2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar konuyla biraz alakasız olacak ama, doktor bana eylülün 2. haftasına randevu verdi ve bir dahaki gittiğimde halk arasında adlandırılan zeka testlerini yapacağımızı söyledi sanırım 2li 3lü testlerden bahsediyor?
devlat hastanesinde yapılıp yapılmadığını sordum yapılıyor dedi. sakıncası olmazsa orda yaptırcağım dedim tamam dedi. ama tabi önce yine eylülde doktoruma gideyim dimi? ona görünmeden gitmemelimiyim devlet hastanesine?

birde bu testlerin bir zararı yok değil mi yani devlet hastanesinde yapılınca çocuğa bir zararı olmaz sanırım sadece kan mı vereceğim? bilgisi olanlar yazabilir mi?

zeka testı dedıgı down sendromuyla alakalı sanırım 2li testtten bahsetmıs yanı yok canım bebege bı zararı bende ılk defa yaptırıcam ılk bebegım gercı ıkıncı begeı olanlar daha tecrubelıdır muhakkak ama ense kalınlıgı olcumu yapıo sanırım bırde kan alıo

kızlar konuyla biraz alakasız olacak ama, doktor bana eylülün 2. haftasına randevu verdi ve bir dahaki gittiğimde halk arasında adlandırılan zeka testlerini yapacağımızı söyledi sanırım 2li 3lü testlerden bahsediyor?
devlat hastanesinde yapılıp yapılmadığını sordum yapılıyor dedi. sakıncası olmazsa orda yaptırcağım dedim tamam dedi. ama tabi önce yine eylülde doktoruma gideyim dimi? ona görünmeden gitmemelimiyim devlet hastanesine?

birde bu testlerin bir zararı yok değil mi yani devlet hastanesinde yapılınca çocuğa bir zararı olmaz sanırım sadece kan mı vereceğim? bilgisi olanlar yazabilir mi?

evet 2li 3lu testten bahsediyor canim ense kalinligi ve kan testi yapilip olqsilik degerleri veriliyor

Son düzenleme:
zeka testı dedıgı down sendromuyla alakalı sanırım 2li testtten bahsetmıs yanı yok canım bebege bı zararı bende ılk defa yaptırıcam ılk bebegım gercı ıkıncı begeı olanlar daha tecrubelıdır muhakkak ama ense kalınlıgı olcumu yapıo sanırım bırde kan alıo

evet 2li 3lu testten bahsediyor canim ense kalinligi ve kan testi yapilip olqsilik degerleri veriliyor

anladım kızlar o zaman giderim doktoruma yazar tahlilerimi sonra bir randevu alırım devlet hastanesinden orda yaptırırım artık... ense kalınlığını benim kendi doktorum ultrasondan ölçemez mi acaba? onada ayrı bi test yani ücret mi olıuyor?

Benimde 1 eylüldeki randevumda yapılcak ense kalınlığı ölçümü ve zeka testi.ama hastanemde ne kadara yapıcaklarına dair bir bilgim yok.çok mu pahalı ki acaba?

Benimde 1 eylüldeki randevumda yapılcak ense kalınlığı ölçümü ve zeka testi.ama hastanemde ne kadara yapıcaklarına dair bir bilgim yok.çok mu pahalı ki acaba?

ya ortalama 200 tl civarındaymış sonuçta devlet hastanesinde bedava yapılıyor.

ben kaçtım kızlar mesai bitti:KK3:

ya ortalama 200 tl civarındaymış sonuçta devlet hastanesinde bedava yapılıyor.

ben kaçtım kızlar mesai bitti:KK3:

canım emınonunde havuzluhan dıe bısyer varmıs 3 4 katlı bı yermıs tum markaları araba ana kucagı vb. vede suslemeler warmıs sadece bebek uzerıneymıs bu han ve fıyatları bı cok yere gore cok uygunmus bnde oraya gıdm dıorum alısverıse sızınde aklınızda bulunsun kızlar

bizde nasip olursa eminönünden alıcaz bebek şekerlerimizi

araba ve anakucağı içinde saraçhaneyi tavsiye ederim canım bisikletçiler çarşısı bilirsin belki..

ithal bebek arabaları orda çok uygun

ooo ben de kendimi acele ediyor zannediyordum..Aklım hep bebek süslerinde.
Bu konuda toptan satış eminönüden daha uygun yer bulamayız kızlar havuzlu han da sırf bebek mağazaları varmış.

Araba içinde saraçhane kesinlikle doğru adres.Arkadaşım kraftın 1000 TL lik arabasını 600 TL ye aldı. Ben chıcco nun travel sistemleri var ondan düşünüyorum .İlk 6 ay oto koltuğunu kullanıyosun hem ana kucağı işlevi görüyo hem arabaya onu takıyosun daha sonra büyük aparata geçiyosun.Bir de portbebe ilaveli 3 lü setler var ama portbebe ler çok kullanılmıyo 300-400 tl fazla vermeye gerek yok bence .

Aslında STOKKE nın arabaları çok güzel ama fiyat çok pahalı 3500 TL bi arabaya o para verilmez .o paraya tüm eşyaları alınır.

ben biraz toplama yapıcam bebeğimin eşyalarını ablamın kızı 18 aylık port bebe artık kullanmıyorlar onlarda ara renk aldılar siyah turuncu,ben bir tek araba koltuğu ve bebek arabası alıcam,çoğu eşyasını alıcam yeğenimin kullanılmayan birçok kıyafeti var bu sebeple kendim alacaklarım çok beğenerek almalıyım gerisi toplama olacak :KK1:

ooo ben de kendimi acele ediyor zannediyordum..Aklım hep bebek süslerinde.
Bu konuda toptan satış eminönüden daha uygun yer bulamayız kızlar havuzlu han da sırf bebek mağazaları varmış.

Araba içinde saraçhane kesinlikle doğru adres.Arkadaşım kraftın 1000 TL lik arabasını 600 TL ye aldı. Ben chıcco nun travel sistemleri var ondan düşünüyorum .İlk 6 ay oto koltuğunu kullanıyosun hem ana kucağı işlevi görüyo hem arabaya onu takıyosun daha sonra büyük aparata geçiyosun.Bir de portbebe ilaveli 3 lü setler var ama portbebe ler çok kullanılmıyo 300-400 tl fazla vermeye gerek yok bence .

Aslında STOKKE nın arabaları çok güzel ama fiyat çok pahalı 3500 TL bi arabaya o para verilmez .o paraya tüm eşyaları alınır.

aynı fikirdeyim senle canım süsler için eminönüne gidicem araba içinde saraçhaneye:))

kızlar acayip uykum geldi hatta az önce 5 dk falan uyumusum.

ha bir de mynetteki şu haberi gördünüz mü yüreğim sızladı yaa.

aman gözünüzü seveyim doktorunuzu iyi secin.

Cerrahpaşa'da doğum skandalı | Mynet Haber

ayy kizlar ya paylasmayin boyle seyler, gerci gazate okuyunca da goruruz deee. is yerinde salya sumuk agladim yaaa. cok kotu oldum.. allah gostermesin. cunku esimin kuzenini de bebgeni dogduktan 2 saat sonra kaybetti. cok aci. allah gostermesin.

kizlar size birsey soracagim belki bana kizacaksiniz ,sanki bu ikinci gebeligim degilmis gibi herseyden korkuyorum

ben doktora 3 haftadir gitmiyorum ,burda bir arkadasda bebegini kaybetmis gelismedigi icin acaba ben bebegin gelisip gelismeyeceginden nasil emin olacagim randevume daha 1 haftaa var

canim doktora gitmeden hic birmiz hic bir sey bilemeyiz ki. kapali kutu iste. sabir sadece ve pozitif dusunme...

testlerin bebege zarari yok, sadece tessti yapacak doktorun cok deneyimli olmasi lazim ki milimetrik olcum yapiliyor ve hatali sonuc cikmasin....

aynı fikirdeyim senle canım süsler için eminönüne gidicem araba içinde saraçhaneye:))

ben de istiyorum bu sekerlerden. turkiyey gelince alirim artikkkk

ohhh ohhh ohhh belirtiler azalınca nasıl sohbet süslere alışverişe kaymış.

Benim de azaldı çok, ama yoğunluktan da olabilir. Hala işteyim. Ayın 4'üne kadar böyle. Bir yandan iyi oluyor kendimi çok dinlemiyorum. Bayramdan sonraki 3 günü alıp 9 gün tatil yapacaktık, onu da iptal etmek zorunda kaldım. Artık Eylül'de...

Porselen bebek'ten haber yok sanırım hala.

Nur, yerim ben senin paşanı :) Ama kızlar erkek kontanjanını bitirmeyin, burada erkek isteyen başka arkadaşlar da olabilir :)

Herkes iftarda, yemektedir şimdi. Mesai'deki arkadaşınızı yalnız bırakmayın...

kızlar selam herkese..ayaklarım yere basmıyo 2 gündür.bebeğimi dün çok güzel gördüm,unutamıyorum,karnımı sevip sevip duruyorum.bi an önce mart gelsin istiyorum :KK9:

yarında bu keyifle tatile çıkıyorum nihayet,seneye nasıl olsa çıkamicam :)

bebek şekerlerine bakmaya başlamışız,malzemeleri hazır alıp yapıştırma işlemini evde yaptığımızda maliyet yarı yarıya düşüyo kızlar bilginiz olsun..kuzenim lohusa takımını bile kendi yapmıştı.iki süslü kurdela,lastik,boncuk bide silikon tabancası ohh bitti gitti :)

bende ilk arabayı almak istiyorum bebeğime,malum biraz pahalı aradan onu çıkarayım karnım büyümeden..chicco nun trio living serisine baktım,çok beğendim.youtube de yabancı videosunu da izledim,ayrıntısı da iyi arabanın.şu an yaklaşık 1.000 lira civarında,deneyimli anneler var mı kullanan,ya da sizin önereceğiniz araba var mı?

bide kuzenim ne yap ne at dondy al hayat kurtarıyo diyo ama oda biraz gereksiz masrafmış gibi geliyo bana,bilemiyorum..

bende porselen bebeg i çok merak ediyorum..yakında gelir inşallah..

dr ilaca karsi gunde 10 defa kusarsan ancak o zman verebilirim dedi. ONermiyor 10 gun sabret dedi. :KK43:

bende kusmuyorum ama midemde sürekli ekşime ve bulantı var..gazda cabası..hiçbişeyde yiyemiyodum bulantıdan..doktorum dün artık mecbursun yiceksin,düzenli besleneceksin dedi.bugün zar zor kahvaltı yaptım ama inanır mısın,bütün gün bulantıdan öldüm..ne zaman normale dönücez bilmiyorum..

Herkese selam dün gece sabah ezanında ağlayarak uyumaya çalıştım dualar ettim rabbime...bugün nefes nefese gittim tansiyonum ölçüldü 9-6 çıktı düşmüş..kıprtı varmı? Dedi doktorum..yüreğim fırladı yok dedim..hemen ultrasona aldı.önce kalp sesi duyulmadı..o an öldüm bişiymi var dedim yokk dedi usg cihazını ayarlayamamış :))) miniğim yavrum çok şükür iyi kızlarr allahıma binlerce kez şükürler olsun..herşey normal.sonuçlarda inşallah güzel çıkar bayramdan sonraya kaldı..istersen cd ye çekelim dedi olur dedim çekti..artık durmadan izlerim bebeğimimii ..cinsiyet bellimi dedim yokk dedi daha çok var ona..aradan 2 dk.geçti erkek olabilir çıkıntı görüyorum dedi banada gösterdi..içim cızz etti..yavrumla konustum aç annecim apışını göster kendini sana cicikler alıcam dedim ve ilk birkaç şey aldım..alt açma tavşanlı çıngıraklı,hastahane çıkışı tam takımı,birde tulum battaniye :))) yavruma herşey değer yeterki o sağlıklı olsun..nasıl mutluyum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..herkese çoookk teşekkürederim günlerdir başınızın etini yedim :)) kusura bakmayınn hepinizi çook seviyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn

BİRDE DOKTOR YARIN İÇİN BİRKAÇ TAHİL DAHA İSTEDİ BENDEN..KAN ŞEKERİ,SARILIK TESTİ,İDRAR TAHLİLİ,KANSIZLIK TESTİ..ONLARIDA YAPTIRICAM YARIN BUNLARI YAPTIRMAMIŞTIM ÇÜNKÜ..BİRDE HAMİLELER 3. AYDAN SONRA OMEGA3 ÇOK FAYDALIYMIŞ YARIN ALICAM ONUDA KULLANMAYA BAŞLICAM..SİZDE ALIN ARKADAŞLAR ÇOK FAYDALIYMIŞ BEBEĞİN ZEKASI VE GÖZLERİ İÇİN.. YA ALLAHIIIIMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNN RABBİMMMMEE :nazar::nazar::nazar::emir_bebek: TOPİK ERKEK DOLU :))) :KK9::KK9::KK16::KK16: TOTİŞLERİNİDE PİPİŞLERİNİ DE YİCEN ONLARINNN:KK1::KK1::KK1:

Herkese selam dün gece sabah ezanında ağlayarak uyumaya çalıştım dualar ettim rabbime...bugün nefes nefese gittim tansiyonum ölçüldü 9-6 çıktı düşmüş..kıprtı varmı? Dedi doktorum..yüreğim fırladı yok dedim..hemen ultrasona aldı.önce kalp sesi duyulmadı..o an öldüm bişiymi var dedim yokk dedi usg cihazını ayarlayamamış :))) miniğim yavrum çok şükür iyi kızlarr allahıma binlerce kez şükürler olsun..herşey normal.sonuçlarda inşallah güzel çıkar bayramdan sonraya kaldı..istersen cd ye çekelim dedi olur dedim çekti..artık durmadan izlerim bebeğimimii ..cinsiyet bellimi dedim yokk dedi daha çok var ona..aradan 2 dk.geçti erkek olabilir çıkıntı görüyorum dedi banada gösterdi..içim cızz etti..yavrumla konustum aç annecim apışını göster kendini sana cicikler alıcam dedim ve ilk birkaç şey aldım..alt açma tavşanlı çıngıraklı,hastahane çıkışı tam takımı,birde tulum battaniye :))) yavruma herşey değer yeterki o sağlıklı olsun..nasıl mutluyum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..herkese çoookk teşekkürederim günlerdir başınızın etini yedim :)) kusura bakmayınn hepinizi çook seviyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn

sana dedik dimi :KK9: çok sevindim cnm,gözün aydın :)

X