2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ufak bir paylaşım yapmak istedim size eminim hepimizin aklına gelmiştir ama çok güzel bebek şekerleri var ve tabikide dahası en azından fikir sahibi oluyoruz kendimiz bile dışarıdan alıp yapabiliriz

Masal Bebek | Masalsı Anlar Yaşatır

beğenmedim bayıldım hepsine...içimden hadi gideyim sipariş vereyim geçti hepsin şeker,kurabiye,oda süsleme :KK1: miniğimin daha cinsiyeti belli değil onlardan alasım var....

kızlar ufak bir paylaşım yapmak istedim size eminim hepimizin aklına gelmiştir ama çok güzel bebek şekerleri var ve tabikide dahası en azından fikir sahibi oluyoruz kendimiz bile dışarıdan alıp yapabiliriz

Masal Bebek | Masalsı Anlar Yaşatır

ayy resimlere bakarken, aramıza hoşgeldin yazılarını görünce hemen gözlerim doldu. zati şu ara herşeye ağlayasım var bizden bir parça doğacak ya inanamıorum allahım evlatlarımız salihlerden olsun :KK5:

kizlar size birsey soracagim belki bana kizacaksiniz ,sanki bu ikinci gebeligim degilmis gibi herseyden korkuyorum

ben doktora 3 haftadir gitmiyorum ,burda bir arkadasda bebegini kaybetmis gelismedigi icin acaba ben bebegin gelisip gelismeyeceginden nasil emin olacagim randevume daha 1 haftaa var

selam canim.niye takiyorsun kafana.ben daha kalp atislarini gormedim.doktor ayin 24 termin verdi.benimde ikinci bebisim.ama rahatim.kaderimizde ne varsa yasiyoruz.zaten kizimdada 4 haftada 1 gidiyordum kontrole.cok takma kafaya.bebisle oyna o seni oyalar:KK34::KK34:

canım aynen ben bi bakıcam bizim buralarda eminönü ne orda çok daha ucuza var hepimizin aklında bulunsun istedim:KK49:

canım emınonunde havuzluhan dıe bısyer varmıs 3 4 katlı bı yermıs tum markaları araba ana kucagı vb. vede suslemeler warmıs sadece bebek uzerıneymıs bu han ve fıyatları bı cok yere gore cok uygunmus bnde oraya gıdm dıorum alısverıse sızınde aklınızda bulunsun kızlar

kizlar ben hic birsey yapamadim kizimda.sus seker hic bir sey.sadce yatak bebek arabasi ve giysi alabildik.esimle yalniziz yurtdisinda.yetisdirib yapamadik.hastaneye sadce bir misafir ziyarete geldi.ama olsun.yeterki kizimin sagligi sihati yerinde olsun.ama bu bebisde kayinvalidem belki annemde gelir.:KK16::KK16:

canım emınonunde havuzluhan dıe bısyer varmıs 3 4 katlı bı yermıs tum markaları araba ana kucagı vb. vede suslemeler warmıs sadece bebek uzerıneymıs bu han ve fıyatları bı cok yere gore cok uygunmus bnde oraya gıdm dıorum alısverıse sızınde aklınızda bulunsun kızlar

bizde nasip olursa eminönünden alıcaz bebek şekerlerimizi

araba ve anakucağı içinde saraçhaneyi tavsiye ederim canım bisikletçiler çarşısı bilirsin belki..

ithal bebek arabaları orda çok uygun

araba ve anakucağı içinde saraçhaneyi tavsiye ederim canım bisikletçiler çarşısı bilirsin belki..

saol canım hıc duymamıstım orayı muhakkak bakıcam cok ucuk fıyatlar var arabalarda cunku

Doktorla görüştüm şükür kan değerleri çok iyiymiş sorun yok dedi..
ikili tarama için randevu aldım 15gün sonra yapıcaz inşallah..

Kızlar ben magnetli bişiler düşünüyorum+bebek şekeri ile beraber fiyatları uygundu nette.
altın yastığı+magnet+bebek şekeri paket olarak var
bakalım inşallah.

kızlar süper veriyorsunuz da ben bebişim biraz daha büyüdükten sonra alırım diyorum ne zaman alınır onu da bilmiyorum gerci ama inş. unutmam o zamana kadar o isimleri.siz hep burda olun o zamanlarda cok konusulacak bu konularda.
chicgo mudur nedir 3-4 tane araba olan takım 1.800 tl ya yuhhh yaniii

kızlar süper veriyorsunuz da ben bebişim biraz daha büyüdükten sonra alırım diyorum ne zaman alınır onu da bilmiyorum gerci ama inş. unutmam o zamana kadar o isimleri.siz hep burda olun o zamanlarda cok konusulacak bu konularda.

İmre Bebe bu lınk demın arkadasımızın dedıgı yerden sarachanede bı yer kraft ve 350tl :)buraya gıdelım derım ben :)

ewt tatlım cok pahalı bı lınk gonderdım tıkla ona bı bak ıstersen bnde henuz almıcam ama cınsıyet bellı olunca sole bı 7 aylıkken falan ana kucagını falan alır koyarım dıorum agırlasmadan gezeyım alım alısverısınınde tadını cıkarabıleyım dıe hemde :)

İmre Bebe bu lınk demın arkadasımızın dedıgı yerden sarachanede bı yer kraft ve 350tl :)buraya gıdelım derım ben :)

cok güzel demi canım bu yaa kalite görünüyor.ben takım halinde almayı düşünüyorum.araba koltugu bu arabadan bi de yazlık hafif bişey sonra belki.bu ana kucagı nedir siz biliyomusunuz ne işe yarar ? almak gerekiyor mu ?

cok güzel demi canım bu yaa kalite görünüyor.ben takım halinde almayı düşünüyorum.araba koltugu bu arabadan bi de yazlık hafif bişey sonra belki.bu ana kucagı nedir siz biliyomusunuz ne işe yarar ? almak gerekiyor mu ?

ana kucagıda ıste buhttp://www.imrebebe.com/productphoto2.aspx?uid=3086&t=1&s=0

bu da sart tabı hem dısarı cıkarken falan baya uzun sure bunda tasıosun uyuo cunku sureklı ya ılk zamanlar cok rahatmıs kullananlar ole dıo hemde oto koltugu olarak kullanıosun e oto koltugu artık zorunlu ztn cezası war ewdede buna koyabılırsın uyandıgı zaman canım

ana kucagıda ıste buhttp://www.imrebebe.com/productphoto2.aspx?uid=3086&t=1&s=0

bu da sart tabı hem dısarı cıkarken falan baya uzun sure bunda tasıosun uyuo cunku sureklı ya ılk zamanlar cok rahatmıs kullananlar ole dıo hemde oto koltugu olarak kullanıosun e oto koltugu artık zorunlu ztn cezası war ewdede buna koyabılırsın uyandıgı zaman canım

hımm anladım canım lazım yani alırızz olur sağlıkla gelsin de ne ciciler alırız artık. bu arada linkine bakamadım :)

kızlar konuyla biraz alakasız olacak ama, doktor bana eylülün 2. haftasına randevu verdi ve bir dahaki gittiğimde halk arasında adlandırılan zeka testlerini yapacağımızı söyledi sanırım 2li 3lü testlerden bahsediyor?
devlat hastanesinde yapılıp yapılmadığını sordum yapılıyor dedi. sakıncası olmazsa orda yaptırcağım dedim tamam dedi. ama tabi önce yine eylülde doktoruma gideyim dimi? ona görünmeden gitmemelimiyim devlet hastanesine?

birde bu testlerin bir zararı yok değil mi yani devlet hastanesinde yapılınca çocuğa bir zararı olmaz sanırım sadece kan mı vereceğim? bilgisi olanlar yazabilir mi?

kızlar konuyla biraz alakasız olacak ama, doktor bana eylülün 2. haftasına randevu verdi ve bir dahaki gittiğimde halk arasında adlandırılan zeka testlerini yapacağımızı söyledi sanırım 2li 3lü testlerden bahsediyor?
devlat hastanesinde yapılıp yapılmadığını sordum yapılıyor dedi. sakıncası olmazsa orda yaptırcağım dedim tamam dedi. ama tabi önce yine eylülde doktoruma gideyim dimi? ona görünmeden gitmemelimiyim devlet hastanesine?

birde bu testlerin bir zararı yok değil mi yani devlet hastanesinde yapılınca çocuğa bir zararı olmaz sanırım sadece kan mı vereceğim? bilgisi olanlar yazabilir mi?

canım benim hiç bilgim yok maalesef

X