- 1 Eylül 2009
- 1.574
- 0
- 44
selamlar canim, herkes iyi gibi orunuyor bugun:))))
sen nasilsin???
cok sukue iyiyim.keske hergun usg den bebegimi gorebilsem..her gun tedirginim..boyle gunler nasil gececek bilmiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar canim, herkes iyi gibi orunuyor bugun:))))
sen nasilsin???
Kızlar kalbim gümbür gümbür çok heyecanlıyım..büyük gün geldi şimdi hemen çıkıyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah sorunsuz hayırlı haberler getirrim size..lütfen bol bol dua edin lütfen kızlar..tansiyonum düştü gibi heyecandan bir tuhafım acayip başım dönyor yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum..rabbime emanetiz..hepinizi allaha emanet ediyorum öpüyorummm
selamun aleyküm kızlaaar
Ben geldim
Bebğimi gördüm geldim çok şükür sağlığı sıhhati süper
Maşallaahhh 1 hafta önden gidiyor.
O kadar hareketliki koca bebek olmuş yhaaaa
Annesinin minnoşuuuu
Veeee bi cinsiyet haberi de benden...
Drum burda pipiye benzer küçük bişey var ama daha erken bir daha ki kontrole net bişey söylerim dedi...
Ben 5 gün yokum allaha emanet olun canlarımmm..
Malum bayrama gidiyoruzzz..
Herkese hayırlı bayramlarrr
Gelmedi hala haberi verecem o olacakk
masallah bebegine..allah saglik versin..erkek bebisler cogaliyor topikte...selamun aleyküm kızlaaar
ben geldim
bebğimi gördüm geldim çok şükür sağlığı sıhhati süper
maşallaahhh 1 hafta önden gidiyor.
o kadar hareketliki koca bebek olmuş yhaaaa
annesinin minnoşuuuu
veeee bi cinsiyet haberi de benden...
drum burda pipiye benzer küçük bişey var ama daha erken bir daha ki kontrole net bişey söylerim dedi...
ben 5 gün yokum ALLAHa emanet olun canlarımmm..
malum bayrama gidiyoruzzz..
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLARRR
Kızlar kalbim gümbür gümbür çok heyecanlıyım..büyük gün geldi şimdi hemen çıkıyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah sorunsuz hayırlı haberler getirrim size..lütfen bol bol dua edin lütfen kızlar..tansiyonum düştü gibi heyecandan bir tuhafım acayip başım dönyor yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum..rabbime emanetiz..hepinizi allaha emanet ediyorum öpüyorummm
Benimde sukurler olsunki bulantilarim ve siskinligim bitti kizlar
Bence uzulupkorkmaniz cok,normal insan ilkbebekte psikopat oluyor oglumda cok manyakcaseylere agladigimi bilirim ..ama bundada asiri rahatim sanirim ikincide insan tecrubei oluyor ... daha biz bi kalp atisini duyduk sonra tatilegeldik dogruduzgunultrasonda 1 sefer gordum
Birde sankrim oglum yuzundende heyecanim cok az ..djn 2 yasina girdi o kadar dillendiki her gn yeni bir kelime her gun yeni bir sey onu izlemektenneyalan soyluyum bebeis pek aklimiza gelmiyo ... insallah minik mercimegimde bi hareketlensin o zaman tam hissedicez aramizda bi 4.daha oldugunu ...
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ...
bende geldim aranıza inşallah bende mart ayında ilk bebeğimi kucağıma alacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba,,,bende yanı katıldımsizlere:)
bu donem erkek donemı galıba herkes erkekmiş ini benımkıde erkektir. daha çok kuçuk suanda 7 haftalık:)
herkese gunaydin.benim bulantilarim artti.cok kotuyum,kusuyorum surekli.porselenden haber yokmu........:26::26::26:
kızlarrr ben geldim biraz geçmişi okuyayım dedim sonra yazayım...
haberler bende sabah doktordaydım. bulantılarımın arttığını söyledim, ilacı değiştirdi. bir vitamin yazdı. kilom değişmemiş bu duruma sevindi doktorum böyle olmasını istiyorum zaten dedi. kan hapını lousalığa kadar devam edecekmişim... biraz zor geçireceksin ama sabret dedi veeeeeeeeee nihaet ultrasona geçtik...
babası da ilk defa gelmişti. minyatür bir bebek oluşmuşşş allahım 2 kol 2 bacak koca bir göbek güm güüümmm atan bir kalpp bebeğim sırt üstü yatmış kollar bacaklar havadaydı çok netti. tam gününü takip ediyormuş 9+3 dedi... kesenin yeri de sağlamdı daha ne olsunn kurban olduğum rabbim sana binlerce şükürrr...
eşim diyorki ben şimdi işe koşarak giderim mirkelam gibi
selamun aleyküm kızlaaar
ben geldim
annesinin minnoşuuuu
drum burda pipiye benzer küçük bişey var ama daha erken bir daha ki kontrole net bişey söylerim dedi...
selamun aleyküm kızlaaar
ben geldim
annesinin minnoşuuuu
selamun aleyküm kızlaaar
ben geldim
annesinin minnoşuuuu
bizim kontrolümüzde yarın inş kızlar
çok merak ediyorum inş hepimiz hayırlı haberlerle döneriz
cinsiyet söyleyeceğini sanmıyorum ben sağlıklı habeler alalım da inş o bana yeter
ikili test mi normal kontrolmu??insallah guzel haberlerle gelirsin
Kızlar doktor 2 li testi ne zaman istiyor bana 1 ay sonra gel dedi biay sonra 13 haftalık olacağız ama 2 li testten bahsetmedi hiç
Kızlar doktor 2 li testi ne zaman istiyor bana 1 ay sonra gel dedi biay sonra 13 haftalık olacağız ama 2 li testten bahsetmedi hiç