2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım maşallah bebeğine, hoşgeldin sen de, ben de doğumdan sonra foruma devam edemeyenlerdendim bu hafta geri döndüm ben de :)
Bebeğinin ultrason fotoğrafını hatırlıyorum, gamzeli kızımız büyümüş, çok da süslü yapmış annesi maşallah :)
şimdiden iyi yolculuklar size...

Gece yuzuusutu donmus kusmus bogulmus dili geriye kacmis 2 gun yogunbakimfa uyanmamis melek.. Sonra da beyin olumu gerceklesmis..
Ressmrn piskolojim bozuldu kendi evladimi dusundum Allahim sen guc ver ona cok zor..

Allah rahmet eylesin. Cok aci cok. Elden bisey gelmiyor. Hayir yuzustu yatinca nasil kurtaramadi kendini kusunca, gece boyu dusundum. İste kader demekten baska care yok.

forum takipten gordum mesajlari.Allah bebegini kaybeden anneye sabir versin. insallah kisa zamanda acisini unutturacak yeni mutluluk onunla olsun cok üzüldüm,anne icin cok zor.

canım yazısını bulamadım linkini atarmısın

canım okuma bence ben çok çok etkilendim uyuyamadım gece ağlamaktn. o kadar üzüldüm ki sütüm gidecek diye korkuyorum. eşimde ben de o yazıyı okuyunca sürekli bebeğimize bakar olduk uyurken. psikolojilerimiz darmadağın sende bizim gibi olma.

Ya bende anlayamadım bu mart 2013 anneleri başlığını açan 2 . Bebişi olcaktı sürmelinin o arkadaşımızmı?Rabbim bebeğini kendine şefaatçi eylesin ne büyük imtihan ya Rabb

Canim yaziyi bizede atarmisn. Zaten hala etkisindeyim degisen bisi olmayacak yani.

canım şu arama yerine acısıyla tatlısıyla yaz gelen sayfadan bebeğim şehit oldu topiği var orda yazıyo.

canım o geçen senenin paylaşımı sanırım... bu arada bende çok üzüldüm rabbim es-sabur ismi şerifiyle sabır versin o aileye...

selam kizlar.inanirmisiniz dun gece gozume uyku girmedi aklimdan cikmiyor.saat 4 dalmisim.sutum azaldi.RABBIM kizini Dilosu korusun.AMINNN

Merhaba arkadaşlar....

uzun zamandır bakmıyordum sayfaya. neredeyse 5 aydır... ancak malumunuz üzere dün akşam kötü bir haber aldık. Rabbim Sürmelimize sabırlar ihsan eylesin. Peygamber sabrı versin inşallah. bu arada bir kaç yanlışlık var aranızda konuşulan. o yazı sürmeliye ait değil. o yazı 2012 de yazılmış. bir de Hakk'In rahmetine kavuşan meleğimizin adı Yiğit. Kevser Su değil yani. Tüm sayfa üyeleri olarak başımız sağ olsun....tarifi yok bu acının. iki gündür etmediğimiz dua, çekmediğimiz Eş-şafi kalmadı. şuan yapabileceğimiz tek şey es-Sebur çekmektir. Çok zor. tarifi yok. Kendi bebeğime baktıkça, dünden beri ağlıyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...

cnm maşallah çok güzel bir kızın var =)

Rabbim sabır versin hepimizin başı saolsun haberi aldığımdan beri aklımdan bi an bile çıkmadı gece çok ağladım yazıyı o yazmamış ama okumaya çalıştım ağlamaktan tamamlıyamadım ....
Şükredecek hamd edecek o kadar şey var ki....
Arkadaşım rabbim acını dindirsin cennette seni karşılayacak bir meleğin var allahım sana güç kuvvet versin imtihanınızı hayırla sonlandırsın inşallah....

Süt için tulumba tatlısı tavsiyelerinizi okumuştum, dün aldırdım hemen, sürekli tulumba tatlısı yiyorum ve ondan mıdır bilmem ama işe yaradı sanırım, ben de şiddetle tavsiye ediyorum, teşekkürler hepinize... gerçi veremediğim kilolarıma kilo katacak gibi ama bi süre daha idare edelim napalım...

Rabbim şefaatçi eylesin yavrusunu sabır versin başımız sağolsun gerçekten bu topiğin sürmelisi yani kesin öylemi siz görüşüyormuydunuz canım ne zamandır yazmıyorduya

cnm ya kilo yapmasın şimdi he he =)

Kızlar tüylerim diken diken oldu, Allah sabırlar versin, bu acıyı unutturacak acı vermesin inşallah.
Facebook'un linkini verebilir misiniz? Bulamadım ben..
Sürmeli arkadaşımız editör olan değil miydi? Hani ilk sayfada listede 2. sırada adı olan, Musab bebeğin annesi?
Gerçi ne farkeder ki..
Annesi vefat edene "öksüz",
Babası vefat edene "yetim",
derlermiş..
Evladını kaybedene isim ver(e)memişler..
yok bu acının adı tarifi..

Kizlar kizima dogmadan once aldigim bi hamak var kanzdan almistim bir kere bile icinde uyumadi sevmedi satmayi dusunuyorum hangi siteden satabilirim onun yerine bezden hamaklar varmis ondan aliyim diyorum onu nerden bulabilirim

15 gün kadar yoktum ablamdaydım Tokat ta bugün evime geldim topiğimizi özledim hemen bakınayım dedim

şoktayımmm Sürmelii tatlım canım arkadaşımmmm ne yazacağımı bile bilemiyorum ALLAH ım bol sabır versin

Uzun bir tatil sonrasi nasilsiniz bebecikler nasil diye biraktigim yerden okudum ama sonu kotu oldu suan sogukta kalmis gibi urperiyorum tuylerim diken diken oluyor bogazima birsey tikandi bu yola beraber basladigimiz arkadasimiz surmeli melegini kaybetmis...allah rahmet eylesin melegine surmeli arkadasimiza sabirlar versin minik meleginin omrunu kizina versin....

tıkandım kaldımmmm
keşke hayat hepimize ömür boyu güzel olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…