kızlar ben bulantıdan ölüyorum kusmaktan helak oldum.. ki bulantı ilacı içiyorum.. bana mısın demiyor.. e malum bi de küçük kızım var kafamı kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok fenayım
kızlar ben bulantıdan ölüyorum kusmaktan helak oldum.. ki bulantı ilacı içiyorum.. bana mısın demiyor.. e malum bi de küçük kızım var kafamı kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok fenayım
geçmiş olsun....ben şanslı hamile olanlardanım inşallah allah herkese benim gibi bulantısız kusmasız tiksinmesiz hamilelik nasip eder....ben 1-0 önde başlıyorum hamileliğe kilo açından siz verirken ben maşallah tosun gibi tiksinmeden sürekli karnım acıkarak herşeyden yiyip kilo alıyorum....yarasınnn
geçmiş olsun....ben şanslı hamile olanlardanım inşallah allah herkese benim gibi bulantısız kusmasız tiksinmesiz hamilelik nasip eder....ben 1-0 önde başlıyorum hamileliğe kilo açından siz verirken ben maşallah tosun gibi tiksinmeden sürekli karnım acıkarak herşeyden yiyip kilo alıyorum....yarasınnn
hiç sorma ya salak doktorla uğraşmışım yok niye asık suratlıymışım çok zayıfmışım sinirliymişim niye gülmüyo muşum ultrosunu soktu kağıdımı bile vermedi ya hiç bişi döylemedi adam asık suratlı oluşuma taktı heyy allahım ne insanlar var
Dr bir acayipmis. Senin halinden en cok onun anlamasi lazim
kızlar merhaba nasılsınız bakalım? size bir sorum var sizler kilo aldınız mı? ben 1bucuk kilo almısım cok gibi geldi moralim bozuldu yaayaa bi de önceden de göbek vardı daha beter oldum
her gören yanakların tombiş olmuş diyoKızlar herkese merhaba...
Aldığınız kilolar çok değil ayda 1 kilo normal diyor doktorlar.Son 3 ayda 2 şer kilo...
Bu arada ben bugün tatile çıkıyorum 2 hafta yokum sizi takip edemicem. Şimdiden herkesin bayramını kutlarım..Bu bayram bizim için gerçek bi bayram olacak bebeklerimizle.
KEndinize dikkat edin.
Görüşmek üzere..
çok merak ediyorum kızlar hemen cvp verirseniz sevinirim..doktora gidicem kan tahlillleri için.. Akşam nette gezinirken 2 li testte bebeğin burnuna bakılıyomuş..benim bebeğim hakkında hiçbirşey demedi doktor burnuna filan bakmadı yani..hazır gitmişken onuda sorayım mı? Sizlerinkine bakılmışmıydı?
çok merak ediyorum kızlar hemen cvp verirseniz sevinirim..doktora gidicem kan tahlillleri için.. Akşam nette gezinirken 2 li testte bebeğin burnuna bakılıyomuş..benim bebeğim hakkında hiçbirşey demedi doktor burnuna filan bakmadı yani..hazır gitmişken onuda sorayım mı? Sizlerinkine bakılmışmıydı?