2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ahhh porselen ahhh. sacini basini yolasim geldi senin.
bu saate kadar nerdesin sen ne hismis yarabbim, tanimiyorun etmiyosun ama aksama kadar dusnebilyosun. aklimdan cikmadin bugun.
bu saate kadar gelmedi acaba dedim kotu bi haber mi var????
ohhhh be bi daha boyle evhamlar yapip da yuregimizi agzimiza getirme.
coooooookkkkkk sevindim canim, bi pasa daha demeki. 6 oldu galiba. hayirlisi tatlim insallh saglikla kucagimiza aliriz hepimiz. bousna uzdun kendini de bebegini de

cok sukur....guzel haberlerini aldik cok sevindim.rabbimsaglikla kucsgina almayi nasip etsin

Porselen hadi gözün aydın. Bundan sonra böyle evham istemiyoruz ama ona göre :)))

kızlar ben eve kaçayım. Günlerdir bu saatlere kadar çalışıyorum. Bi ankara bir istanbul... Bir haftasonu gelseydi...

Porselen hadi gözün aydın. Bundan sonra böyle evham istemiyoruz ama ona göre :)))

kızlar ben eve kaçayım. Günlerdir bu saatlere kadar çalışıyorum. Bi ankara bir istanbul... Bir haftasonu gelseydi...

kader arkadasimmm. ben de hala isteyimmmm

hep iyi dusunmek gerekiyor ams nedense ben bunu basaramiyorum..en son pzt gordum amma iki gundur mide bulantilarim cok azaldi diye kendi kendimi yiyorum..(

hep iyi dusunmek gerekiyor ams nedense ben bunu basaramiyorum..en son pzt gordum amma iki gundur mide bulantilarim cok azaldi diye kendi kendimi yiyorum..(
ayy sen de baslama sakin. hepimiz telasliyiz guzelim
daha once de dedigim gibi kapali kutu, ben de 2 haftadir gormdimj ama sikintiyla uzuyoruz bebeislerimiz ya, yapmayin, yapmayalimmmm!!!!!!!!

kızlar Allah yardımcınız olsun,sizin işiniz çok zor..

sagol canim yaaa. sabah beri sisti kafam zor oluyo gercekten hamilelikte ama napalim is bu.

canım bu çok güzel bir haber biz sana ne dedik kendini o kadar sıkıntıya soktun darısı biz görmeyenlere inşaallah

kızlar merhaba nasılsınız bakalım? size bir sorum var sizler kilo aldınız mı? ben 1bucuk kilo almısım cok gibi geldi moralim bozuldu yaa yaa bi de önceden de göbek vardı daha beter oldum

paşamız geliyor maşallah snein için girdim topiğe meraktan öldürdün biziii

Allah izin verirse buralardayız canım

ben de travel sistem istiyorum inş..anakucağını ayrı almaya gerek kalmaz

kizlar ben cok kotuyum dun de kustum, hep midem bulaniyor ve basim donuyor hep yatiyorum.

inş en kısa zamanda geçer canım

senin adına çok sevindim canım demek hep iyi düşünmek gerek

bir erkek daha he maşAllah...

dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerle gelmeni bekliypruz

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

amin canım inş..

Hoşgeldiniz kızlar

Inş en kısa zamanda geçer canım

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inş

arkadaslar porselen bebekten haber yok mu

evet ya ben de merak ediyorum ne dedi acaba doktor?hayırlıgüzel haberle gelir inşallah

selam ardaşlarr geçmişe şöyle bir baktım da beni merak etmişsinizz çook mutlu ettiniz beni..hepiniz çok değerlisiniz inanın.çünkü herşeyimi burda paylaşıyorum..korkularımı,sevinncimi,kaygılarımı..galiba ben çok benimsedim sizi Bu topik muhteşem bişiyy yaaa hepinize kocaamann öpücüklerr

kendimi öldürüm falan dedin dikkatleri üzerine çektinn ee herkesde cwp wermek zorunda kaldıı

Aksam aksam kİzimla Kendime bayramlik aldimm. Kurban olurum pantolonunu giydirirken bi seviniyor. Kİzim benİ herkesten kİskaniyor. Kardesinide kiskanir kesinnn. Buarada bende kizimda birsey almadim bundada dusunmuyorum.Ben gereksiz buluyorum .allah izin verirse evime ciktigimda 2ne ait guzel bir oda yapacagim.

Ya bende merak ediyorum bebegimi en son 20 temmuzda gormustum yavrumu
Ayin 23nede daha 1 hafta varrrr ozaman 13 haftalik olacagim

canım sakın benim gibi yapma sakınn..günlerdir bebeğimi ve kendimi üzdüm diye kızıyorum şimdi kendimee..bulantılar azalıyor..belirti diye bişiy kalmıyor..bendehiç belirti yok ama hamileyim..galiba biz şanslıyız

bir erkekte senden gelir.iki bebeği olanlarda öle oluyor ayrım yapmamak adına.bende kızıma yapmadıklarımı bunada yapmıcam.ama ilk bebek heyecandır be sürmeli....

benimde randevum 23nnde canim artik gunleri saymak bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…