için görüş al, ben de 33 yaşındayım. Yeni tip ile yasımız çok ileri değil ama insanın icine bu istek düşünce beklemek çok zor oluyor. Hayırlısı olsun inşallah.

sanırım bugün burada kimse olmaz bende tüm 2013 Mart annelerinin Ramazan Bayramını kutlarım....zamanın ne kadar çabuk geçtiği buradan belli daha düne kadar oruç tutacakmısınız derken yarın bayram....zaman böyle su gibi akıp geçsin melek yüzlerini merak ettiğimiz cennet kokulu bebiklerimize kavuşuruz.....Mutlu bayramlar anneler ve bebikleri.....:KK3::KK3:

Senin de bayramın kutlu olsun...
teşekkrü ederim. bu gece rüyamda 3 yaşlarında sarışın mavi gözlü bir kız bana diyorki" anne beni iki dakika da nasıl bıraktın" sabah uyandım çok kötü oldum. bebek yoktu ki kese de:KK43:( ((( inşallah bebeğim yine olur...
Zor birşey yasadın normal böyle rüyalar. Gündüz neyse isin gece odur düşün.

merhaba güzel anneler ve melekleri

herkese hayırlı bayramlar.herşey gönlünüzce olsun.
bayram dönüşü görüşmek üzere
meleklerinize iyi bakın hışçakalınnn
Sana da iyi bayramlar. Biz burdayiz, bekleriz.
günaydınnnn anneler ve melekleri ayyyy dün bayram temizliği yaptım ölü gibi akşamda misafirlikteydik pek giremedim ayyy şükürler olsun biz bugün 12 haftalık olduk:KK49::KK52::KK52:
Yorma kendini o kadar...

En hala temizlik yapıyorum ara sıra bakıyorum yeni gelenler hoşgeldiniz.begüm iyi tatiller canım....

Sana da iyi bayramlar. Biz burdayiz, bekleriz.

Yorma kendini o kadar...
bayrama özel yorulduk artık ama yakın zamanda böyle detaylı bi temizlik yapmam artık yaa ben bşey hissetmiyorum daha hamile değilmişim gibi geliyo bi yorgunluğum var işte:KK1:

selamlar güzel hamişler nasılsınız :KK16: ben çok güzel bir rüya gördüm hala onun etkisindeyim ayy ayy :KK16: yarın bayram malum bugünden hazırlıklar başladı temizlik falan.. şimdiden herkese hayırlı ve mutlu bayramlar :KK16::KK16:

canım çok zor bir durum ama çoğumuzun başına geldi benzer şeyler rabbim bir sonrakini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah bizleri evlatlarımızla sınamasın rabbim...

Gecmis olsun rose21 bi an once iyilesirsin insallah

saol canım yavaş yavaş toparlıyorum sanırım atlatarım inş :KK19:

Son düzenleme:
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum.şöyle bir geçmişi okuyayım dedim.ağlamaktan yazı yazamıyorum.Allah'ım herşein hayırlısını versin

canim hayirlisi olsun. allah size saglik sihhat versin ki tekrar bu duyguyu tadarsiniz insallah. kayraya katiliyorum dogumda aldirabilirsin baska doktorlara da danis. benim arkadasim da oyle yapmisti ama tabi herkesin bunyesi farkli. mutlaka danis baska bi doktora da. ayrica uzulme artik 45 yasinda bile anne olunuyo. yeterki siz kotu dusunmeyin.

sagol iyi dilekler icin. senin de bayramin kutlu olsun ve senin vesilenle tum arkadaslarin da bayramini kutlarimmm

selamlar güzel hamişler nasılsınız :KK16: ben çok güzel bir rüya gördüm hala onun etkisindeyim ayy ayy :KK16: yarın bayram malum bugünden hazırlıklar başladı temizlik falan.. şimdiden herkese hayırlı ve mutlu bayramlar :KK16::KK16:

canım çok zor bir durum ama çoğumuzun başına geldi benzer şeyler rabbim bir sonrakini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah bizleri evlatlarımızla sınamasın rabbim...
saol canım yavaş yavaş toparlıyorum sanırım atlatarım inş :KK19:

canim insan cok mutlu oluyo dimi ruyasnda gorunce ben de dun gormustum biliyosun sabah icimde kelebekler ucuyodu. hayir olsun ruyalarimiz.mutlu bayramlar

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum.şöyle bir geçmişi okuyayım dedim.ağlamaktan yazı yazamıyorum.Allah'ım herşein hayırlısını versin
canim hayirdir neden agliyosun. kayiplarimi okudun

canim insan cok mutlu oluyo dimi ruyasnda gorunce ben de dun gormustum biliyosun sabah icimde kelebekler ucuyodu. hayir olsun ruyalarimiz.mutlu bayramlar

ay evet ya hemde nasıl uyanmak istemedim hiç melek yüzünü unutamıyorum :KK16: zaman hızlı geçse de doğum vakti gelse bebişimi heyecanla bekliyorum valla :KK17: :KK9: hayra çıksın inşallah canım :KK9:

Son düzenleme:
ay evet ya hemde nasıl uyanmak istemedim hiç melek yüzünü unutamıyorum :KK16: zaman hızlı geçse de doğum vakti gelse bebişimi heyecanla bekliyorum valla :KK17: :KK9: hayra çıksın inşallah canım :KK9:

ben yuzunu gorememistim ilginc olarak, sanirim hic hayal edemedigim icin. ama tam isirmallikti demistim ya parmak uclarinda yurumeye calisiyodu. allahim ya zamn cabuk gecsin saglikla alalim kucaklarimiza. bunu yzarken de kotu oluyorum kayip yasayan arkadaslar icin:KK43:ama hayat ya elimizden bi sey gelmiyo......

Kızlar günaydın...
Kusmalarım durdu çok şükür kendimi iyi hissedyorum bulantılarım var ama olacak o kadar.
İçimde bir his var bebeğimin cinsiyeti sanki erkek...

X