2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
çok merak ediyorum kızlar hemen cvp verirseniz sevinirim..doktora gidicem kan tahlillleri için.. Akşam nette gezinirken 2 li testte bebeğin burnuna bakılıyomuş..benim bebeğim hakkında hiçbirşey demedi doktor burnuna filan bakmadı yani..hazır gitmişken onuda sorayım mı? Sizlerinkine bakılmışmıydı?

down sendromlu bebeklerin burun kemiginin olusmadigi ve cok sonradan olustugu bilinir bu sebeple burun kemigi olculur ama her zaman bu kriter degildir o nedenle bazi doktorlar hem ense hem buruna bakarken bazisi onemsemez ya da kolay bir sekilde olculoyrlsrdir....istiyosan sor niye aklinda kalsin ki....

Burun kemiği hakkında bilgi veriyormu peki? Benim doktorum neden bişiy demedi ya..biliyor benim panik olduğumu acaba göremedi mi? Banada belli etmemeye çalıştı galiba..offf neyse bir gidip sorayım saol canım..cvp için..allaha emanet olun..

geçmiş olsun....ben şanslı hamile olanlardanım inşallah allah herkese benim gibi bulantısız kusmasız tiksinmesiz hamilelik nasip eder....ben 1-0 önde başlıyorum hamileliğe kilo açından siz verirken ben maşallah tosun gibi tiksinmeden sürekli karnım acıkarak herşeyden yiyip kilo alıyorum....yarasınnn :KK52::KK52:

BENDE İLK 8 9 HAFTA falan kötüydüm ama geçti şimdi çok şükür .artık çok rahatım dilimi ısıyarım çok kötü bişey bulantı insanın içini dışarı çıkarıyo valla

çok merak ediyorum kızlar hemen cvp verirseniz sevinirim..doktora gidicem kan tahlillleri için.. Akşam nette gezinirken 2 li testte bebeğin burnuna bakılıyomuş..benim bebeğim hakkında hiçbirşey demedi doktor burnuna filan bakmadı yani..hazır gitmişken onuda sorayım mı? Sizlerinkine bakılmışmıydı?

burnuna bakıldığını hiç duymaMIŞTIM ben tatlım bilmiyorum

herkese merhaba.
bu hamilelik haftası olayını ben de yanlış biliyomuşum.
8+1 im bugün 9 haftalığım mı dicem?

bir de ben sadece çin takvimini biliyorum cinsiyet tahmininde
onda kız görünüyor rus takvimini okudum burda onda da erkek çıktı :KK70:
başka nerden anlaşılıyo?

hepimize bulantısız, kusmasız günler :KK70:

bende bugün 11+1 im 12. haftadayım yani :)) oley oleyyy

Burun kemiği hakkında bilgi veriyormu peki? Benim doktorum neden bişiy demedi ya..biliyor benim panik olduğumu acaba göremedi mi? Banada belli etmemeye çalıştı galiba..offf neyse bir gidip sorayım saol canım..cvp için..allaha emanet olun..

canim sen kendi kendine felaket tellalisin hemn ne cikarmis bak. ters bi sey var da bana mi soylemedi diyousn. yapma allah askina...
ter bi sey gorse soylemezmi saklanack sey mi

Son düzenleme:
herkese merhabalar nasılsınız bugün :KK19:
ben hala hastayım ya ilaç da vermiyor ne kendi doktorum ne de kbb ci doktorum ağır ilaçlar olucağından zararlı dedi nasıl atlatacam bilmiyorum :KK14:
geçmişi okuyaym dedim 1 saaattir okuyorum anca yazabildim :KK1: cinsiyet öğrenenler var hayırlı olsun paşalar açmış bakalım kızlar da gelecek mi benim bebiş ne acaba doktor demedi bende çok soramadım söylemeyince neyse 3 hafta sonra 15. haftaya giriyorum artık söyler inşallah :KK9:

ayy benim bugun mide bulantilarim artti ya. simdi ofisin ortasina allah ne verdiyse olacak yaniiii.
bi de kizlar ben ruyamda bebisimi gordum, lazimligina cis yaptiriyodum ama beceremiyo minik kus her tarafa isiyo.....:emir_bebek:
sanirim kiz di ama net goremedim :)) isin ilginc tarafi yuzunu hic gormedim sanirim hayal edemedigim icin nasil bir sey olacagini....
hos kesin babasina benzer ama neyse yakisiklidir kocaammmm:KK1: bir de yurutmeye calisiyodum boyle parmak uclarinda yurumeye calisiyodu
sabah uyaninca aglicaktim ya cok hos bi ruyaydi.......:KK16::nazar:

$dağdan gelip bağdakini kovmak.jpg

kızlar şuna bakın yaa bayıldım :KK9: dağdan gelmiş bağdakini kovuyorlar:emir_bebek::emir_bebek:

ayy benim bugun mide bulantilarim artti ya. simdi ofisin ortasina allah ne verdiyse olacak yaniiii.
bi de kizlar ben ruyamda bebisimi gordum, lazimligina cis yaptiriyodum ama beceremiyo minik kus her tarafa isiyo.....:emir_bebek:
sanirim kiz di ama net goremedim :)) isin ilginc tarafi yuzunu hic gormedim sanirim hayal edemedigim icin nasil bir sey olacagini....
hos kesin babasina benzer ama neyse yakisiklidir kocaammmm:KK1: bir de yurutmeye calisiyodum boyle parmak uclarinda yurumeye calisiyodu
sabah uyaninca aglicaktim ya cok hos bi ruyaydi.......:KK16::nazar:

gerçekten çok güzel bir rüyaymış rüyanın gerçek olması dileğiyle :KK16::KK16::KK16:

Canım su tüketimin nasıl. bir de tuz tüketimin. tuz dediiğim sofra tuzu değil, himalaya tuzu. bir tutam kadar. bir de sık sık yemek yemek. bir saatte hemen bir şeyler atıştırmak iyi gelir.:KK34::KK34::KK34:

su ve tuz tüketimim gayet iyi de yemek yemem mümkün değil.. okadar midem bulanıyoki ne pişirmem ne yemem pek mümkün olmuyo.. :KK43:

allah kolaylık versin tatlım çok zor bi durum bide ufaklık varmış ne desem ki sana.annenler falan yakınsa git onlarda kal bence

ahh ah canım ablam alt katta annem karşı apartmanda ama kimsenin kimseye faydası yoktur bizde.. ben 24 saat kızla boğuşuyorum bi yandan da işte fırsat bulursam uzanmaya çalışıyorum..

gecmis olsun cnm ben de cok kotuyum

sana da geçmiş olsun allahım bu dönemide biran önce atlatmamızı sağlasın..

geçmiş olsun....ben şanslı hamile olanlardanım inşallah allah herkese benim gibi bulantısız kusmasız tiksinmesiz hamilelik nasip eder....ben 1-0 önde başlıyorum hamileliğe kilo açından siz verirken ben maşallah tosun gibi tiksinmeden sürekli karnım acıkarak herşeyden yiyip kilo alıyorum....yarasınnn :KK52::KK52:

maşallah.. ne güzel ben ilk hamileliğimde de böyleydim belki bu sorunsuz olur demiştim ama aynı oldu maalesef :KK43:

kızlarr s. aleykum, geçmişi okudum birazcık. 2li 3lü testleri bende meraktayım çok önemli olmasada. ebahın dediği gibi tevvekkülde şart aslında öyle br şey çıkınca aldırmayacğımza göre herşey allahtan sonuçta....
gece yatmadan bulantı hapımı içtim, sahurda kalktiğimde sersem gibiydim sarhoş gibi sağa sola çarpıyodum. ama işe gelirken pek bişeyim kalmamıştı. gerçekten güçlü bir ilaçmış doktorun dediği gibi.

arkadaşım aynı senin gibiydim dün doktora söyledim malesef güçlü bir ilaç yazdı bana sersemletiyor ama kesti gibi... dramanine kullanıyorum... ama çok içmicem haftasonları falan yatarım içmem yan etkisi çok çünkü. kötüysen mecbur yazdır. başka türlü geçmiyor. süt soda yoğurt çubuk kraker neler denemedim en son yediğim ekmeği çok afedersiniz suyu bile kusuyodum artık dayanamadım...

bana da doktor zofer diye bi ilaç verdi ama hiç azalmıyo bile bi de bunu sorim bakim çok teşekkür ederim.. sabah kalkınca kızın kahvaltısını zor hazırlıyorum valla kusa kusa.. geçen seferde 12. haftada geçmişti inşallah bu da geçer.. gerçi ben daha 9+3 üm :KK43:

herkese merhabalar nasılsınız bugün :KK19:
ben hala hastayım ya ilaç da vermiyor ne kendi doktorum ne de kbb ci doktorum ağır ilaçlar olucağından zararlı dedi nasıl atlatacam bilmiyorum :KK14:
geçmişi okuyaym dedim 1 saaattir okuyorum anca yazabildim :KK1: cinsiyet öğrenenler var hayırlı olsun paşalar açmış bakalım kızlar da gelecek mi benim bebiş ne acaba doktor demedi bende çok soramadım söylemeyince neyse 3 hafta sonra 15. haftaya giriyorum artık söyler inşallah :KK9:

selam canim.ben de iyi degilim bugun. 15. haftada ogrenirsin artik heralde yaaa, gonlundeki olsun insaalh:KK49:

selam canim.ben de iyi degilim bugun. 15. haftada ogrenirsin artik heralde yaaa, gonlundeki olsun insaalh:KK49:

sana da geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip et bize kız erkek farketmez ama merak ediyor insan :KK17:

bu arada rüyanı okudum canım çok hoşmuş hayırlara çıksın inşallah :KK19:

Mrb kızlar nasılsınız.ya ben bugun iyi değilim.benim pek midem bulanmazdı.hatta çıkarmazdım.ama bugun feci ya.midem durmuyor.normaldir dimi.sizler nasılsınız

kızlar merhaba,

Allah izin verirse ve bebişim 40. haftayı tamamlamayı beklemezse bende sizler gibi mart annesi olacam.dün kalb atışları için gittik. dinledik. bir sorun yoktu. Fakat eve gelince ben tuvaleti ve banyoyu domestosla bir güzel temizledim. Saatlerce kokusu burnumdan gitmedi. İnternetten okudum zararlıymış bebek için. İçim içimi yiyiyor. Bir şey oldu mu ya da zarar verdi mi bu durumum diye. Sizler çamaşır suyu kullanıyor musunuz.

kızlar merhaba,

allah izin verirse ve bebişim 40. Haftayı tamamlamayı beklemezse bende sizler gibi mart annesi olacam.dün kalb atışları için gittik. Dinledik. Bir sorun yoktu. Fakat eve gelince ben tuvaleti ve banyoyu domestosla bir güzel temizledim. Saatlerce kokusu burnumdan gitmedi. Internetten okudum zararlıymış bebek için. Içim içimi yiyiyor. Bir şey oldu mu ya da zarar verdi mi bu durumum diye. Sizler çamaşır suyu kullanıyor musunuz.

cnm bende bikaç kez kullanmak zorunda kaldım.dikkat etmek lazım aslında.tabiki zararlı.bu seferlik bişey olmamıştır heralde.bidaha kullanmamaya özen göstermeliyiz

canlarr mesai nin bitmesine az kaldı.malum yarın arefe sonra bayram.şimdiden iyi bayramlar.bu bayram ailemin yanına gidemiyecem.onları çok seviyorumm anacum babacumm kurban olurum sizlere.iznimiz olmadığı için yedigöllere kamp kurmaya gidiyoruz.yakın bize.bebiş alışşsın şimdiden ki ilerde çok takılacak bizim peşimize.umarım herkesin gönlündeki bayram olurr..kızlarrrr dikkat edin çok abur cubur tatlı yemeyinn :) sağlıklı günler hepinize bayram dönüşü iyi haberlerle görüşmek üzere..

canlarr mesai nin bitmesine az kaldı.malum yarın arefe sonra bayram.şimdiden iyi bayramlar.bu bayram ailemin yanına gidemiyecem.onları çok seviyorumm anacum babacumm kurban olurum sizlere.iznimiz olmadığı için yedigöllere kamp kurmaya gidiyoruz.yakın bize.bebiş alışşsın şimdiden ki ilerde çok takılacak bizim peşimize.umarım herkesin gönlündeki bayram olurr..kızlarrrr dikkat edin çok abur cubur tatlı yemeyinn :) sağlıklı günler hepinize bayram dönüşü iyi haberlerle görüşmek üzere..

iyi bayramlar canım...

aynen bende vedalaşayım bayramdan sonraya kadar giremem artık herkeze iyi bayramlar iyi tatiller iyi gezmeler :KK16:

bebeişleri çok yormayın kızlar öpüyorum herkezi :KK54:

Kızlar benim bi arkadaşım hamileyken ikili testte bebegin ensesi kalın dediler ama maşallah bebek gayette saglıklı dogdu oyüzden ben bu ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum kafa bulandırmaktan başka bişey degil.

Merhaba arkadaşlar; Kız kardeşim bana süpriz yapmış ve cinsiyet belirleyici test almış :))
Her nekadar yapmaya gönlüm olmasada içim içimi yiyor merakımdan
sabah ilk idrarla yapılması şartmış.
Testin adı intelligender..

Bardakdaki renk değişimine göre kız yada erkek çıkıyormuş.
yarin sabah yapıcam yazarım size sonucu inşallah.

herkese selamlar...yorumsuz bir resim sizlere

Eklentiler

• $558176_484531891576221_597640088_n.jpg
    $558176_484531891576221_597640088_n.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 28
X