Bu fitilin adi ne. Sali gunu asimiz var ben de bulundurayim. Asi oncesi calpol vermis miydin. Simdiden korkmaya basladim
Kizlar oglumu bacaginda nokta nokta morluk var 6 tane sinek isirigi sandim once ama degil kabarmamis morluklarta tek bolgede toplanmis ne olabilir bu ?
Kizlar oglumu bacaginda nokta nokta morluk var 6 tane sinek isirigi sandim once ama degil kabarmamis morluklarta tek bolgede toplanmis ne olabilir bu ?
kızlar ben oruç tutmaya devam ediyorum Allah kabul ederse. sadece de anne sütü veriyorum inş azalmaz süt. bide bebeğinde gazı tekrar başlayan arkadaşlar sebebi tek zıbınla yatırmak olabilir mi. benim kızda bi kaç gündür 2 gibi uyanıyo dizime bastırıyorum karnını baya pırtladıktan sonra ancak uyuyo. bende çareyi çorap giydirip altınada pijama giydirimekte buldum çünkü üstünüde çok açıyo. hiç üzerinde bi şey kalmıyor. bide benim kız hala dönmüyor yaa. niye ki acaba gece yatarken yan yatırıyorum sırtüstüne dönmüş oluyo ama gündüzleri hiç dönmüyor.
Canim benim oglum da 3 ay 2haftalik falan o da donmuyor.ben de bgn dusunuyordum yazip da sorayim diye sen yazmissin.ben de oruc tutuyorum.ama ben mama takviyesi de yapiodum
kıyamam bebişe; en çok korktuğum şey, bebeği sinek ısırması, tedbirini alıyorum ama yine de tedirgin oluyorum.:18:
Helal olsun sana. Ben yatagini salliyorum oyle uyuyor. Biraz daha ayrintili yazarsan ben de uygulamak isterim.Kızlar bugün oğluma öğlen uykusunu ilk kez kucağımda veye salıncakta sallamadan yatağına yatırarak ve elini tutup başını okşayarak uyuttum. ne zamandır başlamak istiyordum ama okuduğum bilgiler ilk 3 ay özellikle gazıda varsa nasıl istiyorsa öyle uyutmak gerektiği yönündeydi 4 ay ideal uyku eğitimi olarak gösteriliyor. Aşı sıkıntısını atlatınca bugün karar verdim ve okuduğum onlarca makaledeki yöntem ve tekniklerden genel bir fikirle başladık bakalım....
Açıkcası 10 dak. Sürdü rahat,bikaç dakika ağladı, biraz mızıldandı,emziğiyle savaştı ama beklediğinden hızlı uyudu.tabi önce bebişimin günlük uyku rutinine uygun olarak uyku saati yaklaşınca banyo+masaj+karınını doyurma ve zaten sinyaller vermeye başlayınca (gözüne yüzüne elini götürmeye başlayınca)yatağına koydum. Çok sevindim ama istikrar şart tabi...artık ağırlaştılar bacaklarımız kollarımız mahvoluyor zaten benim el ayak bşleklerim fena oldu iyice ağrımaya başladı...bana istikrar va sabır dileyin olurmu,bu şekilde devam edeyim ve sonunda tatlı rüyalar diyerek öpücük kondurup odasından çıkayım.
Bizimki de bu sonsy.canım bizim fitilin adı paranoxdu aşıdan sonra bizde kullanmıştık çok iyi gelmişti
Canim o 500 aldigi zaman sutum iyiydi ama3,5 aydan sonra cok azaldi. Emdiktenbir saat sonra yine acikiyor. Bir de gunduz emmiyor koluma yatirdigim an basiyor cigligi. Ac oldugu halde. Memeyi almiyor ama bir yere yatirdigimda biberonu aliyor. Yattigi yerdeemzireyim dedim o da pek ise yaramadi.
Sabah sutlu pirincliyi az civik yaparak birazyedirdim.
uzun zamandır girememiştim; umarım tüm bebişler ve anneleri iyisinizdir
iki gün önce dördüncü ay aşımızı olduk; burada yazılanları okuyunca ben de biraz korkmuştum, ama şükür korktuğum kadar olmadı, ateşlenmedi fazla, calpol vermeye bile gerek kalmadı, biraz huzursuz oldu o kadar kuzum
bu arada demir damlasına başladık, günde beş damla veriyorum iki gündür, sanırım ilacın yan etkisi, ishal oldu kızım hem de kakası yeşil renkteydi, ıslak mendil kar etmedi, banyoya götürüp orda yıkadım, o kadar kötü olmuş yani
ek gıdalardan bahsedilmiş; ben sadece kavanozdaki meyve püreleri varya 4 aylık olanlardan, onlardan üç dört çay kaşığı veriyorum günde, daha fazlası için erken diye düşünüyorum naçizane fikrim, bi de karpuz bebeklere aşırı gaz yapıyomuş, bilginize; önce ben de tattırıyordum artık bıraktım
ben de oruç tutamıyorum sadece annesütü verdiğim için, oruç tutanlara kolaylıklar diliyorum
Aynen canim tedbirimi aliyorum bende besiginde cibinlik var sanirim sabah yanima alinca isirdilar umarim sinek isirigidir..