2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benım sagma makınamın pılıps avent onun bıberonunu kullanıyorum ama ılk 2 ay alıyordu artık pek almıyor gerı ıtıyor .bı yerde cıko nun gogse benzeyen bıberonları vardı acaba bende dıom onlardan mı alsam kı.tabı anne gogsunun sıcaklıgı gbı olmasada ve bunu bbekler hıssedıyor onları kandırmak zor oluyor bebek de olsalar:)

Kizlar facede 2013 mart anneleri basligini acan arkadasimizin bebegi vefat etmistir yaziyo cok uzuldum burda yazan bi arkadasmiydi allahim sabir versin

arkadaşlar SÜRMELİ arkadaşımızın bebeği vefat etmiş..çok çok üzgünüm..rabbim sabır versin...başka birşey diyemiyorum çok üzgünüm gerçekten..

çok acı..Allahım sabır versin,nasıl dayanılır tahmin bile edemiyorum..lolonun bahsettiği hasta yavrumuz mu vefat eden acaba..melekti zaten,meleklerin yanına gitmiş..çok üzüldüm

Daha 10 gün varmış 4 ayın bitmesine.Biz 4 ay 5 günlükken 60 cm idik :)

Olsun yaa varsın minik olsunlar, daha sevimli oluyorlar bence

hasta olmasınlarda benim derdimde şişman olması değil beslenmeyip vücut direnci düşüp hasta olmasından korkuyorum yoksa zaten herhaliyle tatlı dünyanın en tatlı en güzel varlığı gibi geliyo bana sanki dünyayı küçültüp kucağıma vermişler gibi:)

şimdilik veriyorum bende inş etkisini görürüm ama bebe bisküvisi verdim doktor ver demişti onu yedi bilmiyorum mamadanmı tiksindi bütün mamaları denedim başka mama kalmadı zaten ek gıda için erken sadece sütlü pirnç unu verdim bugün dünde bebe bsküvisi deemiştim onları azda olsa yedi erkenmi başladım acaba diye düşünüyorum mecbur kaldım aslında

Kelimelerin tükendiği yerdeyim çok acı ...
Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın aileye Allah sabır versin

bebeği vefat eden arkadaşıma Allah sabırlar versin. çok çok üzüldüm biraz bakıyım dedim kimdi bu arkadaş diye. acısıyla tatlısıyla bi linkde kızım şehit oldu diye bi yazı var. kızının adı kevser su imiş vefat etmiş. o kadar derinden yazmış ki, hala ağlıyorum , o kadar acı ki Rabbim sınamasın kimseleri. Allahım sen bebeklerimizi bize bağışla.

kızlar bizim sürmeli bu hamileliğimizde baraber yazıştığımız çok üzüldüm allah sabır versin şu an şoktayım
bu aralar sürekli bebek ölüm haberleri alıyorum çok kötü oluyorum çok fazla böyle haberler duymak beni mahfediyo
Allahım nasıl dayanılır bu acıya

canım yazısını bulamadım linkini atarmısın

Allah kimseye evlat acisi yasatmasinn cok uzuldum okuyunca agladim hungur hungur basi sagolsun Ankaradaydi surmeli keske bilsek de yerini destek olabilsek

Bende onu buldum. Ama 2012 tarihli.. O değil sanırım. Tevafuka bakar mısın o bebeğin ismi de Kevser su (( Rabbim peygamber sabrı versin..

kızlar ben mevsim meyvelerinden kurutacam kışın bebeğime kahvaltıda bebe bisküvisi ile onu veririm diyorum kayısı,erik.şeftali,üzüm bunları kurutup bez torbalara koyup saklayacam kışa hoşaf yapıp içiririm sizede fikir olur belki. buarada ballı sütü deneyin ben çok faydasını gördüm anne sütünü çok güzel artırıyo bide dinlenin bırakın ev işleri kalsın. ben süt konusunda uzman oldum artık bi yiyeceği 10 günden fazla yiyip içince süt yapmıyo bünye alışıyo hoşafda güzel süt yapıyo deneyin dönüşümlü olarak

Rabbim, es-sabur ismi şerifiyle bol bol sabırlar ihsaneylesin o anneye
ağlayarak okudum, çok fena oldum, kendimi o annenin yerine koydum, Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı,
bizse neler konuşuyoruz değil mi yok bu gece kızım uyutmadı ,uykusuz kaldım, yok oğlum durmadı vs. vs. herşey ne kadar boş ve anlamsız...
off çok kötü oldum

kızlar bebeğim boğularak öldü diyo bebeklerde beşik ölümleri çok oluyo burda bi kaç arkadaş bebeklerinin odalarını ayırdıklarını yazmışlardı bence çok küçükler ayrı odada yatmak için ben 1 yaşına kadar aynı odada yatırmayı düşünüyorum sen nekadar engel olursan ol yinede rabbim koruyacak ama önlem almak gerekiyor bence ayrı odada yatırmayaın bebeklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…