2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
cnm benim doktrumda alanında çok iyi doçent şiddetle tavsiye ettiler muayenemiz en az yarım saat sürüyr =) benim doktorumda artık oturtablrsinz dedi mama sandalyesi alma zamanı geldi dedi =) ama bende düşünyrm acaba oturtmalımıyz ?

kızım 4ay 5 günlük cnm bugün oturtmaya başladım sırt kızmını en arka seviyeye indiriyorum tam oturu posizyona geçmiyo zaten öyle doktorunda demiş bence kullan bian önce oda alışır negüzel

Merhaba yaklaşık 2 hafta önce bende indirimi vardı kraft mama sandalyesi aldım. Ondan önce oto pusetinde oturuyordu. Mama sandalyesi hem boy hem de sırt kademe ayarlı. Önüne de bebe kaşığı ve tabaklarını koydum hem oynuyor hemde kaşık tutuyor ağzına götürüyor. Hem de hareketli bazen masaya bazı şeyleri onun masasında taşıyoruz mutlu oluyor. Böylece biz de rahat yemek yiyoruz o da mutlu mutlu baş köşedeki yerini alıyor. Ben tavsiye ederim

ay maşallah yok daha bizde öyle beceriler teyzesi daha oyuncağını bile tam tutamıyor seninki kaç aylık oldu benim kızım tembel mi acaba 4 ay 5 günlüğüz biz

kızlar sanırım deliricem kızım son zamanlarda mama yememmeye başladı biberonu diliyle itiyor yüzünü ekşitiyor sürekli....su da içmiyor biberona koydum kaşıkla denedim bardakla denedim yok anında cıkarıyor yüzünü burustururyor...napıcam ben böyle varmı bir çözüm önerecek...

Kızlar bebekleriniz gece uykusuna kaçta yatıyor, sabah kaçta uyanıyor? Benimki sağolsun çok güzel 8 de yatıyor ama ben onunla beraber aynı saatte yatamıyorum haliyle. Ve sabah 4 buçuk-5 buçuk arası bize sabah oluyor. Aşıdan sonra iyice huyumuz da değişti. Gece 1 bilemedin 2 kez kalkan kızım artık 5-6 defa uyanıyor ve hemen de uyuyamıyor. Gece uyurken emzik istemezdi artık istiyor. :KK43:

Kızlar bebekleriniz gece uykusuna kaçta yatıyor, sabah kaçta uyanıyor? Benimki sağolsun çok güzel 8 de yatıyor ama ben onunla beraber aynı saatte yatamıyorum haliyle. Ve sabah 4 buçuk-5 buçuk arası bize sabah oluyor. Aşıdan sonra iyice huyumuz da değişti. Gece 1 bilemedin 2 kez kalkan kızım artık 5-6 defa uyanıyor ve hemen de uyuyamıyor. Gece uyurken emzik istemezdi artık istiyor. :KK43:

bizde kesin bır uyku saati yok bazen gece 12 ye kadar bekliyor ama genelde 10 dan sonra uyuyor sabahta 5 yada 6 gıbı uyanıyor...eskıden 1 defa kalkardı şimdi daha sık uyanıyor hele gecen hafta saat başı uyandı gece..huyu tamamen degıstı...ılk defa 2. ay asında huyu degısmıstı sonra duzeldı sımdı 4. ay aşısındanmı bılmıyorum gene bı degıstı....
senınkı emzık istiyormus bızımkı eskıden mama ve bıberona yapısırdı sımdı agzını ce ırıyor ne su ne mama içiremiyorum nasıl olacak böyle açkalıcak artık :KK43:

Emine eşi ve kızı ölenler arasında yok çok şükür ama nasıl bir hal içindedir :KK14::KK14:

evet evet, Emine'nin listede olmadığını gördüm.. Allah Emine'ye ve eşine sabır versin.. üst üste bu ne acıdır yarabbim :KK43:

Allah'ım sabır versin, söylenecek pek bir söz yok sabır ve baş sağlığı dilemekten başka :KK43: Bu arada bende Kırıkkaleliyim, cenaze Delice'ye gitmiş ama merak ettim arkadaş Kırıkkale'de mi ikamet ediyor memlekete gittiğimde kısmet ya belki görüşme şansım olur, acısı öyle bir işledi ki içime ailedenmiş gibi hissediyorum

ay maşallah yok daha bizde öyle beceriler teyzesi daha oyuncağını bile tam tutamıyor seninki kaç aylık oldu benim kızım tembel mi acaba 4 ay 5 günlüğüz biz
4ay 10 günlük. Bu arada ağzına götürüyor derken parmaklarıda dahil her şeyi ağzına götürüyor . Madem öyle bari kaşık ve diş fırçasını ağzına götürsün de sonra garipsemesin diye düşündüm oyuncak niyetine

bizde kesin bır uyku saati yok bazen gece 12 ye kadar bekliyor ama genelde 10 dan sonra uyuyor sabahta 5 yada 6 gıbı uyanıyor...eskıden 1 defa kalkardı şimdi daha sık uyanıyor hele gecen hafta saat başı uyandı gece..huyu tamamen degıstı...ılk defa 2. ay asında huyu degısmıstı sonra duzeldı sımdı 4. ay aşısındanmı bılmıyorum gene bı degıstı....
senınkı emzık istiyormus bızımkı eskıden mama ve bıberona yapısırdı sımdı agzını ce ırıyor ne su ne mama içiremiyorum nasıl olacak böyle açkalıcak artık :KK43:

Acıkınca kendi isteyecektir umarım. :) Benimki de çok iştahsız da, uzun süre aç kalınca itirazsız yiyor, yoksa avazı çıktığı kadar bağırıyor

Gecmis olsun surmeli arkadasimiza .kaza yapanlar arasindamiymis yoksa yakinlarindan birilerimi arkadaslar

Acıkınca kendi isteyecektir umarım. :) Benimki de çok iştahsız da, uzun süre aç kalınca itirazsız yiyor, yoksa avazı çıktığı kadar bağırıyor

bende öyle dıyorum ama acıksa bıle bıberon verınce cevırıyo kafasını yada kasıkla verıyorum yok ıstemıyor...zorla agzına versem agzında tutuyor ben cekınce kasıgı hemen tukuruyo...noldu bu cocuga anlamadım bugune kadar severek emıyodu bıberondan....suan sadece meme emıyor onun dısında ne bıberon maması ne kasık maması nede su içmiyor.

X