2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bakacağız kuzum valla hiç irşey hissetmiyorum açıkçası...

Kıvırcık inşallah yanılmışımdır canım gönlünden geçen olsun.....

ya bende bir tahmin istiyorum içimden kız geçiyor çin rus falan da kız diyor ama seninde fikrimi almak istiyorum .....

benim soğum tarihim 16/04/1991 ama nüfusa bir ay geç yazılmış 15/05/1991 diye

eşiminki 10/05/1989 son adet tarihim 23/06/2012 hep mide bulantısı kusma halsizlik var böyle işte bekliyorummmm :KK37::KK37:

bu topikten çok fazla kız çıkmayacakk...şifa,sürmeli bunlarınkide erkek...diğerlerini bilemiyorum:KK43:((((

begüm allah iyiliğini versin ikiz heee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:yok kız biri daha cinsiyet öğrendide gelemedii:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:enim tahmin ettiğim hatta emin olduğum biriii:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:tıkınıyordur şimdi....gelir az sonra:KK49::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK76::KK76::KK76::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Banada erkek demiştin sen.bende öyle hissediyorum da bakalım doktor ne hissedicek :))

kızlar acayip uykum geldi hatta az önce 5 dk falan uyumusum.

ha bir de mynetteki şu haberi gördünüz mü yüreğim sızladı yaa.

aman gözünüzü seveyim doktorunuzu iyi secin.

Cerrahpaşa'da doğum skandalı | Mynet Haber

offf sabah okudum o haberı hatta solesemmı sıze dıe dusundum sonra vazgectım ne kadar acı bısıdır ya o doktoru napsınlar bu aıle sımdı??

offf sabah okudum o haberı hatta solesemmı sıze dıe dusundum sonra vazgectım ne kadar acı bısıdır ya o doktoru napsınlar bu aıle sımdı??

Bende okudum Allah sabır versin o aileye artık doktorlara bile güvenilmiyor. Bi başıboşluk almış başını gidiyor ve ateş sadece düştüğü yeri yakıyor.

doktorda istemez elbette böyle bişey yaşansın ama olayda cok büyük ihmal var.asistan bozuntuları dogum yaptırmaya calısıyor beceremeyince doktor müdahele ediyor.o saatten sonra etsen nolur etmesen nolur.Rabbim aileye sabır versin yıllarca da beklemişler yazık tam kavusacakken olaya bak ya nasıl imtihandır bilemedim.çoküzüldüm tüylerim diken diken oldu. inş. kimsenin basına gelmez böyle olaylar

kızlar ufak bir paylaşım yapmak istedim size eminim hepimizin aklına gelmiştir ama çok güzel bebek şekerleri var ve tabikide dahası en azından fikir sahibi oluyoruz kendimiz bile dışarıdan alıp yapabiliriz

Masal Bebek | Masalsı Anlar Yaşatır

çok tatlı şeyler var ama çok pahalı başka sitelerde daha ucuza var bende düşünüyorm bebek şekeri ama bakalım kendim becereme herealde keşke yapabilsem :44::44::44:

kizlar size birsey soracagim belki bana kizacaksiniz ,sanki bu ikinci gebeligim degilmis gibi herseyden korkuyorum

ben doktora 3 haftadir gitmiyorum ,burda bir arkadasda bebegini kaybetmis gelismedigi icin acaba ben bebegin gelisip gelismeyeceginden nasil emin olacagim randevume daha 1 haftaa var

çok tatlı şeyler var ama çok pahalı başka sitelerde daha ucuza var bende düşünüyorm bebek şekeri ama bakalım kendim becereme herealde keşke yapabilsem :44::44::44:

canım aynen ben bi bakıcam bizim buralarda eminönü ne orda çok daha ucuza var hepimizin aklında bulunsun istedim:KK49:

Kzılar Kan testimde sonuç böle çıktı bilgisi olan varmı
endişelenmelimiyim
doktorumla ancak yarin görüşebilicem
fikri olan varsa lütfen söylesin.

TOXOPLAZMA IgG 0.1 NEGATİF IU/mL 0 - 50
TOXOPLAZMA IgM 0.34 NEGATİF S/Co 0 - 1.2
RUBELLA IgG 65.24 POZİTİF IU/mL 0 - 15
RUBELLA IgM 0.23 NEGATİF S/Co 0 - 1.2

nasıl yaniiiiii?????

cemrecim hani ultrason görüntüsünün telefonlada resmini çekip sonra onu bilgisayara aktarırım. herkes öyle mi yapıyor bilmiyorum ama...:44:

ebah; bende geçtiğimiz hafta stresli geçirmiştim ama sonrada içime kurt düştü bu bebek benim bebeğim ne yaparsam ona ne yaşatırsam sonra acısını da ben çekicem o yüzden fazla üzme kendini eşin içinde gerekirse sen alttan al ve bu hamileliğin senin için ne kadar önemli olduğunu söyle... :KK16:

kayracım senin takvimde erkek çıktım aslında rüyalarımda erkek, fakat bu hafta cildim bozuldu sivilceler çıktı hep.. kız olacak diyolar hayırlısı bakalım benim gönlümde ikisi de var. ikiz olaydı eyiydi :KK33:

X