2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ben bulantıdan ölüyorum kusmaktan helak oldum.. ki bulantı ilacı içiyorum.. bana mısın demiyor.. e malum bi de küçük kızım var kafamı kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok fenayım

Canım su tüketimin nasıl. bir de tuz tüketimin. tuz dediiğim sofra tuzu değil, himalaya tuzu. bir tutam kadar. bir de sık sık yemek yemek. bir saatte hemen bir şeyler atıştırmak iyi gelir.

allah kolaylık versin tatlım çok zor bi durum bide ufaklık varmış ne desem ki sana.annenler falan yakınsa git onlarda kal bence

geçmiş olsun....ben şanslı hamile olanlardanım inşallah allah herkese benim gibi bulantısız kusmasız tiksinmesiz hamilelik nasip eder....ben 1-0 önde başlıyorum hamileliğe kilo açından siz verirken ben maşallah tosun gibi tiksinmeden sürekli karnım acıkarak herşeyden yiyip kilo alıyorum....yarasınnn

oh ohhh ne güzel maşaallah, nazar değmesin

ahhhhhhhh ahhhhhhhhh bizde yesek keşke

Dr bir acayipmis. Senin halinden en cok onun anlamasi lazim

kızlar merhaba nasılsınız bakalım? size bir sorum var sizler kilo aldınız mı? ben 1bucuk kilo almısım cok gibi geldi moralim bozuldu yaa yaa bi de önceden de göbek vardı daha beter oldum

bende taaammm 2 kilo almışım çok kilolu değildim ama bende de vardı göbek yani göbek değilde sanki midem daha yukarıda hatta onun için doktora gitmeyi bile düşünmüştüm neden bu kadar şiş diye..

Kızlar herkese merhaba...

Aldığınız kilolar çok değil ayda 1 kilo normal diyor doktorlar.Son 3 ayda 2 şer kilo...

Bu arada ben bugün tatile çıkıyorum 2 hafta yokum sizi takip edemicem. Şimdiden herkesin bayramını kutlarım..Bu bayram bizim için gerçek bi bayram olacak bebeklerimizle.

KEndinize dikkat edin.
Görüşmek üzere..

kızlarr s. aleykum, geçmişi okudum birazcık. 2li 3lü testleri bende meraktayım çok önemli olmasada. ebahın dediği gibi tevvekkülde şart aslında öyle br şey çıkınca aldırmayacğımza göre herşey allahtan sonuçta....
gece yatmadan bulantı hapımı içtim, sahurda kalktiğimde sersem gibiydim sarhoş gibi sağa sola çarpıyodum. ama işe gelirken pek bişeyim kalmamıştı. gerçekten güçlü bir ilaçmış doktorun dediği gibi.

arkadaşım aynı senin gibiydim dün doktora söyledim malesef güçlü bir ilaç yazdı bana sersemletiyor ama kesti gibi... dramanine kullanıyorum... ama çok içmicem haftasonları falan yatarım içmem yan etkisi çok çünkü. kötüysen mecbur yazdır. başka türlü geçmiyor. süt soda yoğurt çubuk kraker neler denemedim en son yediğim ekmeği çok afedersiniz suyu bile kusuyodum artık dayanamadım...

Ben aldirmayi hic aklimin ucundan bile gecirmiyorum. Rabbim onu bana layik gormus vermis.

Aklimiza oyle seyler getirmeyin Allah esirgesin mevlam oyle sinavlardan gecirmesin.

her gören yanakların tombiş olmuş diyo maşallah basenlerde uçtuuuu benimmm

mrb kızlar,bende dün yaptırdım 2li tarama testini insallah bayramdan snra alcaz temiz cıkar sonuclar..yaptıranlar var mı aranızda

çok merak ediyorum kızlar hemen cvp verirseniz sevinirim..doktora gidicem kan tahlillleri için.. Akşam nette gezinirken 2 li testte bebeğin burnuna bakılıyomuş..benim bebeğim hakkında hiçbirşey demedi doktor burnuna filan bakmadı yani..hazır gitmişken onuda sorayım mı? Sizlerinkine bakılmışmıydı?

herkese merhaba.
bu hamilelik haftası olayını ben de yanlış biliyomuşum.
8+1 im bugün 9 haftalığım mı dicem?

bir de ben sadece çin takvimini biliyorum cinsiyet tahmininde
onda kız görünüyor rus takvimini okudum burda onda da erkek çıktı
başka nerden anlaşılıyo?

hepimize bulantısız, kusmasız günler

bu arada dün doktora gtmıstık ense olcumunde bizi cok korkuttu,yok kalın falan dedi hasta olma riski yüksek dedi,hersey allahtan ama bizi mahvetti..sonra baska bi doktora sevk etti..o normal ölçtü ense kalınlıgnı ıcımız rahat etsin die smdı bı doktora daha gıttık o da cok sukur normal dedı..benm doktorum yanlıs olcmus gıtmıcem artık ona benı mahvetti..ınsallah saglıkla sıhhatle dogururz cocuklarımızı rabbim bizi cocuklarımızla sınamasın..

2'li testte çoğu doktor kan testini yapıyor aynı zamanda ense ölçümü yapıp burun kemiğine bakıyor,bir başka doktor farklı zamanlarda yapıyor.bana ilk önce kan testi yaparız sonra ultrasonda ölçüm yaparız dedi,c.tesi kararını değiştirdi bayramdan sonraki c.tesi gidicez hepsine bakıcak...

2'li testte çoğu doktor kan testini yapıyor aynı zamanda ense ölçümü yapıp burun kemiğine bakıyor,bir başka doktor farklı zamanlarda yapıyor.bana ilk önce kan testi yaparız sonra ultrasonda ölçüm yaparız dedi,c.tesi kararını değiştirdi bayramdan sonraki c.tesi gidicez hepsine bakıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…