- 25 Temmuz 2012
- 621
- 0
Herkese selam dün gece sabah ezanında ağlayarak uyumaya çalıştım dualar ettim rabbime...bugün nefes nefese gittim tansiyonum ölçüldü 9-6 çıktı düşmüş..kıprtı varmı? Dedi doktorum..yüreğim fırladı yok dedim..hemen ultrasona aldı.önce kalp sesi duyulmadı..o an öldüm bişiymi var dedim yokk dedi usg cihazını ayarlayamamış :))) miniğim yavrum çok şükür iyi kızlarr allahıma binlerce kez şükürler olsun..herşey normal.sonuçlarda inşallah güzel çıkar bayramdan sonraya kaldı..istersen cd ye çekelim dedi olur dedim çekti..artık durmadan izlerim bebeğimimii ..cinsiyet bellimi dedim yokk dedi daha çok var ona..aradan 2 dk.geçti erkek olabilir çıkıntı görüyorum dedi banada gösterdi..içim cızz etti..yavrumla konustum aç annecim apışını göster kendini sana cicikler alıcam dedim ve ilk birkaç şey aldım..alt açma tavşanlı çıngıraklı,hastahane çıkışı tam takımı,birde tulum battaniye :))) yavruma herşey değer yeterki o sağlıklı olsun..nasıl mutluyum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..herkese çoookk teşekkürederim günlerdir başınızın etini yedim :)) kusura bakmayınn hepinizi çook seviyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn
BİRDE DOKTOR YARIN İÇİN BİRKAÇ TAHİL DAHA İSTEDİ BENDEN..KAN ŞEKERİ,SARILIK TESTİ,İDRAR TAHLİLİ,KANSIZLIK TESTİ..ONLARIDA YAPTIRICAM YARIN BUNLARI YAPTIRMAMIŞTIM ÇÜNKÜ..BİRDE HAMİLELER 3. AYDAN SONRA OMEGA3 ÇOK FAYDALIYMIŞ YARIN ALICAM ONUDA KULLANMAYA BAŞLICAM..SİZDE ALIN ARKADAŞLAR ÇOK FAYDALIYMIŞ BEBEĞİN ZEKASI VE GÖZLERİ İÇİN.. YA ALLAHIIIIMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNN RABBİMMMMEE TOPİK ERKEK DOLU :))) TOTİŞLERİNİDE PİPİŞLERİNİ DE YİCEN ONLARINNN
ahhh porselen ahhh. sacini basini yolasim geldi senin.
bu saate kadar nerdesin sen ne hismis yarabbim, tanimiyorun etmiyosun ama aksama kadar dusnebilyosun. aklimdan cikmadin bugun.
bu saate kadar gelmedi acaba dedim kotu bi haber mi var????
ohhhh be bi daha boyle evhamlar yapip da yuregimizi agzimiza getirme.
coooooookkkkkk sevindim canim, bi pasa daha demeki. 6 oldu galiba. hayirlisi tatlim insallh saglikla kucagimiza aliriz hepimiz. bousna uzdun kendini de bebegini de