2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Rabbim şu mubarek ramazan ayında
dayanma gücü ve sabır versin yavrusunu kaybeden aileye..
tanımıyorum ama içimde hissettim onun acısını..
Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin...

Son düzenleme:
Canım sakın uzulme bısı yokkı benımkı sureklı zıplıyor onlar ruya goruyor bazen nasıl guluyor bazen aglamaktan ıcı gecıyor korkma yanı bır muddet uyuturken ınce bır carsafla kollarını bagla kollar acıkknde cok zıplar benımkıde gozlerı dalıyor hatta ben dalma oglum mısafır kabul edemeyız dıye dalga gecıyorum bunlar bebek canım heran hersey olur meraklanma sen ıcını ferah tut bebeklerımızı RABBIM koruyor bız ne yapsak olacagın onune gecemeyız dua edebılırız saglıkları ıcın tamammı canım ıcın huzurla dolsun bebegının keyfını cıkart valla o kadar cabuk buyuyorlarkı anlamıyrsun bıleee mucckkk

Gece yuzuusutu donmus kusmus bogulmus dili geriye kacmis 2 gun yogunbakimfa uyanmamis melek.. Sonra da beyin olumu gerceklesmis..
Ressmrn piskolojim bozuldu kendi evladimi dusundum Allahim sen guc ver ona cok zor..

Evet cok kötü oldum ve korku sardı beni allah korusun.Allah sabır versin cok zor
O yazı 2012 tarihli yeni vefat eden degil sanırım

Arkadaslar ben surmelıyı cok ıyı tanıyorum sızden okur okumaz yazılarına baktım ama bulamadım nasıl ogrendınız ooof yaa cok uzgunummm

Arkadaslar ben surmelıyı cok ıyı tanıyorum sızden okur okumaz yazılarına baktım ama bulamadım nasıl ogrendınız ooof yaa cok uzgunummm

canım ben facede 2013 şubat- mart anneleri diye bi gurup var ordan öğrendim, sonra buraya girdim burdada bahsi geçiyor aynı kişinin,
sen iyi tanıyosan belki öğrenip bizi de bilgilendirebilir misin
çok üzüldüm çok, akşamdan beri hiç aklımdan çıkmıyo

bi de arkadaşların bahsettiği başka, ( 2012 tarihli) bu başka bir anne (daha bugün evladını kaybettiği yazıyodu)
Rabbim onlara sabır versin, kimseye göstermesin böyle acı...

Aklımdan çıkmıyor... Uyuyamıyorum.. Gözlerim dolup taşıyor.. Çok eski sayfalara gittim.. Binlerce umut yüklü satırlar var.. Ooff.. Aff.. Başımıza neler geleceğini bilemiyoruz.. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yükleme.. Bizlere evlatlarımıza dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler ver............. Sabır ya Rabb.. Sabır.....

allahiMmmm surmelimm cok uzgunummm icim yandi resmenn acini bicomde hissettimm..bebegimm rabbim sabir versinssanaa kizlarr bu bizim surmeliimii nezamandir yoktuu (( perisan oldumm cokk uzgunumm cookk basimiz sagolsun (

ay kizlar cok kotu oldum gercekten beynim uyusdu resmen.ALLAH sabr dayanma gucu versin.arkadasim ya .cok kotuyum suan anlatamam

bu gece bana uyku yok ya...offffff kelimelerin bittigi an........ben onu o kadar merak ediyordumki.dayanma gucu versin ALLAH...ne zaman olmus kizlar

Arkadaslar faceden ogrendim ve cooooooookk uzuldum.yani cok kotuyum gercekten.ne denirki.......allah sabir versin insallah

nasil uykum vardi hadi bi kizlara bakim cikiyim dedim ne uyku ne bisiy kaldi .. kalbim boguluyor resmen bu tarih neden 2012 ye ait? rabbimm cok com sabir versinn evlat acisi yasatmasin kimseyeee su mubarek ayin peygamber efendimizin yuzusuhurmetine..yaaaa surmelimmmmm yaninda olup sarilnak geliyor icimden sana simdi..destek icin ne yapmak gerekiyosa..yaninda olmak istiyorum suann .. offff allahimmmmm ... neolurrrr yavrularimizi bize bizi yavrularimiza bagislaaaa yasatma acisiniii verme bizeee agir yukler vermeee..

Kizlar dogumdan sonra hic giremedim sayfaya malesef
4 ay 1 haftalik olduk
artik buyudu kizim tutamiyorum zamani :)
henuz boyunu kilosunu bilmiyorum 4. ay asimiz haftaya
3. ay kontrolumuzde yoktu
bende merak icerisindeyim kendim boyunu olctum ama yinede doktor baksin bakalim diyorum
19 gun sonra Turkiyeye geliyoruz valizleri hazirlamaya basladim ilk defa bu kadar erken valz hazirliyorum bebek olunca bole oluyormus :)
Bu arada Masalim ile ben geliyorum sadece bakalim nasil bir yolculuk olacak cok meraktayim umarim sorunlu ve yorucu gecmez
tek basima cok zorlanacagim zaten
Ben adet oldum Temmuz 14 de aslinda bir kac ay daha olmasaydim cok iyi olurdu
ve saclarim benimde inanilmaz dokuluyor sanirim kel kalacagim

Buda benim Prensesim <3

Butun gece dusundum simdi annesi napiyodur diye yatagi bos kucagi bos evde bi sessizlik allahim nekadar zor. gece kizim aglarken bi kere daha sukrettim dun gece saat basi kalkti kizim herzaman artik biraz uyu derdim dun kalktikca sarildim butun gun uyumamaya raziyim allahim ona omur versin diye dua ettim

O yazı Sürmelinin mi Allahım ağla ağla öldüm daha acısı var mıdırki of Allah'ım sen sabır ver ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…