- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
benim yavruma eziyet ettigimi dusunen anneler hangi anne yavrusuna eziyet edebilieki? siz emziriyosunuz ve yediginiz hersey bebege gidiyor benkmki nerden alicak bu vitaminleri? ben yavrumu kus besler gibi besliyorum kac ml.icerse kardir hesabina dusmusum..siz elestirmeden once durup bir dusunun benim yerime koyun kendinizi ..annelerinizede sorun bakalim size bu aydayken neleer verirmis..mamaylami buyuduk biz..ki keske sirrf onu icsede onu versem..allah kimseyi caresiz birakmasin ben ilk kez degil sebze corbasina 4.ayda basladim..hic kilo almayinca hemsire hemen gec dedi
.gr.almamisti ve 3 aydirda 200 gr.zor aldi..kus gibi besleyerek belki onuda verdi hastalaninca..cokk zorr cook .. size tavsiyem anne sutuyle besleniyosa besleyin ama mama iciyosa sirf hemen gecin eklere..en azinddan bunyeleri dusmeden sonra toparlayamiyosun..
Seni cok iyi anliyorum butun gun icsin diye ugrasiyorum agliyorum kim bilir ki kim anlar sadeceben uzuluyorum babasi bile guluyor icmediginde. Mama vermek istiyorum korkuyorum. Benim de sutum kalmadi doyurmuyor bile. Aptamil icirip duruyorum