Canim sut icin bira mayasi tableti varmis cok sut yapiyomus netten siparis ediliyomus bende almaya karar verdim istersen bi arastir herkes cok memnun yorumlarda
Ccanım bence bebe bisküvisini mamya yada süte karıştırmak iyi birşey değil vermesen daha iyi içinde şeker var.kızlarrrrrrr.............. hani bu mamaya yada anne sütüne bebe biskuvisi katıp verenlerınız varya..o bibeberonun ucundan nasıl geçiyor? ucu daha açık olanları mı var yoksa? :44::44:ve ben de vermelimiyim yoksa erken miiii lütfennn yardım... yoksa oğlumla şu duruma gelmek istemiyorum '' ''
bir de bugün karpuz suyu verdimmm bayıldı resmen allahım o nasıl iştahtır
merhaba bizde 3 sene çok uğraştık dua ettik olmıcak dediğim anda oldu Allahım nasip etti çok sıkıntılı hamilelik geçirdim düşük tehdidi yaşadım ilk 4 ay sonra bi iki ay rahatladım derken erken doğum tehdidi başladı ve 35 haftalık 2,5 kilo doğdu kalbinde 3 tane delik var geçmesi için dua ediyorum şuan 4 aylık olmasına 10 gün kaldı yaklaşık iki aydır yeme savaşı veriyoruz beni iki ay emdi oda zorla mama takviyeli artık emmiyo zaten sütümde yok mamayıda yemiyo 5,600gr henüz çok iştahsızlaştı uykuda besleyebliyorum ancak oda 40cc 50cc bazen ve altı yedi saat acıkmıyor su bile içmek istemz oldu doktora gittim kan tahlili ultrason idrar baktılar idrarada hafif bi enfeksiyon varmış iğne başaldık reflü dediler kafayı yicem yavrum hiç bişey yemiyo içmiyo hasta olcak diye kokuyorum ek gıda dedi doktor pirinç unu verdim aptamilin onuda istemiyo bebe bisküvisi bile dededim yok bütün mamaları dededim sıcaklık ayarıyla oynadım yok artık sadece uykuda veriyorum gündüz uykusu zaten çok az huzursuz oldu iyice bu günlerde çok çaresizim onun beslenmesinden başka hiçbişey düşünmüyorum bilgisi olan varsa Allah aşkına bişeyler söylesin beni bu sıkıntıdan kurtarana ömür boyu dua edicem
merhaba bizde 3 sene çok uğraştık dua ettik olmıcak dediğim anda oldu Allahım nasip etti çok sıkıntılı hamilelik geçirdim düşük tehdidi yaşadım ilk 4 ay sonra bi iki ay rahatladım derken erken doğum tehdidi başladı ve 35 haftalık 2,5 kilo doğdu kalbinde 3 tane delik var geçmesi için dua ediyorum şuan 4 aylık olmasına 10 gün kaldı yaklaşık iki aydır yeme savaşı veriyoruz beni iki ay emdi oda zorla mama takviyeli artık emmiyo zaten sütümde yok mamayıda yemiyo 5,600gr henüz çok iştahsızlaştı uykuda besleyebliyorum ancak oda 40cc 50cc bazen ve altı yedi saat acıkmıyor su bile içmek istemz oldu doktora gittim kan tahlili ultrason idrar baktılar idrarada hafif bi enfeksiyon varmış iğne başaldık reflü dediler kafayı yicem yavrum hiç bişey yemiyo içmiyo hasta olcak diye kokuyorum ek gıda dedi doktor pirinç unu verdim aptamilin onuda istemiyo bebe bisküvisi bile dededim yok bütün mamaları dededim sıcaklık ayarıyla oynadım yok artık sadece uykuda veriyorum gündüz uykusu zaten çok az huzursuz oldu iyice bu günlerde çok çaresizim onun beslenmesinden başka hiçbişey düşünmüyorum bilgisi olan varsa Allah aşkına bişeyler söylesin beni bu sıkıntıdan kurtarana ömür boyu dua edicem
merhabalar ben nisan annesiyimde doğum parası ile ilgili bilgi almak istiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim.5 nisanda doğum yaptım bugün ziraate gittim henüz para yatmamış dediler ne zaman alırım yada nerden bilgi alırım.
Cevaplarınız için teşekkürler.. Ben de inek sütüyle mayalayayım.. Bu arada annem bana 3. aydan sonra kilo alamayınca Dr un tavsiyesiyle inek sütü vermiş :))
Bu arada saçlarınız ne durumda kızlar.. Yakında kel kalıcam. Tutam tutam dökülüyor. Ellemeye korkuyorum..heryerden benim saçım çıkıyor.. Bebeğimin bezinden bile :s var mı bir çaresi bildiğiniz.. Yoksa bu bir süreç mi Yaşamamız gereken ?
lolocum bir ergende bizde var, kardeşim. o da bu sene 8. sınıfa geçti. sınavıda kaldırdılar yine. nolacak nasıl liselere yerleştirilicekler bende takipteyim. kardeşimde derste gözü yok. zorla oturur 2 saatte 3 soru yapar kalkar. zamane çocukları işte.... hala ne olmak istiyorsun dediğimde daha karar veremedi dior..
saç dökülmesi için dr bana bepantenli bir yağ karışımı vermişti haftada 2 defa yapacaktım. 1 defa yaptım daha yapamadı. elevit içiyorum aklıma geldikçe..
günde 1 defa kızımın kol altlarına pişik önleyici krem sürüyorum.biraz kırmızı duruyor. korkuyorum pişik olur diye. doğrumu yapıyorum bilmem.
4. ay aşımızı olduk diye yazmıştım. hemşire 3 gün banyo yaptırma dedi. bende dburdan okumuştum ateşlenince duş aldırdık diye. peki ateşlenirse duş aldırmayayımmı dedim. fitili önerdi.
şuan babası bir kanepede kızı bir kanepede yatıyor. ay çok sıkıldıımmm.....
şubat & mart 2013 anneleri gurubunda guruba katıl ı tıklıyorum ama hala gruba katılamadım neden anlamadım....
3 gündür benim kızımda huysuz kucak isteyip duruyor. eskiden 10 dakkada olsa oyuncaklarla kandırırdım. inş geçici bir durumdur....
kızlar yusuf bebeğe dua etmeye devam edin lütfen
iyiye gitmiş bir ara ama sonra tekrar kötüleşmiş doktorlar sebebini bir türlü anlayamıyomuş
Allah yusuf bebeğe acil şifa annesinede sabır versin
Ccanım bence bebe bisküvisini mamya yada süte karıştırmak iyi birşey değil vermesen daha iyi içinde şeker var.
meyvelerden karpuz alerji yapma ijtimali olduğu için yaşına kadar yasaklı meyvelerden.
Denemedigim bi o kaldi canim ben de aliyim bari ins. İyi bi sonuc cikar
Ccanım bence bebe bisküvisini mamya yada süte karıştırmak iyi birşey değil vermesen daha iyi içinde şeker var.
meyvelerden karpuz alerji yapma ijtimali olduğu için yaşına kadar yasaklı meyvelerden.
Canım bebeğin bu ay aslında normal kilo almış. Dr niye ek gıdaya başlattı ki.. Sen sadece anne sütü veriyordun değil mi.? Benim bebeğim 4.5 aylık ben tattırma şeklinde veriyorum meyveleri yoğurdu da bir iki kaşık haftaya vericem. Ek gıdaya tamamen 5 ten sonra geçmeyi düşünüyorum. Süt yapmak için o kadar uğraşıyorum.. 1 ay daha sade içsin sıpa.:) bebe bisküvisinş de evde pekmezle yapabilirsin. Bir blokta görmüştüm. Hatta linkini de vermişti burda arkadaş. Ben önümüzdeki ay o şekilde yapmayı planlıyorum.
Kızlar merhaba, epeydir yazamamıştım.
Bu akşam kuzumun ilk dişinin çıktığını gördüm.
Son 10 gündür elleri sürekli ağzındaydı. Neredeyse iki elini de sokacaktı ağzına.
Başka bir doktora götürmüştük kuzumu 4. ay rutin kontrolü için. Doktora sordum "elleri sürekli ağzında neden acaba?" Doktor gülerek "ilk bebeğiniz mi?" dedi. :) "Diş çıkaracak ondan annesi"
Hayır ben de biliyordum da daha erken diye düşünüyordum. Gerçi babamızın da dişleri 4 aylıkken çıkmış.
Dün dişetinde kızarıklık görmüştüm, babamız elleri sürekli ağzında ondandır, demişti.
Kuzum uyuyor şimdi, ara ara iç çeke çeke ağlıyor.
İnşallah canı çok yanmaz ve çok sıkıntı çekmez.