- 28 Haziran 2011
- 585
- 0
kendimi öldürüm falan dedin dikkatleri üzerine çektinn ee herkesde cwp wermek zorunda kaldıı
aşk olsun kızzzz ne yani öyle demeseydim merak etmicekmiydiniz beniii ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendimi öldürüm falan dedin dikkatleri üzerine çektinn ee herkesde cwp wermek zorunda kaldıı
Allah izin verirse buralardayız canım
ben de travel sistem istiyorum inş..anakucağını ayrı almaya gerek kalmaz
inş en kısa zamanda geçer canım
senin adına çok sevindim canım demek hep iyi düşünmek gerek
bir erkek daha he maşAllah...
aşk olsun kızzzz ne yani öyle demeseydim merak etmicekmiydiniz beniii ??
:44::44::44::44:
walla açıkcası ben fazla takılmıyorum topiğe kayram we 1-2 kişi için giriyorum sende kendimi öldürüm falan yazmışsın ondan merak ettim yani öyle dedin diye girdim gerçektende
kızlarr size göbüşümü yolucamm şimdi göbüş topiğne bakın :)))
Kızlar son adet tarihim 16 haziran dktorum 8 haftalık dedi ama burdakı tkvimde bi hafta öndeyim şimdi ben mart annesimiyim nisan annesimi karar veremedim ya :)):44:
14. Haftadan itibaren cinsiyetler belli olur. 12. Hafta cinsiyet tahmini icin cok erken porselen bebek dedigin gibi yanilma olabilir.
Yani benim 2 haftammi kaldi
Merhaba kizlar uzun zamandir yazamadim buraya..
kizlar 12 - 14. hafta cinsiyet icin cok cok erken tabii ki doktorlarin soyledikleri %50 tutabilir ama cok erken :).. Diger bi arkadasin bahsetti gibi kiz bebeklerin cikintisi oluyor ve erkek gibi gorunebiliyorlar.. O yuzden alisverislere cok erken baslamayin derim :)
Aranizda genetic arastirma yaptiran varmi? Ben yaptiracagim Eylul'un 6 sina gun aldim bakalim hayirlisi..
merhabalar canım,ben yaptırmadım o testi,açıkçası ben devlet hastanesine gidiyorum ve orada bebek sağlığı için önemli olan tüm testler yapılıyor,onun dışında test yaptırmayı düşünmüyorum.