2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selamun aleyküm kızlaaar:KK16:
ben geldim:KK4:

bebğimi gördüm geldim çok şükür sağlığı sıhhati süper:nazar::nazar::nazar::nazar::21::21:
maşallaahhh 1 hafta önden gidiyor.:KK54:
o kadar hareketliki koca bebek olmuş yhaaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
annesinin minnoşuuuu:KK54::KK1:

veeee bi cinsiyet haberi de benden...:KK42::KK1:
drum burda pipiye benzer küçük bişey var :KK1:ama daha erken bir daha ki kontrole net bişey söylerim dedi...

ben 5 gün yokum ALLAHa emanet olun canlarımmm..
malum bayrama gidiyoruzzz..
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLARRR:KK16:

canım cok sevındım erkekler onden gıdıolar topıkte genelde ılk tahmınlerı eger soluolarsa bı daha degısmıo doktorların emın olmadıkları zaman ztn soylememeyı tercıh edıolar paşan gelıo bence hayırlı ugurlu olsun ıns saglıkla dunyaya gelsın:nazar:

Selam kizlar nasilsiniz bakalım. Ben bugun iyiyim masallah bana:KK1: dun bayram temizligi yaptim. Bugunde dag gibi utu var onu yapacagim. Yarin aksamda esimin koyune gidiyoruz. 2 gun orda kalacagiz ordanda benim koyume cikacagiz.

Bi arkadas bebeginin cinsiyetini ogrenmis. Denizdi sanirim Allah gonlune gore verdi cnm ne guzel. Bizimki ne acaba.:44::KK49:

kızlar doktor 2 li testi ne zaman istiyor bana 1 ay sonra gel dedi biay sonra 13 haftalık olacağız ama 2 li testten bahsetmedi hiç

mrb cnm.2 li test 11-14.haftalar arasında isteniyor.belki senin drde gittiğin gün isteyecek.benim de haftaya 13.haftanın(12+3) içinde olacağım ve bende 2 li test yapacağım inş.normal bence

selam kizlar nasilsiniz bakalım. Ben bugun iyiyim masallah bana:KK1: Dun bayram temizligi yaptim. Bugunde dag gibi utu var onu yapacagim. Yarin aksamda esimin koyune gidiyoruz. 2 gun orda kalacagiz ordanda benim koyume cikacagiz.

Bi arkadas bebeginin cinsiyetini ogrenmis. Denizdi sanirim allah gonlune gore verdi cnm ne guzel. Bizimki ne acaba.:44::KK49:

kız kaç bi kişi öğrendi topikte 5 paşa oldu sen bir kişi diyorsun..liste ellerinden öper yavrum:)))))))))

mrb cnm.2 li test 11-14.haftalar arasında isteniyor.belki senin drde gittiğin gün isteyecek.benim de haftaya 13.haftanın(12+3) içinde olacağım ve bende 2 li test yapacağım inş.normal bence

Belkide olailir zaten birşey demezse ben soracağım. Bir de ilk iğnemizi ne zaman oluyor

Yaa kim ogrendi başkaaa? Anacim haber etsinlerde bana bende ekleyim. :KK23:

Nur, denizgen baska kim ogrendi ?:44:

yaa kim ogrendi başkaaa? Anacim haber etsinlerde bana bende ekleyim. :KK23:

Nur, denizgen baska kim ogrendi ?:44:

yanlış hatırlamıyorsan çilek vardı,bsima diğeri varmıydı:44::44::44:hatırlamıyom kız.....yavrum listeden ayrılan arkadaşlarımızda var malesef....

ilk prenses haberi bende mi gelecek bilmem ama son cinsiyet haberi benden gelir =)

kızlar benim hiç iştahım yok. idem istiyo ama canım hiçbişey yemek istemiyo. yarın doktora gidicez. inşalllah bebeğimin kalbi oluşmuştur.
canim hangimizin i8stahi var ki. bu donem normal sikma canini 3 aydan sonra yemeye baslarsin
selamun aleyküm kızlaaar:KK16:
ben geldim:KK4:

bebğimi gördüm geldim çok şükür sağlığı sıhhati süper:nazar::nazar::nazar::nazar::21::21:
maşallaahhh 1 hafta önden gidiyor.:KK54:
o kadar hareketliki koca bebek olmuş yhaaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
annesinin minnoşuuuu:KK54::KK1:

veeee bi cinsiyet haberi de benden...:KK42::KK1:
drum burda pipiye benzer küçük bişey var :KK1:ama daha erken bir daha ki kontrole net bişey söylerim dedi...

ben 5 gün yokum ALLAHa emanet olun canlarımmm..
malum bayrama gidiyoruzzz..
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLARRR:KK16:

anammm yine pasaaaaa. hadi hayirli olsun canim darisi basimiza.....

hayırlı olsun arkadaşım ne güzel haberler geliyor,daha bir kaç hafta önce kese göründümü?kalp sesi duyuldumu diye haber veriyorduk şimdi cinsiyetler başladı....demekki zaman çok çabuk geçiyor ve bebecikler ne güzel hızla büyüyor.....allah sağlıkla mutlulukla büyümeyi kucağınıza almayı nasip etsin....

katiliyorum ebah ne cabuk buyuyolar yaaa. masallah masalllah:nazar:

bizim kontrolümüzde yarın inş kızlar

çok merak ediyorum inş hepimiz hayırlı haberlerle döneriz

cinsiyet söyleyeceğini sanmıyorum ben sağlıklı habeler alalım da inş o bana yeter :KK4:

belki soyler cinsiyet, guzel haberlelrle gel insallah.

Kızlar doktor 2 li testi ne zaman istiyor bana 1 ay sonra gel dedi biay sonra 13 haftalık olacağız ama 2 li testten bahsetmedi hiç

11-14 hafta arasi gerci ben yetisen kadar cevap verilmis ama olsun eksik klamiyim. en iyi sonuc12+3 te diye duydummmm

inşallahh kuzum daha hiç yanılmadım bakalım inşallah sendede yanılmammm...ay benim bızdığım ne acaba??

ya bana erkek demistin, ama yanilsan olmazmiiii. tovbe yarabbimm saglikli olsun da boyle diyorum kiz olsun diye sonra da korkuyorum. amn erkek- kiz saglikli olsun diyorummmm:KK49::nazar:

X