En az 15gun sonra aci ama gercek dislerini kasiyacagi biseyi buzdolabında sogut ver bak nasil rahatliycak biz oyle yapiyoruz 10 gundur ve hala icraat yok doktor 1 ayi bulur dedi 2 gun once jeller var aslinda ama pek tavsiye edilmiyor onlar asil cok rahatlatiyormus
Deme ya bizimde bayramdan sonra zaten normalde uykusuz bi cocuk bide rotanin gazabina ugrarsak yandik bu arada sen bursadandin dimi canum neresinden bursanin bide kizini nereye goturuyosun doktora ?
Simdi okudum p.tesi rota asisinin 2.dozu oldu sonrasinda uyku bozuklugu olurmus 2.dozu yaptirdiktan sonra boyle olan varmi
Sonunda bugün istah da gitti tam oldu bide ek gidalara baslamistik yeni ya nolcak boyle bu ayda kilo alamazsa bi dunya tahlil bizi bekliyor olcak :skasıyıp bı sure rahatlıyor sonra bırden cıglıgı basıyor acıyor galıba....iştah durumu nasıl sizinkinde??ben cok üzülüyorum pek yemıyor bıberon emzık almıyor
Merhaba...
kızım anne sütü ile besleniyo ve 12 gündür falan kakasını yapmıyo, doktorumuz geçen ayki kontrolünde 9 güne kadar normal olduğunu söylemişti, doktorumuz hastaneden ayrılmış, bu ay 5. ay kontrolüne başka bi doktor bulup gidicez, şu an sorabileceğim kimse yok, sizde böyle bişey yaşayan var mı, bebeği bu kadar uzun süre kakasını yapamayan var mı, ne yapmalıyız bu durumda... 1-2 güne çözemezsem 5.ay kontrolünü beklemeden bi doktora gidicez... bu arad kabızlık dolayısıyla bi sıkıntısı sancısı falan yok bebeğimin, sorunsuzca gaz çıkarabiliyo sadece kakasını yapamıyo...
Merhaba...
kızım anne sütü ile besleniyo ve 12 gündür falan kakasını yapmıyo, doktorumuz geçen ayki kontrolünde 9 güne kadar normal olduğunu söylemişti, doktorumuz hastaneden ayrılmış, bu ay 5. ay kontrolüne başka bi doktor bulup gidicez, şu an sorabileceğim kimse yok, sizde böyle bişey yaşayan var mı, bebeği bu kadar uzun süre kakasını yapamayan var mı, ne yapmalıyız bu durumda... 1-2 güne çözemezsem 5.ay kontrolünü beklemeden bi doktora gidicez... bu arad kabızlık dolayısıyla bi sıkıntısı sancısı falan yok bebeğimin, sorunsuzca gaz çıkarabiliyo sadece kakasını yapamıyo...
Evet canim benim oglumda 2.doz rotadan snra çıldırdı. 1hafta snra kendine geldi
Bursadayim arkadasim merkezde heykelde oturuyorum...doktora medical park yard.doc.nurettin vurguna goturuyorum...sen nerede oturuyorsun kime goturuyorsun bebegini
Sonunda bugün istah da gitti tam oldu bide ek gidalara baslamistik yeni ya nolcak boyle bu ayda kilo alamazsa bi dunya tahlil bizi bekliyor olcak :s
Merhaba...
biz 5. ayımızı bitirdik
kızım 6400gr oğlum ise 7300 gr olmuş
doktorumuz artık bebeklerimin normal zamanında ve normal kilosunda
yani 3000gr ın üzerinde doğan bir çocukla gelişimlerinin aynı olduğunu söyledi
bu kontrolümüz diğerlerinden epey farklıydı
tırnaklarını inceledi
ellerindeki parmak aralarındaki perdelere
ve avuç içlerine baktı,
oğlumun günde en az iki saat güneş ışığı almasını söyledi
biz de hergün sabah ve öğleden sonra yani 4 den sonra sokaktayız
ağustos ayını iyi değerlendirin dedi
ben günde iki kere mama veriyorum