2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

valla canımhiç ummadığım bişiy oldu :)) sağlıklı olsunn yavrumm annesinin erkeği olsun hiç farketmez..anneye destek olur ..paşa gibi delikanlı yiğit olur inşallah.. ama daha net bişiy yokk tabii sadece tahmin

aşk olsun kızzzz ne yani öyle demeseydim merak etmicekmiydiniz beniii ??

walla açıkcası ben fazla takılmıyorum topiğe kayram we 1-2 kişi için giriyorum sende kendimi öldürüm falan yazmışsın ondan merak ettim yani öyle dedin diye girdim gerçektende

walla açıkcası ben fazla takılmıyorum topiğe kayram we 1-2 kişi için giriyorum sende kendimi öldürüm falan yazmışsın ondan merak ettim yani öyle dedin diye girdim gerçektende

bende çok merak etmiştim...herkes doktora gidiyor dualarımızla ama bu kadar merak olmuyor haklı olarak sadece dua edip bekliyoruz....

Kızlar son adet tarihim 16 haziran dktorum 8 haftalık dedi ama burdakı tkvimde bi hafta öndeyim şimdi ben mart annesimiyim nisan annesimi karar veremedim ya :)):44:

kızlar ben birde bebişime ve kendime aldığım cicişleride ekledim ... ben çıkıyorum çok uykum geldi hepiniz öpüldünüz..yarın kan testlerim varr inşallah normal çıkar iyigeceler

Arkadaşlar ha uyudum ha uyucam derken pc başında hayli zaman geçirmişim :)) nette gezinirken bişiyler okudum 12.haftalarda cinsiyet tahmninde yanılma oluyormuş,çünkü bu haftalarda kız bebeklerinde çıkıntı oluyormuş :)) bunuda gören doktorlar yanılabiliyormuş...istermisiniz hepimizinki sonradan kız olsun Neyse canlar ben çıkıyorum artık gözlerim tuhaf oldu Iyigeceler...

14. Haftadan itibaren cinsiyetler belli olur. 12. Hafta cinsiyet tahmini icin cok erken porselen bebek dedigin gibi yanilma olabilir.

Yani benim 2 haftammi kaldi

selam kızlarrr
ben geldim çarşamba doktora gittimm
bebişi gördüm sonunda,valla yan gelip yatıyodu,sırt üstü. doktor yakınlaştırdıkça kafasını mafasını gördüm çok şükür.Doktora testler için 16.haftada gel,asıl önemli testler onlar dedi,ben zaten hamilelik öncesi kanla ilgili tüm testleri yaptırmıştım,maşallah her testin var,test yaptırmaya gerek yok dedi. hormon,kan,elisa,ve ismini bilmediğim diğer tüm testler,smear bile var. 3lü tarama ve diğer ense kalınlığı için kısmetse 12 eylülde gideceğim...o zaman cinsiyet de belli olacaktır,Rabbi'm hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah.Cinsiyet isim düşünme ve kıyafet seçiminde önemli sadece benim için,geri kalan sadece Allah'ın takdiri.

14. Haftadan itibaren cinsiyetler belli olur. 12. Hafta cinsiyet tahmini icin cok erken porselen bebek dedigin gibi yanilma olabilir.

Yani benim 2 haftammi kaldi

canım eğer ultrasona girdiysen 12.haftada doktorlar 1 ay ultrason önermiyorlar,ciddi bi durum olmadığı sürece.

ayrıca dediğin gibi ben 12.haftada yani geçen gün girdim ultrasona hiçbişey anlaşılmıyordu,doktor durumu hakkında yorum yaptı sadece,haftasıyla uyumlu olup olmadığı,şu anki pozisyonu hakkında yorum yapılıyor.Cinsiyetini bu haftada tahmin eden doktorları tebrik ederim

Merhaba kizlar uzun zamandir yazamadim buraya..

kizlar 12 - 14. hafta cinsiyet icin cok cok erken tabii ki doktorlarin soyledikleri %50 tutabilir ama cok erken :).. Diger bi arkadasin bahsetti gibi kiz bebeklerin cikintisi oluyor ve erkek gibi gorunebiliyorlar.. O yuzden alisverislere cok erken baslamayin derim :)

Aranizda genetic arastirma yaptiran varmi? Ben yaptiracagim Eylul'un 6 sina gun aldim bakalim hayirlisi..

bebişimin boyu baştan popoya 4,6 cmdi,doktor haftanla uyumlu dedi,şimdik alttaki tabloma baktım 41mm diyor,bu normali 4,1 cm demek mi,matematiğim karıştı kızlar.:18::18::18: ozaman içim rahatlayacak da ondan sorduydum.

merhabalar canım,ben yaptırmadım o testi,açıkçası ben devlet hastanesine gidiyorum ve orada bebek sağlığı için önemli olan tüm testler yapılıyor,onun dışında test yaptırmayı düşünmüyorum.

Canim selam Turkiye'de 2'li ve 3'lu test deniyor sanirim. Yurtdisindayim ben ve bende devlet hastanesine gidiyorum yasim 32 ve genetic bi problem varmidir diye endiseleniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…