2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım çok geçmiş olsun. düşük yapmışsın. çok berbat bir psikolojidir. ben de yaşadım.
ilk gebeliğimde ve bu gebeliğimde ( ikizdi ). Allah yaşayan evladına uzun ömür versin.
inşallah sonra tekrar sağlıklı hamileliğin olur ve bebişine kardeş getirirsin

kızlarrrrrrr .............. hani bu mamaya yada anne sütüne bebe biskuvisi katıp verenlerınız varya..o bibeberonun ucundan nasıl geçiyor? ucu daha açık olanları mı var yoksa? :44::44:ve ben de vermelimiyim yoksa erken miiii lütfennn yardım... yoksa oğlumla şu duruma gelmek istemiyorum ''''

bir de bugün karpuz suyu verdimmm bayıldı resmen allahım o nasıl iştahtır

Ccanım bence bebe bisküvisini mamya yada süte karıştırmak iyi birşey değil vermesen daha iyi içinde şeker var.

meyvelerden karpuz alerji yapma ijtimali olduğu için yaşına kadar yasaklı meyvelerden.

Allah yardımcın olsun,bebeğine sağlık ,huzur versin inşallah..maalesef,bir tecrübem yok bu konuda..inşallah bir çözüm bulunur

Allah yardımcın olsun arkadaşım.. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.. Kilosu dğum kilosuna oranla çok düşük değil.. 4.ayda doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyor. Senin bebeğininde maşallah o şekilde. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Ve bebeğine stresli bir şekilde değil de mutlu bir şekilde yaklaş. Çünkü onlar bizi çok iyi anlıyorlar. Sağlıklıymış çok şükür.Kalbindeki rahatsızlıkta iyileşecek inşallah.ciddi kalp deliklerinde bebekler hiç kilo alamazlarmış. Seninki almış maşallah.. Her şeye olumlu bakmaya çalış.. Ve bol bol dua et.. Duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var.. İnşallah iştahı da açılır.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Canım süt için ikuru incir kompostosu ve ısırgan çayı.. Ben gerçekten çok faydasını gördüm.. Ben de uğraşmazsam hiç sütüm olmuyor.. Bunlar bende çok süt yaptı. Bir de börülce salatasıyla tulumba tatlısı.. Bunları yiye yiye hem süt hem yağ yaptım canım :)

Canım bebeğin bu ay aslında normal kilo almış. Dr niye ek gıdaya başlattı ki.. Sen sadece anne sütü veriyordun değil mi.? Benim bebeğim 4.5 aylık ben tattırma şeklinde veriyorum meyveleri yoğurdu da bir iki kaşık haftaya vericem. Ek gıdaya tamamen 5 ten sonra geçmeyi düşünüyorum. Süt yapmak için o kadar uğraşıyorum.. 1 ay daha sade içsin sıpa.:) bebe bisküvisinş de evde pekmezle yapabilirsin. Bir blokta görmüştüm. Hatta linkini de vermişti burda arkadaş. Ben önümüzdeki ay o şekilde yapmayı planlıyorum.

170 i ara canim.

benimde saçlarım çok dökülüyo doktor emzirdiğim için normal bendede dökülme olmuştu geçti dedi geçene kadar bende kel kalmazsam iyidir

malesef ergenlerin çoğu böyle bakalım bu rahatlıla bir yere gelebiliceklermi şu lise işini bi atlatsaydık çok rahatlıcam

bende boynuna ve kulaklarınının birleşme yerlerinde kızarıklık olunca çok a sürüyorum bepantolü geçiyo hemen
aşıdan sonra 3 gün banyo yapılmaz ama hiç neden yapılmaz yapılsa ne olur bilmiyorum ateş fitile rağmende düşmezse duş aldırmak iyi olabilir ama emin değilim

canım yaptığın mamaları biberonlamı veriyosun birde kaşıkla az az oyun yaparak vermeyi dene
hani ilaçları veriyoruz ya az az mecbur içiyo bebekler sende yavaşca mamayı kaşıla ver oynat arada gıdıkla neyden hoşlanıyosa onu yap o arada ağzına mamayı ver boğazına ne kadar gitse kardır benim büyük oğlum çok iştahsızdı hep zorla yediriyodum çok sabır gerektiren bişey Allah yardımcın olsun

kızlar yusuf bebeğe dua etmeye devam edin lütfen
iyiye gitmiş bir ara ama sonra tekrar kötüleşmiş doktorlar sebebini bir türlü anlayamıyomuş
Allah yusuf bebeğe acil şifa annesinede sabır versin

kızlar yusuf bebeğe dua etmeye devam edin lütfen
iyiye gitmiş bir ara ama sonra tekrar kötüleşmiş doktorlar sebebini bir türlü anlayamıyomuş
Allah yusuf bebeğe acil şifa annesinede sabır versin

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah .. Kimseyi evladıyla sınav etmesin..

Bebegimin ateşi 38.3 yatak odasının penceresini actim. Buz gibi rüzgar esiyor. Calpol bir ise yaramadı. Beklemedeyim fitil için.ıslak bezile yüzünü, eklem yerlerini siliyorum. Yavrum uykusu geldi ama soğuk bez yüzünden uyanıyor. ne zormus anne olmak.

Kızlar merhaba, epeydir yazamamıştım.
Bu akşam kuzumun ilk dişinin çıktığını gördüm.
Son 10 gündür elleri sürekli ağzındaydı. Neredeyse iki elini de sokacaktı ağzına.
Başka bir doktora götürmüştük kuzumu 4. ay rutin kontrolü için. Doktora sordum "elleri sürekli ağzında neden acaba?" Doktor gülerek "ilk bebeğiniz mi?" dedi. :) "Diş çıkaracak ondan annesi"
Hayır ben de biliyordum da daha erken diye düşünüyordum. Gerçi babamızın da dişleri 4 aylıkken çıkmış.
Dün dişetinde kızarıklık görmüştüm, babamız elleri sürekli ağzında ondandır, demişti.
Kuzum uyuyor şimdi, ara ara iç çeke çeke ağlıyor.
İnşallah canı çok yanmaz ve çok sıkıntı çekmez.

Ccanım bence bebe bisküvisini mamya yada süte karıştırmak iyi birşey değil vermesen daha iyi içinde şeker var.

meyvelerden karpuz alerji yapma ijtimali olduğu için yaşına kadar yasaklı meyvelerden.

Canım Hipp'in bebe bisküvisi şekersiz ve buharda pişirilmiş, benim bebe bisküvisi konusunda fikrimi değiştirdi gerçi marketlerde bulmak oldukça zor.

Denemedigim bi o kaldi canim ben de aliyim bari ins. İyi bi sonuc cikar

Kelebexcim çok geçmiş olsun canım, Allah benzer acıları bir daha yaşatmasın inşallah.
Ben de sütüm olsun diye denenmedik şey bırakmadım sonuç sadece doğumdan sonrada alınan kilolar oldu, kilosunda değildim yavrumu sütümle doyurabilseydim ama bu da nasip demekki.
Sütünün azalması normal çok üzüldün daha iyi oldukça sütün de artar inşallah.

cnm karnını tok tutar dıye düşünmüştüm..yasaklı meyvelerden de listede sadece kivi ve çilek var..karpuzu bilmiyordum

cnm 600 gr alıp boyu da 2 cm uzayınca sorun yaptı dr..hatta boy uzamasını takibe alalım dedi bu yuzden başlattı evet anne sütüydü ama sütün yeterli gelmiyor heralde dedi..gercekten de öyle..artık doyurmuyor (

SelAaM kizlar nasilniz.bebisler iyidirler insallah.biz bu gun ilk asimizi yaptirdik.kuzuk mmiz miz bu gun.innsallah atesi.cikmz

İlk dişiniz hayırlı olsun :) umarım sorunsuzca atlatırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…