2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
cevabın için sağol canım oyun parkında kararsızım annem plastik onlar mobilya daha sağlıklı diyo ama oyun parkı daha kullanışlı geliyo mobilya beşikten tutup kalkıyolarmış ilerleyen zamanda ozamanda düşme tehlikesi olacak oyun parkında çukur olduğu için öyle bi tehlike olmaz diyorum
Ben oyun parkı kullanıyorum canım. Şuanda memnunum. En az 3 yıl kullanır diye düşünüyorum. Sonrasında da odasını yaparız inş.

Bebek Yapım Bakım Onarım: Bebeklere Demir Takviyesi Gerekli Midir Değil Midir?
ben artık demir ve kan ilacını vermeyecem bu yazıyı okuduktan sonrada tam olarak karar verdim annelerimiz bize vermemiş bu uygulama yeni çıktı. tahlil falan yapmadan ilaç kullanıyoruz banada en başından beri mantıklı gelmiyodu ya demir eksikliği yoksa neden gereksiz yere ilaç kullanıyoruzki tahlil yapıp öyle karar versinler

Bunu da okumuştum. Bende kan sayımı yapılmadan Demir takviyesine karşıyım. Sayımdan sonra kullanıcam inş.

Zaten o deviti hic gozum tutmamisti hicte isteyerek vermedim hep unutuyorum 5 aylik olduk daha 1 sise bitmedi vermicem artik hergun balkonda soyunup gunes banyosu yapiyoruz zaten gunde 1 kere disari cikiyoruz yeter d vitamini demir damlasi icinde kan sayimi isticem doktordan oglum normal zamanda normal kiloda dogdu bende demir eksikligi var bakalim ondan supheleniyorum normal cikarsa demir damlasida istemez

duyduğumdan beri kendime gelmeye çalışıyorum,ne diyeceğimi bilemiyorum,hangi söz seni teselli eder,hangi kelime acını dindirir ki...
milyonlarca laf geçiyor aklımdan ama hiç birisi yakışmıyor,kelime olup ağzımdan dökülmeye...
Rabbim sana Peygaber sabrı versin,dualarımız seninle ve meleğinle.
Allah ıma emanet ol.:KK58:

mrb kızlar biz bebeğimize beşik olarak sepetlerden almıştık artık sığmıyo içine yeni beşik alacaz ama kararsızım oyun parkımı, mobilya beşikmi yoksa çilekten bu yatağımı alsm acaba yanlarında korumları varmış

Çilek > Biconcept Biturbo Araba Karyola Pink

çok güzel cnm beğendim =) ama bizim bebeklerimiz daha 4-5 aylık bence uygun değil cnm..bana kalırsa karyola al mobilya ....ama daha uygun olsun dersen park yatak al.ben krafta ın kullanyrm...memnunum. $Kraft-PR001-Full-Oyun-Parki-Alim_222712_1[1].jpg

emziriyorken hiç de olmayabilirsin, arasıra düzensiz olarak da olabilirsin diye biliyorum...

bilmiyorum ki, aklıma gelen her soruyu kontrollerde soruyorum, 4.ay kontrolünde sordum yastık kullanmaya ne zaman başlamalıyız nasıl bi yastık olmalı diye, 1 yaşına kadar kullanmıyoruz dedi sadece, niye demedim ben de... ondan önceki ay da havalar ısındı su vericek miyiz ne kadar verelim dedim, günde 5-6 bez değiştiriyosa ve bezinde pembe leke olmuyosa verme az bez değiştiriyosan bikaç çaykaşığı verirsin demişti... demir damlasını gene hiç sormadım çünkü bilmiyodum öyle bişey, sonradan öğrenince mail attım 7.ayda an sayımından sonra başlıycaz şimdilik erken demiş... öyle işte...

Ben netten araştırdım, bebek yüzüstü dönerse yumuşak ta olduğu için boğulma olabiliyormuş. Bugün sabah altından çekeyim yastığı öyle yatsın dedim, tam almaya kalktım bebeğim kustu, vazgeçtim. Zaten hep kusuyor.Bu kez de bana bu tehlikeli geldi çünkü. Allah korusun meleklerimiz O'na emanet...

bende yastıksız yatıramıyorum kusuyo. annem diyoki sizin zamanınızdada bi ara yastıksız yatırn diyolardı sonra yastıklı yatırılması gerekiyo denilmiş şimdi yine böyle çıktı sen laflara bakma çocuğun nasıl rahat ediyosa öyle yatır diyo. bide yastıksız yatınca terliyo yastık hafif yukarı kaldırdığı için aradan hava alıo

bugün doktordaydık demir ilacı vermek istemiyorum dedim adamın gözleri ayrıldı ilacın içeriğine niye bakıyosunki bu seni çok yorar dedi ben doktorum benimde çocuklarım var ben daha birgün olsun bakmadım dedi. demir ve d vitamini çok önemli vermezsen ilerde IQ düşüklüğüne bile neden oluyo dedi paraben var ama az miktarda bununda vücuda bi zararı yok dedi. sen bukadar inceleme ben 8 yıl okudum senin yerine incelerim dedi. azcık morartı sanki adam beni:KK43: eşimde zaten kızıyo çok inceliyosun diye onunda yanında söyleyince eşim haklı çıktığı için mutlu oldu baya. bakırında vücuda zararı var ama ihtiyacıda var dedi incelersen işin içinden çıkamazsın diyo

çok güzel cnm beğendim =) ama bizim bebeklerimiz daha 4-5 aylık bence uygun değil cnm..bana kalırsa karyola al mobilya ....ama daha uygun olsun dersen park yatak al.ben krafta ın kullanyrm...memnunum.Eki Görüntüle 764030

sağol canım senin kullandığın güzelmiş bi çıkıp bakayım bebek mağazalarına hangisi hoşuma giderse artık ama park yatak alırım heralde mobilya yatağın yanında sığmıyo yatak odamız dar biraz

slm kızlar

şu tracy metodunu uygulama dün akşam ki geçirdiğim cinnetten sonra uygulamaya başladım umarım başarılı olurum

dün akşam tam 1 saat 45dk sallamama rağmen tam dalamayan kızım beni delirtti tam uyudu diyorum ayaklarımı çekiyorum ben kalkmadan uyanıyo benim dizimde uyuduğu sürece sorun yok ama ben çekilince basıyo çığlığı akşam epey bi harb ettimiz için yoruldu ve 20 dk da beşiğinde uyumayı başardı ama bende çok yıpranmış durumdaydım eşime çatıp kavga edesim bile geldi valla :)))

sabahta dvam ettim tabi sabah tam 55 dk sürdü ve ciddi ciddi belim ağrıdı kaldır yatır kaldır yatır mahvoldum ama yine uyudu ve 20 dklık uykusu 1 saate çıktı uyandı karnını doyurdum banyo yaptı biraz çizgi fil izledi ve tekrar yatırdım yatağına beşiğin tentesinde sallanan ayıcıkları çok seviyodu zaten çıkardım onlardan birini karşına koydum emziğide verdim ağzıan ellerini tuttumki ağzına götürmesin diye ayıcğa baka baka 20 dk da tekrar uyudu belki banyonun etkisi ile kısa sürdü süre bilmiyorum ama umarım böyle gidebilmeyi beceririrm önceden hep benimle salonda uyuyodu ayagımda salladığım için şimdi yatak odasındada olması benim için büyük özgürlük

umarım yapmak isteyen ve ben hepimiz başarılı oluruz bu konuda

dün mama sandalyesi aldım kızıma yani babaannesi aldı ben seçtim babymaxi 150 tl ve çok çkok kullanışlı kızlar çok sevdim ben bunu benm oturasım var valla :)) hem boy ayarı var hem ön tabla ayarı var hem sırt ayarı var çok çok kolaylık sağlayacağından eminim ben kzımı kucakda durmaya alıştımadım tek olduğum için yetişememekten çok korktum allahtan kızımda arsız değildi genelde uyanıkken anakucağına yatırırdım sıgmamaya başlıyodu artık sanırım salonumda baş köşede olacak artık mama sandalyesi sizlerdede oturtmaya başlayan varmı benim doktorum kesinlikle oturtabilirsin artık dediği için aldım doktorumada güvenyorum

slm kızlar

şu tracy metodunu uygulama dün akşam ki geçirdiğim cinnetten sonra uygulamaya başladım umarım başarılı olurum

dün akşam tam 1 saat 45dk sallamama rağmen tam dalamayan kızım beni delirtti tam uyudu diyorum ayaklarımı çekiyorum ben kalkmadan uyanıyo benim dizimde uyuduğu sürece sorun yok ama ben çekilince basıyo çığlığı akşam epey bi harb ettimiz için yoruldu ve 20 dk da beşiğinde uyumayı başardı ama bende çok yıpranmış durumdaydım eşime çatıp kavga edesim bile geldi valla :)))

sabahta dvam ettim tabi sabah tam 55 dk sürdü ve ciddi ciddi belim ağrıdı kaldır yatır kaldır yatır mahvoldum ama yine uyudu ve 20 dklık uykusu 1 saate çıktı uyandı karnını doyurdum banyo yaptı biraz çizgi fil izledi ve tekrar yatırdım yatağına beşiğin tentesinde sallanan ayıcıkları çok seviyodu zaten çıkardım onlardan birini karşına koydum emziğide verdim ağzıan ellerini tuttumki ağzına götürmesin diye ayıcğa baka baka 20 dk da tekrar uyudu belki banyonun etkisi ile kısa sürdü süre bilmiyorum ama umarım böyle gidebilmeyi beceririrm önceden hep benimle salonda uyuyodu ayagımda salladığım için şimdi yatak odasındada olması benim için büyük özgürlük

dün mama sandalyesi aldım kızıma yani babaannesi aldı ben seçtim babymaxi 150 tl ve çok çkok kullanışlı kızlar çok sevdim ben bunu benm oturasım var valla :)) hem boy ayarı var hem ön tabla ayarı var hem sırt ayarı var çok çok kolaylık sağlayacağından eminim ben kzımı kucakda durmaya alıştımadım tek olduğum için yetişememekten çok korktum allahtan kızımda arsız değildi genelde uyanıkken anakucağına yatırırdım sıgmamaya başlıyodu artık sanırım salonumda baş köşede olacak artık mama sandalyesi sizlerdede oturtmaya başlayan varmı benim doktorum kesinlikle oturtabilirsin artık dediği için aldım doktorumada güvenyorum

Hayırlı olsun canım, ben kucakta kendimize dayalı olarak çok uzun zamandır oturtuyorum. Çok seviyor ayakta ve oturur vaziyette olmayı, hatta aştı yemek yaparken anakucağında yanımda duruyordu önceki gün bir baktım kalkmaya çalışıyor, yanlarından tutmuş oturur şekilde bana bakıyor :) Emniyeti bağlı olmasa kaya kaya çıkardı içinden.

slm kızlar

dün mama sandalyesi aldım kızıma yani babaannesi aldı ben seçtim babymaxi 150 tl ve çok çkok kullanışlı kızlar çok sevdim ben bunu benm oturasım var valla :)) hem boy ayarı var hem ön tabla ayarı var hem sırt ayarı var çok çok kolaylık sağlayacağından eminim ben kzımı kucakda durmaya alıştımadım tek olduğum için yetişememekten çok korktum allahtan kızımda arsız değildi genelde uyanıkken anakucağına yatırırdım sıgmamaya başlıyodu artık sanırım salonumda baş köşede olacak artık mama sandalyesi sizlerdede oturtmaya başlayan varmı benim doktorum kesinlikle oturtabilirsin artık dediği için aldım doktorumada güvenyorum[

hadi hayırlı olsun inşallah böyle devam edersin. 3 gün sabret 4. günü yatağına koyduğun anda kaç yanından, kendi kendine uyumayı başardığını göreceksin...................... sabırlı ol sadece ve istikrarlı

slm kızlar

Merhaba yaklaşık 2 hafta önce bende indirimi vardı kraft mama sandalyesi aldım. Ondan önce oto pusetinde oturuyordu. Mama sandalyesi hem boy hem de sırt kademe ayarlı. Önüne de bebe kaşığı ve tabaklarını koydum hem oynuyor hemde kaşık tutuyor ağzına götürüyor. Hem de hareketli bazen masaya bazı şeyleri onun masasında taşıyoruz mutlu oluyor. Böylece biz de rahat yemek yiyoruz o da mutlu mutlu baş köşedeki yerini alıyor. Ben tavsiye ederim

Kızlar Sürmeli ile irtibatı olan var mı? Bebeğini kaybetmesinden sonra başına birşeyler gelmiş diye duyduk umarım doğru değildir ama merak içindeyiz :KK43:(

slm kızlar

cnm benim doktrumda alanında çok iyi doçent şiddetle tavsiye ettiler muayenemiz en az yarım saat sürüyr =) benim doktorumda artık oturtablrsinz dedi mama sandalyesi alma zamanı geldi dedi =) ama bende düşünyrm acaba oturtmalımıyz ?

Kızlar Sürmeli ile irtibatı olan var mı? Bebeğini kaybetmesinden sonra başına birşeyler gelmiş diye duyduk umarım doğru değildir ama merak içindeyiz :KK43:(

şulecim bildiğim kadarıyla burda kimse yok sürmeliden haber alabilen.. biz de sizin facebook grubundan gördüklerini buraya yazarlarsa haber alabiliyoruz, olanları da böyle duyduk :KK43:
siz bişey duyarsanız nolur burda bize de haber verin, eskiden beri takip edenlerden çok kimse kalmadı zaten, olanlar da merak içindeler :KK43:

devamsızlıktan sınıfta kaldınnnnnnnn nerelerdesııın senn yaaa fıstık nasıl

X