2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kızlar sanırım benim beklenen adet teşrif etti kahverengi kanama başlangıcı gibi bişeyler geldi inşallah devamı gelir normal adetimi görürüm adet olacağıma bu kadar sevineceğim aklıma bile gelmezdi hem artık kiloda verebilirim inşallah
bide sakinleşirim heralde çok sinirli olmuştum son günlerde
bu günde renkli ultrasona girdim sezeryan yerimde ağrım olduğu için
ultrasonda rahim kalınlığım 10 mm çıktı acaba niye kalın adetimmi yaklaştı diyodum ve oldum sanırım
şimdi en azından ayda bir stres yaşıcam
birde sanırım artık hamile kalma olasılığım
bu bebeği 13 yıl beklediğime göre zannetmiyorum hamileliği

Merhaba canlar..nasıl gıdıyo kuzularla hayat.daha once yazmıstım safra amelıyatı oldum toparlandım sukur ama oglumdan ayrı 5gun cok sarstı benı.bu kısa ama benım ıcın uzun ayrılıktan sonra artık cok baska gozumd.ne aglamasına,ne uyumamasına tepkı gosteremıyorum.kızamıyorum.o benim dunyammıs anladım bırkez daha.allah ayırmasın kımseyı yavrusundan.bısey danısmak ıstıyorum.benım oglumun ayakları uzun.dogdugundan berı corap bulmakta zorlanıyorum.buyukler buyuk kuçukler kucuk.cocuguma corap bulamıyorum.ankarada bakmadgm magaza kalmadı ama yok.ankarada olup soyle boy boy bebek corapları satan bi yer bılıyosanız tavsıyelernzı beklıyorum

Benim oğlumda aşıdan sonra çok huzursuzdu. Bu bi kaç gün sürdü. Bebeğine prebiyotik içerikli şeyler vermeyi doktoruna sorsan..belki düzelir. Geçmiş olsun..

bebeğim anne sütü alıyo canım mama vermiyorum henüz

lavman çok ciddi sorunda kullanılır ben kullanmam bağırsak hareketleri yok denilicek kadar azdı 1 hafta günde 4 5 incir yedim bol su ve kayısı suyu içtim 1 haftanın sonunda bağırsak seslerini alabiliyorum artık böyle beslenmeye devam et yavaş yavaş düzene girer
bağırsak düzenleyici ilaç vermek istemiyorum kendiliğinden düzene girmesse mecbur kalırsak bağırsak düzenleyici ilaç veririm dedi

meyve emdiriyorum fazla vermiyorum sadece anne sütü aldığı için doktor meyve sularına önümüzdeki ay geçicez dedi

bende seni merak ediyodum geçmiş olsun
benimde safra kesemde taş var ve ameliyatı erteliyorum çok şiddetli ağrılarım bir kaç kez oldu arada hafif ağrılar var şu an sadece
sen nasıl ameliyat olmaya karar verdin ve nasıl geçti

saol canım.sabah kontrolümüz vardı,su kaybındanmış o lekeler.

gozun aydın.bende beklıyorum hala ama tık yok.emzırmeyı bırakana kadar olmıyacam sanırım.

Arkadaslar merhabalar.bebegim sali gunu 4auini dolduracak ve atesten cok korkuyorum. Ben rotateq de yaptiriyorum 3.dozu bu ay. InsaAllah atesi olmaz ya da az olur.
Lolocum gecmis olsun safra ihmale gelmez dikkat et kendine.
Edlincim ek gida hayirli olsun. MasaAllah bebisine.
Aramiza yeni katilan arkadas hosgeldin aramiza.
Yusuf bebege ben de dua ettim insaAllah duzelir.
Benim oglum da arada yesil kaka yapior. Annem usudugunun sonraki kakasinin sulu olacağının isareti dio.dr sordum. Normal dedi. Bizim dr da biraz garip. Çocuğa karsi ole hemen panik olma dio. Iyi de bir dr. Bakalim.
Esim bazen beni cileden cikarabiliyor. Kendimi yolasim gelio bazen.herseye karisiyor.

gozun aydın.bende beklıyorum hala ama tık yok.emzırmeyı bırakana kadar olmıyacam sanırım.

inşallah devamı gelirde normal adet olurum şimdilik kahverengi dediğim gibi şu an kendime gülüyorum
adet olduğuma çok seviniyorum sanki olması çok şartmış gibi

merhaba kızlar
geçen gün aşıyı sormuştum
dün çağırdılar, gidip yaptırdık
bizim hemşire yoktu, başkası yaptı
ateş düşürücüyü sorduk, vermenize gerek yok dedi
kuzenim doktor, onun bebeği de bizimkinden 18 gün büyük
onu aradım, bu aşı ateş yapmaz dedi
ben yine de her ihtimale karşı 6 saattebir verdim
sabah baktım yanıyor
şurubunu verdim, mendili ılık suya batırıp sildim vücudunu
yok, ateşi düşmüyor
az önce ölçtüm yine, 38.2
çok da huzursuz, mızırdanıyor
sanki damağı da şişmiş gibi
şimdi bilemedim ki bu durum aşıdan mı dişten mi
ne dersiniz?

inşallah devamı gelirde normal adet olurum şimdilik kahverengi dediğim gibi şu an kendime gülüyorum
adet olduğuma çok seviniyorum sanki olması çok şartmış gibi

Adetin hayırlı olsun ben daha olmadim.bazen sebepsiz gerginligim bunda olabiliyor bazen. Bir de esim beni sinir edince tam oluyo

bizim doktorda yediğinden olmuştur önemli değil dedi yeşil kaka için
ameliyatı erteliyorum çok ciddi ağrılar devam etmezse olmucam

Her ikisinden de olabilir. Dra disini gosterseydin. Bilgi verirdi. Ama asidan da olabilir. Ya da ikisinin bilesimi. Gecmis olsun

Her ikisinden de olabilir. Dra disini gosterseydin. Bilgi verirdi. Ama asidan da olabilir. Ya da ikisinin bilesimi. Gecmis olsun

doktorumuzu aradım, 4 buçukla 5 buçuk arası telefonlara bakıyormuş
telefonda sorcaktım
ya da direkt götürsek mi yaa
kafası alev alev yanıyor
yarına da misafir çağırmıştım üstelik

InsaAllah devam etmez canim.gecmis olsun. Lolocum senin mi oglunun okul problemi vardi dersle ilgili. Nasıl geldi karnesi. Ben de ogrencilerimden dolayi merakliyimdir notlara. InsaAllah iyidir karnesi

Adetin hayırlı olsun ben daha olmadim.bazen sebepsiz gerginligim bunda olabiliyor bazen. Bir de esim beni sinir edince tam oluyo

sağol canım arısı olmayanlara bende biraz önce evde terör estiriyordum adeti görünce göbek atmaya başladım

ateşi yükselmeye devam ederse fitil verebilirsin
diş çıkarma her çocukta ateş yapmaz ağrı olur
dolven calpolden daha etkili bi şurup
inşallah daha fazla çıkmaz ateşi

InsaAllah devam etmez canim.gecmis olsun. Lolocum senin mi oglunun okul problemi vardi dersle ilgili. Nasıl geldi karnesi. Ben de ogrencilerimden dolayi merakliyimdir notlara. InsaAllah iyidir karnesi

inşallah canım
karnemiz orta türkçe matematik 1 ee ders çalışmaz bütün dönem oyun oynarsa normal hatta iyi bile
kızlara aşık olmayı biliyo kendine tarz yapmayı biliyo ama şu derslerimi düzeltim demiyo işine gelen her şey iyi gelmeyenler kötü
bu sene orta sona gidicek seneye lise bu notlarla nasıl bir liseye göndericem bilmiyorum
avukat olmak istiyo ama nasıl...
iyi bir liseye giderse sonrasıda iyi olur ama o kadar çok doluyum ki oğlumun okul durumuyla ilgili
bir türlü dersin başına oturtamıyorum ders yapmak çok sıkıcı geliyomuş beyfendiye

bence erteleme.ben erteledim ve pankreatıt oldum.yanı pankreasım ıltahaplandı.cok cektım.dogum sancısı hıctır allah dusmanıma vermesın.baskent üni.hast oldum.kapalı yontemle.epeyce tas vardı.ama kurtuldum.su an ıyıyım.sadece 5gun hastane surecı yordu.hem oglumdan ayrı kaldım hem ac kaldm.ıltahabı kurutmak ve pankreası dınlendırmek adına sadece serum ve antıbıyotık aldım.amelıyat snrası yemek yedım.

geçmiş olsun canım, büyük ihtimalle aşıdandır ateşi. burdaki çoğu kişide 4.ay aşısı ateş yaptı ve yaklaşık 2gün sürüyor ateşi. sıksık ılık duş aldır yükselmesin. biz saat başı yıkamıştık.

Cok gecmis olsun. Haklisin ihmale gelmez.

Zamane cocuklari iste canim. Ergenlik cagi zor gecio ebeveynler icin. Duzelir insaAllah. Üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…