aşıdan sonra 3 gün banyo yapılmaz normalde ama ateşi düşmüyosa yapmasında bi sakınca yoktur heralde yinede doktora danışmak lazım
bizim bir lokmamız olabilecek büyüklükteki muz
anne sütü ile karıştırılarak
muhallebi kıvamına getirilir
ve ikizler tarafından afiyetle yenirrr
Kelebexcim çok geçmiş olsun canım, Allah benzer acıları bir daha yaşatmasın inşallah.
Ben de sütüm olsun diye denenmedik şey bırakmadım sonuç sadece doğumdan sonrada alınan kilolar oldu, kilosunda değildim yavrumu sütümle doyurabilseydim ama bu da nasip demekki.
Sütünün azalması normal çok üzüldün daha iyi oldukça sütün de artar inşallah.
Ben muz vermeye korkuyorum canim ya kabiz filan olursa diyr gerci cok vermiyoruz ama benim ek gidalarda tek korkum kabizlik :s
canım ben dün verdim
bugün şimdiye kadar iki kere yaptı ikisi de
bugün de muzun miktarını artırdım
içine 3 yemek kaşığı yoğurt koydum
yutmaya alışması için de muzları püre gibi değil de
daha top top bıraktım
bayıla bayıla yediler
11.15 de yediler
hala toklar
canım ben dün verdim
bugün şimdiye kadar iki kere yaptı ikisi de
bugün de muzun miktarını artırdım
içine 3 yemek kaşığı yoğurt koydum
yutmaya alışması için de muzları püre gibi değil de
daha top top bıraktım
bayıla bayıla yediler
11.15 de yediler
hala toklar
benimde saçlarım çok dökülüyo doktor emzirdiğim için normal bendede dökülme olmuştu geçti dedi geçene kadar bende kel kalmazsam iyidir
malesef ergenlerin çoğu böyle bakalım bu rahatlıla bir yere gelebiliceklermi şu lise işini bi atlatsaydık çok rahatlıcam
bende boynuna ve kulaklarınının birleşme yerlerinde kızarıklık olunca çok a sürüyorum bepantolü geçiyo hemen
aşıdan sonra 3 gün banyo yapılmaz ama hiç neden yapılmaz yapılsa ne olur bilmiyorum ateş fitile rağmende düşmezse duş aldırmak iyi olabilir ama emin değilim
canım yaptığın mamaları biberonlamı veriyosun birde kaşıkla az az oyun yaparak vermeyi dene
hani ilaçları veriyoruz ya az az mecbur içiyo bebekler sende yavaşca mamayı kaşıla ver oynat arada gıdıkla neyden hoşlanıyosa onu yap o arada ağzına mamayı ver boğazına ne kadar gitse kardır benim büyük oğlum çok iştahsızdı hep zorla yediriyodum çok sabır gerektiren bişey Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun arkadaşım.. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.. Kilosu dğum kilosuna oranla çok düşük değil.. 4.ayda doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyor. Senin bebeğininde maşallah o şekilde. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Ve bebeğine stresli bir şekilde değil de mutlu bir şekilde yaklaş. Çünkü onlar bizi çok iyi anlıyorlar. Sağlıklıymış çok şükür.Kalbindeki rahatsızlıkta iyileşecek inşallah.ciddi kalp deliklerinde bebekler hiç kilo alamazlarmış. Seninki almış maşallah.. Her şeye olumlu bakmaya çalış.. Ve bol bol dua et.. Duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var.. İnşallah iştahı da açılır.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
aynen çok zor dediğin gibide denedeim kaşıklada reddediyo haata içine bebe bisküvisi koydum bi tane onuda istemedi ve hatta pirinç unlu kaşık mamasına biraz kendi mamasından karıştırdım oonuda istemedi bilmiyorum ne yedirsem aç kalıyo saatlerce aç olduğu zaman uyumuyoda uyusa uykuda azda olsa besleyebiliyorum suyu bile reddediyo anlamıyorum bu kadar isteksizlik neden
Canım yediğini kusmuyorsa, sıvı şekildeki mamayı kaşığı dilinin üzerine baskı yaparak içirmeyi denesen. Ben enfeksiyon kaptığında kızıma şurubunu öyle içirmiştim. Mecburen yutmak zorunda kalıyor, tadına alışıp sevdikçe vermek daha kolay olabilir belki. Rabbim yardımcın olsun.
kaşığa ağzını açar ama ağzına mama girince midesi bulanıyo bi kaç gündür yoğurt veriyorum bi çay kaşından biraz fazlaca çok az şeker atarak onu yedi acaba mamadan mı sıkıldı diyorum ama başka ne şekilde beslenirki 4 aylık bebek anne sütü almıyor mamada yemezse nasıl beslicem