Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım, büyük ihtimalle aşıdandır ateşi. burdaki çoğu kişide 4.ay aşısı ateş yaptı ve yaklaşık 2gün sürüyor ateşi. sıksık ılık duş aldır yükselmesin. biz saat başı yıkamıştık.
bence erteleme.ben erteledim ve pankreatıt oldum.yanı pankreasım ıltahaplandı.cok cektım.dogum sancısı hıctır allah dusmanıma vermesın.baskent üni.hast oldum.kapalı yontemle.epeyce tas vardı.ama kurtuldum.su an ıyıyım.sadece 5gun hastane surecı yordu.hem oglumdan ayrı kaldım hem ac kaldm.ıltahabı kurutmak ve pankreası dınlendırmek adına sadece serum ve antıbıyotık aldım.amelıyat snrası yemek yedım.
haa bak bi de bunu sorcaktım
banyo yasağı var mı bu aşıda
duş aldırdığınıza göre, yok öyle mi?
haa bak bi de bunu sorcaktım
banyo yasağı var mı bu aşıda
duş aldırdığınıza göre, yok öyle mi?
Evimdeyim cok berbat hissediyorum nasil neden oldu anlamiyorum birdeb birre hic bisey yokken oglum yanimda smdi onla avutuyorum acimi o kadar alistirmisim ki bi kardesi olacagina.. Allah kimseye gostermesin hamilelik takvimini gorunce bi daha yikildim
Kızlar yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz. İnek sütüyle mi? 1 yaşına kadar tavsiye edilmiyor ya.. Ben de yoğurt vermek istiyorum ama nasıl mayalasam bilemedim..
Cevaplarınız için teşekkürler.. Ben de inek sütüyle mayalayayım.. Bu arada annem bana 3. aydan sonra kilo alamayınca Dr un tavsiyesiyle inek sütü vermiş :))
Bu arada saçlarınız ne durumda kızlar.. Yakında kel kalıcam. Tutam tutam dökülüyor. Ellemeye korkuyorum..heryerden benim saçım çıkıyor.. Bebeğimin bezinden bile :s var mı bir çaresi bildiğiniz.. Yoksa bu bir süreç mi Yaşamamız gereken ?
Bende butun gun dokulme konusunu araştırdim bugun banyoda sacim epey dokulunce moralim bozuldu. Herkes dogal bi sürec o ldugunu 6. Aya kadar sürüp sonra dokulenlerin tekrar cikacagini söylüyor bir de çinko eksikliği oluyormus emzirdigimiz icin o yüzden hapini kullananlar 1 ayda bitti dokulme demis bugün eczacisya da sorup almayi dusunuyorum.
Canim sut icin bira mayasi tableti varmis cok sut yapiyomus netten siparis ediliyomus bende almaya karar verdim istersen bi arastir herkes cok memnun yorumlardaTsk ederim kizlar iyiyim normale dondum sayilir oglum da emmeye basladi tekrar fakat sutum cok azalmis yetmiyor napicagimi sasirdim valla sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
Bende butun gun dokulme konusunu araştırdim bugun banyoda sacim epey dokulunce moralim bozuldu. Herkes dogal bi sürec o ldugunu 6. Aya kadar sürüp sonra dokulenlerin tekrar cikacagini söylüyor bir de çinko eksikliği oluyormus emzirdigimiz icin o yüzden hapini kullananlar 1 ayda bitti dokulme demis bugün eczacisya da sorup almayi dusunuyorum.