O kadar kötü oldum ki okurken sana cevap yazayım diye girdim.çok büyük geçmişler olsun...rabim daha beterinden saklasın.miyom için başka kadın doğumcuyada git...erken kayıpların ardından gebelik daha hızlı oluyor..başka doktorlarlada görüşerek iki yıllık bekleme sürecine gir.arkadaşımında gebeliğinde miyomu vardı ve sürekli kanama yapardı maşallah gebeliğini tamamladı miyomuda sezeryanda alındı....inşallah seninde böyle olur....
saol canım. benim myom 2.4cmn did en son ve dışa dönüktü. doktorlar myomun hamileliği etkilemeyeceğini söyledi. 3 doktor söyledi bunu. ama östrojen hormonu myomu büyütür ve büyümüş 3.2cm olmuş. şimdi kese alındığı için östrojen düşerse belki biraz küçülür. ben de açkçası hemen aldırmak istemiyorum. 2 sene bekle diyor. 33 yaşındayım ve beklemek istemiyorum. doğumda aldırınca çok ağrısı oluyor mu acaba??? arkadaşın çok ağrı çekmişmiydi sonrasında? bir kez burdan okumuştum bi bayan çok pişman olmuş doğumda aldırdığına çünkü çok ağrı yapmış...yine gidicem başka doktorlara elbet.
Son düzenleme: