slm kızlar uzun zamandır giremiyorum yine ama fırsat buldukca okumaya çalışıyorum
bi kaç sayfa okudum biraz önce kızım 3ay 21 günlük sadece tadını öğrensin diye emziğini bazı şaylerin suyuna atırıp veriyorum mesela reçel gibi elimle karıncadan küçük peynir ezip diline sürüyorum felan işte ama sorun şu ki ;
2 buçuk aylıkken emmeyi bırakmak istedi zorladım verdim çok kavga ettik ama almıştı geri emiyodu tkrar ama sütüm azalmıştı o ara o dönem sadece 10gün kadar emdi yine silbaştan başladık inanın saatlerce aç kaldı ağladı mama vermedim artık göğsüm açık geziyodum evde her an alsın diye uğraştım günlerce sabırla alsın diye bekledim ugraştım ama almadı koluma yatırıp sakin sakin memeye yaklaşmasını bekledim almadı tabi bu arada sağip sağıp veriyodum almadı almadı almadı
sadece geceleri emiyo hemde dli gibi elleiyle sarıla sarıla emiyo ama gündüz zehir veriyomuş gibi almıyor tabi sütüm bitmek üzere 1 ayı geçti ne yapacagımı bilmiyorum artık geçekten tükenmiş durumdayım çok oruldum hersabah bugün emer mi acaba diye uyanmaktan ve gün boyu emme kavgası etmekten
insanlar emiyomu diye sorduklarında yle bi içim eziliyoki o kadar suçlu ve kötü anne hissediyorum ki kendimi inanın utanıyorum emmiyo demeye sanki herşyn suçlusu benim gibi geliyo biliyorum saçma ama öyle hissediyorum emmiyo derken çok kötü bi duygu
SİZE SORUM ŞU
savaşmaya devam etmelimiyim acaba eninde sonunda alırmı tekrar pes etmesemmi sizce yoksa onuda kendimide daha fazla yıpratmayıp mamaya iyice teslim olup kabullenmelimiyim
ve artık iki göğsümden sadece 1 ölçü süt çıkıyo
fikirleriniz bekliyorum arkadaşlar
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum yine ama fırsat buldukca okumaya çalışıyorum
bi kaç sayfa okudum biraz önce kızım 3ay 21 günlük sadece tadını öğrensin diye emziğini bazı şaylerin suyuna atırıp veriyorum mesela reçel gibi elimle karıncadan küçük peynir ezip diline sürüyorum felan işte ama sorun şu ki ;
2 buçuk aylıkken emmeyi bırakmak istedi zorladım verdim çok kavga ettik ama almıştı geri emiyodu tkrar ama sütüm azalmıştı o ara o dönem sadece 10gün kadar emdi yine silbaştan başladık inanın saatlerce aç kaldı ağladı mama vermedim artık göğsüm açık geziyodum evde her an alsın diye uğraştım günlerce sabırla alsın diye bekledim ugraştım ama almadı koluma yatırıp sakin sakin memeye yaklaşmasını bekledim almadı tabi bu arada sağip sağıp veriyodum almadı almadı almadı
sadece geceleri emiyo hemde dli gibi elleiyle sarıla sarıla emiyo ama gündüz zehir veriyomuş gibi almıyor tabi sütüm bitmek üzere 1 ayı geçti ne yapacagımı bilmiyorum artık geçekten tükenmiş durumdayım çok oruldum hersabah bugün emer mi acaba diye uyanmaktan ve gün boyu emme kavgası etmekten
insanlar emiyomu diye sorduklarında yle bi içim eziliyoki o kadar suçlu ve kötü anne hissediyorum ki kendimi inanın utanıyorum emmiyo demeye sanki herşyn suçlusu benim gibi geliyo biliyorum saçma ama öyle hissediyorum emmiyo derken çok kötü bi duygu
SİZE SORUM ŞU
savaşmaya devam etmelimiyim acaba eninde sonunda alırmı tekrar pes etmesemmi sizce yoksa onuda kendimide daha fazla yıpratmayıp mamaya iyice teslim olup kabullenmelimiyim
SİZE SORUM ŞU
Canim o 500 aldigi zaman sutum iyiydi ama3,5 aydan sonra cok azaldi. Emdiktenbir saat sonra yine acikiyor. Bir de gunduz emmiyor koluma yatirdigim an basiyor cigligi. Ac oldugu halde. Memeyi almiyor ama bir yere yatirdigimda biberonu aliyor. Yattigi yerdeemzireyim dedim o da pek ise yaramadi.
Sabah sutlu pirincliyi az civik yaparak birazyedirdim.
bu arada insanlar artık sürekli emiyo mu? ağlayınca aç mı? vs vs sorularından vazgeçse süper olucak. görümcemle ne zaman görüşsek konuşsak, emiyo mu sadece? mama vermiyo musun yani hıı yetiyo yani sorularından usandım amacını anlayamıyorum gerçekten.
dogru hatırladım demekki....bizde aşı sonrası yaptırdık tahlilde 5-6 lökosit cıktı doktora bugün gösterebildik...5 sınır dedi pek önemli bişey yok ama takip etmek lazım dedi yani artabilirmiş gene tahlil yaptıracagız yani...eger gene cıkarsa ürolojiye gidebilirsiniz dedi...her ay böyle tahlil sonucunu temiz beklemekle geciyor çok üzücü,temiz cıksa keşke artık....allahtan sizde bişey cıkmamış ama o 2 gnlük korku bile yetmiştir üzülmenize...
kimse hasta olmasa keşke hep gülse....
bu arada insanlar artık sürekli emiyo mu? ağlayınca aç mı? vs vs sorularından vazgeçse süper olucak. görümcemle ne zaman görüşsek konuşsak, emiyo mu sadece? mama vermiyo musun yani hıı yetiyo yani sorularından usandım amacını anlayamıyorum gerçekten.
Banada herkez doğduğu günden beri soruyordu artık emmiyor mutlumusunuz rahatlayın diyesim geliyor.
Birde emmiyor deyince mama ile büyeyen bebekler sağlıksız oluyor yapay besleniyor diyenlere sinir oluyorum bunu söylemekteki amaç ne ne yapayım emmedi yada sütüm yokki bir şekilde mamaya mecbur kalınmış artık bu saatten sonra bu söyleyip can sıkmanın ne anlamı var.
Benim kızımda 2.5 ay kadar emdi bıraktı emmeyi çok uğraşmama rağmen emmedi birde nasıl emmiyor yaaa emer diyenlere sinir oluyordum
emmiyor işte diyorum emer emerrr
aslında benim doktorumda kan testi istedi önce ama ne bilim kıyamadım yanlış aslında direkt başladım ilaca.. zaten 6-9 ay arası istiyolar mutlaka kan testini... zaten ne versem kusuyo..
Kızlar Kan damlasına başladınız mı? Dr bize bir şey söylemedi. Ben de sormayı unuttum. Ama ben kan sayımı yaptırmadan başlamak istemiyorum. Kanı yeterliyse niye kullanayım.