Herkese selam dün gece sabah ezanında ağlayarak uyumaya çalıştım dualar ettim rabbime...bugün nefes nefese gittim tansiyonum ölçüldü 9-6 çıktı düşmüş..kıprtı varmı? Dedi doktorum..yüreğim fırladı yok dedim..hemen ultrasona aldı.önce kalp sesi duyulmadı..o an öldüm bişiymi var dedim yokk dedi usg cihazını ayarlayamamış :))) miniğim yavrum çok şükür iyi kızlarr allahıma binlerce kez şükürler olsun..herşey normal.sonuçlarda inşallah güzel çıkar bayramdan sonraya kaldı..istersen cd ye çekelim dedi olur dedim çekti..artık durmadan izlerim bebeğimimii ..cinsiyet bellimi dedim yokk dedi daha çok var ona..aradan 2 dk.geçti erkek olabilir çıkıntı görüyorum dedi banada gösterdi..içim cızz etti..yavrumla konustum aç annecim apışını göster kendini sana cicikler alıcam dedim ve ilk birkaç şey aldım..alt açma tavşanlı çıngıraklı,hastahane çıkışı tam takımı,birde tulum battaniye :))) yavruma herşey değer yeterki o sağlıklı olsun..nasıl mutluyum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..herkese çoookk teşekkürederim günlerdir başınızın etini yedim :)) kusura bakmayınn hepinizi çook seviyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn
BİRDE DOKTOR YARIN İÇİN BİRKAÇ TAHİL DAHA İSTEDİ BENDEN..KAN ŞEKERİ,SARILIK TESTİ,İDRAR TAHLİLİ,KANSIZLIK TESTİ..ONLARIDA YAPTIRICAM YARIN BUNLARI YAPTIRMAMIŞTIM ÇÜNKÜ..BİRDE HAMİLELER 3. AYDAN SONRA OMEGA3 ÇOK FAYDALIYMIŞ YARIN ALICAM ONUDA KULLANMAYA BAŞLICAM..SİZDE ALIN ARKADAŞLAR ÇOK FAYDALIYMIŞ BEBEĞİN ZEKASI VE GÖZLERİ İÇİN.. YA ALLAHIIIIMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNN RABBİMMMMEETOPİK ERKEK DOLU :))) TOTİŞLERİNİDE PİPİŞLERİNİ DE YİCEN ONLARINNN
Herkese selam dün gece sabah ezanında ağlayarak uyumaya çalıştım dualar ettim rabbime...bugün nefes nefese gittim tansiyonum ölçüldü 9-6 çıktı düşmüş..kıprtı varmı? Dedi doktorum..yüreğim fırladı yok dedim..hemen ultrasona aldı.önce kalp sesi duyulmadı..o an öldüm bişiymi var dedim yokk dedi usg cihazını ayarlayamamış :))) miniğim yavrum çok şükür iyi kızlarr allahıma binlerce kez şükürler olsun..herşey normal.sonuçlarda inşallah güzel çıkar bayramdan sonraya kaldı..istersen cd ye çekelim dedi olur dedim çekti..artık durmadan izlerim bebeğimimii ..cinsiyet bellimi dedim yokk dedi daha çok var ona..aradan 2 dk.geçti erkek olabilir çıkıntı görüyorum dedi banada gösterdi..içim cızz etti..yavrumla konustum aç annecim apışını göster kendini sana cicikler alıcam dedim ve ilk birkaç şey aldım..alt açma tavşanlı çıngıraklı,hastahane çıkışı tam takımı,birde tulum battaniye :))) yavruma herşey değer yeterki o sağlıklı olsun..nasıl mutluyum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..herkese çoookk teşekkürederim günlerdir başınızın etini yedim :)) kusura bakmayınn hepinizi çook seviyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn
Porselen hadi gözün aydın. Bundan sonra böyle evham istemiyoruz ama ona göre :)))
kızlar ben eve kaçayım. Günlerdir bu saatlere kadar çalışıyorum. Bi ankara bir istanbul... Bir haftasonu gelseydi...
Porselen hadi gözün aydın. Bundan sonra böyle evham istemiyoruz ama ona göre :)))
kızlar ben eve kaçayım. Günlerdir bu saatlere kadar çalışıyorum. Bi ankara bir istanbul... Bir haftasonu gelseydi...
kader arkadasimmm. ben de hala isteyimmmm
ayy sen de baslama sakin. hepimiz telasliyiz guzelimhep iyi dusunmek gerekiyor ams nedense ben bunu basaramiyorum..en son pzt gordum amma iki gundur mide bulantilarim cok azaldi diye kendi kendimi yiyorum..(
kızlar Allah yardımcınız olsun,sizin işiniz çok zor..
Ahhh arkadasım ben geldim evime, darısı basına ...kader arkadasimmm. ben de hala isteyimmmm
kızlar Allah yardımcınız olsun,sizin işiniz çok zor..
BİRDE DOKTOR YARIN İÇİN BİRKAÇ TAHİL DAHA İSTEDİ BENDEN..KAN ŞEKERİ,SARILIK TESTİ,İDRAR TAHLİLİ,KANSIZLIK TESTİ..ONLARIDA YAPTIRICAM YARIN BUNLARI YAPTIRMAMIŞTIM ÇÜNKÜ..BİRDE HAMİLELER 3. AYDAN SONRA OMEGA3 ÇOK FAYDALIYMIŞ YARIN ALICAM ONUDA KULLANMAYA BAŞLICAM..SİZDE ALIN ARKADAŞLAR ÇOK FAYDALIYMIŞ BEBEĞİN ZEKASI VE GÖZLERİ İÇİN.. YA ALLAHIIIIMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNN RABBİMMMMEETOPİK ERKEK DOLU :))) TOTİŞLERİNİDE PİPİŞLERİNİ DE YİCEN ONLARINNN
kızlar süper veriyorsunuz da ben bebişim biraz daha büyüdükten sonra alırım diyorum ne zaman alınır onu da bilmiyorum gerci ama inş. unutmam o zamana kadar o isimleri.siz hep burda olun o zamanlarda cok konusulacak bu konularda.
chicgo mudur nedir 3-4 tane araba olan takım 1.800 tl ya yuhhh yaniii
ooo ben de kendimi acele ediyor zannediyordum..Aklım hep bebek süslerinde.
Bu konuda toptan satış eminönüden daha uygun yer bulamayız kızlar havuzlu han da sırf bebek mağazaları varmış.
Araba içinde saraçhane kesinlikle doğru adres.Arkadaşım kraftın 1000 TL lik arabasını 600 TL ye aldı. Ben chıcco nun travel sistemleri var ondan düşünüyorum .İlk 6 ay oto koltuğunu kullanıyosun hem ana kucağı işlevi görüyo hem arabaya onu takıyosun daha sonra büyük aparata geçiyosun.Bir de portbebe ilaveli 3 lü setler var ama portbebe ler çok kullanılmıyo 300-400 tl fazla vermeye gerek yok bence .
Aslında STOKKE nın arabaları çok güzel ama fiyat çok pahalı 3500 TL bi arabaya o para verilmez .o paraya tüm eşyaları alınır.
kizlar ben cok kotuyum dun de kustum, hep midem bulaniyor ve basim donuyor hep yatiyorum.
dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerle gelmeni bekliypruz
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
amin canım inş..
Hoşgeldiniz kızlar
Inş en kısa zamanda geçer canım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inş
arkadaslar porselen bebekten haber yok mu
evet ya ben de merak ediyorum ne dedi acaba doktor?hayırlıgüzel haberle gelir inşallah
kızlar selam herkese..ayaklarım yere basmıyo 2 gündür.bebeğimi dün çok güzel gördüm,unutamıyorum,karnımı sevip sevip duruyorum.bi an önce mart gelsin istiyorum
Yarında bu keyifle tatile çıkıyorum nihayet,seneye nasıl olsa çıkamicam :)
bebek şekerlerine bakmaya başlamışız,malzemeleri hazır alıp yapıştırma işlemini evde yaptığımızda maliyet yarı yarıya düşüyo kızlar bilginiz olsun..kuzenim lohusa takımını bile kendi yapmıştı.iki süslü kurdela,lastik,boncuk bide silikon tabancası ohh bitti gitti :)
bende ilk arabayı almak istiyorum bebeğime,malum biraz pahalı aradan onu çıkarayım karnım büyümeden..chicco nun trio living serisine baktım,çok beğendim.youtube de yabancı videosunu da izledim,ayrıntısı da iyi arabanın.şu an yaklaşık 1.000 lira civarında,deneyimli anneler var mı kullanan,ya da sizin önereceğiniz araba var mı?
Bide kuzenim ne yap ne at dondy al hayat kurtarıyo diyo ama oda biraz gereksiz masrafmış gibi geliyo bana,bilemiyorum..
Bende porselen bebeg i çok merak ediyorum..yakında gelir inşallah..
selam ardaşlarr geçmişe şöyle bir baktım da beni merak etmişsinizz çook mutlu ettiniz beni..hepiniz çok değerlisiniz inanın.çünkü herşeyimi burda paylaşıyorum..korkularımı,sevinncimi,kaygılarımı..galiba ben çok benimsedim sizi Bu topik muhteşem bişiyy yaaa hepinize kocaamann öpücüklerr
hep iyi dusunmek gerekiyor ams nedense ben bunu basaramiyorum..en son pzt gordum amma iki gundur mide bulantilarim cok azaldi diye kendi kendimi yiyorum..(
Aksam aksam kİzimla Kendime bayramlik aldimm. Kurban olurum pantolonunu giydirirken bi seviniyor. Kİzim benİ herkesten kİskaniyor. Kardesinide kiskanir kesinnn. Buarada bende kizimda birsey almadim bundada dusunmuyorum.Ben gereksiz buluyorum .allah izin verirse evime ciktigimda 2ne ait guzel bir oda yapacagim.
Ya bende merak ediyorum bebegimi en son 20 temmuzda gormustum yavrumu
Ayin 23nede daha 1 hafta varrrr ozaman 13 haftalik olacagim
Aksam aksam kİzimla Kendime bayramlik aldimm. Kurban olurum pantolonunu giydirirken bi seviniyor. Kİzim benİ herkesten kİskaniyor. Kardesinide kiskanir kesinnn. Buarada bende kizimda birsey almadim bundada dusunmuyorum.Ben gereksiz buluyorum .allah izin verirse evime ciktigimda 2ne ait guzel bir oda yapacagim.
Ya bende merak ediyorum bebegimi en son 20 temmuzda gormustum yavrumu
Ayin 23nede daha 1 hafta varrrr ozaman 13 haftalik olacagim