kızlar konuyla biraz alakasız olacak ama, doktor bana eylülün 2. haftasına randevu verdi ve bir dahaki gittiğimde halk arasında adlandırılan zeka testlerini yapacağımızı söyledi sanırım 2li 3lü testlerden bahsediyor?
devlat hastanesinde yapılıp yapılmadığını sordum yapılıyor dedi. sakıncası olmazsa orda yaptırcağım dedim tamam dedi. ama tabi önce yine eylülde doktoruma gideyim dimi? ona görünmeden gitmemelimiyim devlet hastanesine?
birde bu testlerin bir zararı yok değil mi yani devlet hastanesinde yapılınca çocuğa bir zararı olmaz sanırım sadece kan mı vereceğim? bilgisi olanlar yazabilir mi?
kızlar konuyla biraz alakasız olacak ama, doktor bana eylülün 2. haftasına randevu verdi ve bir dahaki gittiğimde halk arasında adlandırılan zeka testlerini yapacağımızı söyledi sanırım 2li 3lü testlerden bahsediyor?
devlat hastanesinde yapılıp yapılmadığını sordum yapılıyor dedi. sakıncası olmazsa orda yaptırcağım dedim tamam dedi. ama tabi önce yine eylülde doktoruma gideyim dimi? ona görünmeden gitmemelimiyim devlet hastanesine?
birde bu testlerin bir zararı yok değil mi yani devlet hastanesinde yapılınca çocuğa bir zararı olmaz sanırım sadece kan mı vereceğim? bilgisi olanlar yazabilir mi?
zeka testı dedıgı down sendromuyla alakalı sanırım 2li testtten bahsetmıs yanı yok canım bebege bı zararı bende ılk defa yaptırıcam ılk bebegım gercı ıkıncı begeı olanlar daha tecrubelıdır muhakkak ama ense kalınlıgı olcumu yapıo sanırım bırde kan alıo
evet 2li 3lu testten bahsediyor canim ense kalinligi ve kan testi yapilip olqsilik degerleri veriliyor
arkadaslar porselen bebekten haber yok mu
Benimde 1 eylüldeki randevumda yapılcak ense kalınlığı ölçümü ve zeka testi.ama hastanemde ne kadara yapıcaklarına dair bir bilgim yok.çok mu pahalı ki acaba?
Benimde 1 eylüldeki randevumda yapılcak ense kalınlığı ölçümü ve zeka testi.ama hastanemde ne kadara yapıcaklarına dair bir bilgim yok.çok mu pahalı ki acaba?
canım emınonunde havuzluhan dıe bısyer varmıs 3 4 katlı bı yermıs tum markaları araba ana kucagı vb. vede suslemeler warmıs sadece bebek uzerıneymıs bu han ve fıyatları bı cok yere gore cok uygunmus bnde oraya gıdm dıorum alısverıse sızınde aklınızda bulunsun kızlar
bizde nasip olursa eminönünden alıcaz bebek şekerlerimizi
araba ve anakucağı içinde saraçhaneyi tavsiye ederim canım bisikletçiler çarşısı bilirsin belki..
ithal bebek arabaları orda çok uygun
ooo ben de kendimi acele ediyor zannediyordum..Aklım hep bebek süslerinde.
Bu konuda toptan satış eminönüden daha uygun yer bulamayız kızlar havuzlu han da sırf bebek mağazaları varmış.
Araba içinde saraçhane kesinlikle doğru adres.Arkadaşım kraftın 1000 TL lik arabasını 600 TL ye aldı. Ben chıcco nun travel sistemleri var ondan düşünüyorum .İlk 6 ay oto koltuğunu kullanıyosun hem ana kucağı işlevi görüyo hem arabaya onu takıyosun daha sonra büyük aparata geçiyosun.Bir de portbebe ilaveli 3 lü setler var ama portbebe ler çok kullanılmıyo 300-400 tl fazla vermeye gerek yok bence .
Aslında STOKKE nın arabaları çok güzel ama fiyat çok pahalı 3500 TL bi arabaya o para verilmez .o paraya tüm eşyaları alınır.
kızlar acayip uykum geldi hatta az önce 5 dk falan uyumusum.
ha bir de mynetteki şu haberi gördünüz mü yüreğim sızladı yaa.
aman gözünüzü seveyim doktorunuzu iyi secin.
Cerrahpaşa'da doğum skandalı | Mynet Haber
kizlar size birsey soracagim belki bana kizacaksiniz ,sanki bu ikinci gebeligim degilmis gibi herseyden korkuyorum
ben doktora 3 haftadir gitmiyorum ,burda bir arkadasda bebegini kaybetmis gelismedigi icin acaba ben bebegin gelisip gelismeyeceginden nasil emin olacagim randevume daha 1 haftaa var
aynı fikirdeyim senle canım süsler için eminönüne gidicem araba içinde saraçhaneye:))
kizlar ben cok kotuyum dun de kustum, hep midem bulaniyor ve basim donuyor hep yatiyorum.
İlaç alıyor musun? Doktorunla bir konussana, belki bir serumla falan daha iyi hissetmeni sağlayabilir?
dr ilaca karsi gunde 10 defa kusarsan ancak o zman verebilirim dedi. ONermiyor 10 gun sabret dedi.
Herkese selam dün gece sabah ezanında ağlayarak uyumaya çalıştım dualar ettim rabbime...bugün nefes nefese gittim tansiyonum ölçüldü 9-6 çıktı düşmüş..kıprtı varmı? Dedi doktorum..yüreğim fırladı yok dedim..hemen ultrasona aldı.önce kalp sesi duyulmadı..o an öldüm bişiymi var dedim yokk dedi usg cihazını ayarlayamamış :))) miniğim yavrum çok şükür iyi kızlarr allahıma binlerce kez şükürler olsun..herşey normal.sonuçlarda inşallah güzel çıkar bayramdan sonraya kaldı..istersen cd ye çekelim dedi olur dedim çekti..artık durmadan izlerim bebeğimimii ..cinsiyet bellimi dedim yokk dedi daha çok var ona..aradan 2 dk.geçti erkek olabilir çıkıntı görüyorum dedi banada gösterdi..içim cızz etti..yavrumla konustum aç annecim apışını göster kendini sana cicikler alıcam dedim ve ilk birkaç şey aldım..alt açma tavşanlı çıngıraklı,hastahane çıkışı tam takımı,birde tulum battaniye :))) yavruma herşey değer yeterki o sağlıklı olsun..nasıl mutluyum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..herkese çoookk teşekkürederim günlerdir başınızın etini yedim :)) kusura bakmayınn hepinizi çook seviyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn