Canım sakın uzulme bısı yokkı benımkı sureklı zıplıyor onlar ruya goruyor bazen nasıl guluyor bazen aglamaktan ıcı gecıyor korkma yanı bır muddet uyuturken ınce bır carsafla kollarını bagla kollar acıkknde cok zıplar benımkıde gozlerı dalıyor hatta ben dalma oglum mısafır kabul edemeyız dıye dalga gecıyorum bunlar bebek canım heran hersey olur meraklanma sen ıcını ferah tut bebeklerımızı RABBIM koruyor bız ne yapsak olacagın onune gecemeyız dua edebılırız saglıkları ıcın tamammı canım ıcın huzurla dolsun bebegının keyfını cıkart valla o kadar cabuk buyuyorlarkı anlamıyrsun bıleee mucckkkAyberk bugun hicc bisiy yokken ne gurultu ne bisiy durup dururken 2 kez oldu bugun sicradi uyanikken ..ve cok agladi..morelim nasil bozuk anlatamam..bugun hiccc bisiy yemedi ve birazfmda ateslendi ilik dus yaptirdim 50 ml.mama zor icti uyurken..nasil ususte geliyor hersey..bide arada gizkeri daliyor sadece dalma ama kisa sureli intt.arastirdum iyi seyler yazmiyor kondurmak istemiyorum alkahim muhafaza etsun yavrularimizu korusun..
Rabbim, es-sabur ismi şerifiyle bol bol sabırlar ihsaneylesin o anneye
ağlayarak okudum, çok fena oldum, kendimi o annenin yerine koydum, Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı,
bizse neler konuşuyoruz değil mi yok bu gece kızım uyutmadı ,uykusuz kaldım, yok oğlum durmadı vs. vs. herşey ne kadar boş ve anlamsız...
off çok kötü oldum
Arkadaslar ben surmelıyı cok ıyı tanıyorum sızden okur okumaz yazılarına baktım ama bulamadım nasıl ogrendınız ooof yaa cok uzgunummm
Arkadaslar ben surmelıyı cok ıyı tanıyorum sızden okur okumaz yazılarına baktım ama bulamadım nasıl ogrendınız ooof yaa cok uzgunummm
facedeki guruba nezamandir istek gonderiyorum gokce gungordu adim ekleyin benide..