2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gecmis olsun cnm.
Iyi yapmissiniz. Ben de kestirmek istiyorum.
Gecmis olsun cnm
selam herkese.nasilsiniz kizlarsize sorum var:26::26:benim kizim gece cok az cis yapiyor.1 kere filan.dun hic yapmamisdi.gece bez degistirmeye gerek olmuyor.siz gece degistiriyormusunuz bez:26::26::26:

Degistirmiyorum ben.

Bebeğimin ateşi 38.5 dereceye yükseldi. Hemen calpol verdim, eklem yerlerine ıslak bez koydum. Şimdi düştü. İnşallah bir daha yükselmez halbuki 2. Ay aşısı ateş yapmamıştı.

selam herkese.nasilsiniz kizlarsize sorum var:26::26:benim kizim gece cok az cis yapiyor.1 kere filan.dun hic yapmamisdi.gece bez degistirmeye gerek olmuyor.siz gece degistiriyormusunuz bez:26::26::26:

Ben gece değiştirmiyorum canım kızım gece altına yapmıyor şükür, sabah 6-7 arası kalkar o ara yapar. Nadiren gün içinde hiç kaka yapmadıysa gece emerken yapar, o zaman hemen değiştiririm çünkü bezi kirlenince durmuyor doğduğu günden beri.

kızlar 4. ay bebişlerinizin kilosu boyu nasıl? benimki çok az kilo alıyo sadece anne sütü alıyo çok üzülüyorum.. doktor şimdilik ek bişey verme dedi ama kızımda hiç böyle değildi ilk altı ay her ay 1in üstünde kilo alırdı

hasta olan arkadaşlara ve bebişlerine geçmiş olsun...

kızlar ben de su vermeye başladım şapur şupur içiyo. bi kaç kere kaynatılmış verdim şimdi hazır su veriyorum. oda sıcaklığında hepsi. şimdi de hayat suyun bebe suyu var ondan alcam.
bebeklere bir ek gıdaya başlayana kadar su verirken mutlaka kaynat, hazır sulara sakın güvenme çünkü güneşin altında plastik şişelerde saatlerce bekliyo, içinde bakteri ürüyodur mutlaka, hazır suyuda kaynat bence...

ben 2 aylıktan beri veriyorum su, ailemde böbrek taşı hikayesi var, ilk oğlum 1 yaşında 7,5 ml taş yüzünden kapalı böbrek taşı ameliyatı oldu, küçük oğlumdada 3ml böbrek taşı çıktı doğuştan, bebeklerinizi sakın susuz bırakmayın kızlar, eğer bezi gün içinde kupkuruysa çişi koyu sarı ve kokuyorsa mutlaka su verin ilk 6 ay anne sütü yeter demeyin önce idrar yolları enfeksiyonu çıkıyo, ileriki dönemde ailesinde taş geçmişi olan varsa genetik olarak taş veya kum olabiliyor

canım bizde dün 4.ay aşılarımızı olduk bizim kız 6.850kg 64cm boy çıktı 3.ayda 6500dü 350 gr falan almış yani bizimkide ilk defa bu kadar az kilo aldı ama doktor ilk 3 aydan sonra kilo alımları azalır zaten dedi ek gıda önerdi meyve püresi bide sebze çorbası tarifi ama ben vermiycem şimdi 5.ayda başlıycam

benim bebeğim sadec 500 gr almış, 4 aylığız ama sadece 6kg zaten minik doğmuştu bende sadece anne sütü veriyorum ama bugünden itibaren günde 1 kez olsun amma vermek zorundayım sütümde yetiyordu oysa aç kalmadı hiç ama çok hareketli bir de çok kaka yapıyor sanırım ondan az kilo aldı

Bebeğimin ateşi 38.5 dereceye yükseldi. Hemen calpol verdim, eklem yerlerine ıslak bez koydum. Şimdi düştü. İnşallah bir daha yükselmez halbuki 2. Ay aşısı ateş yapmamıştı.

benim bebeğimde bugün 4 ay aşısını oldu kızlar ne olur söyleyin ateşlenme çok ağlama falan oldu mu????

cnm ateşlenme oldumu benimki yarım saat oldu mızmızlanıp duruyrrr???

benim bebeğimde bugün 4 ay aşısını oldu kızlar ne olur söyleyin ateşlenme çok ağlama falan oldu mu????

Aşıdan sonra iyiydi. O yüzden hiçbir ilaç vermedim.huzursuzluğu da yoktu. Sabaha karşı ateşlendi ağladı. Calpol. Verdim. 45 dk sonra etkisini gösteriyor. Verdikten 4.5 saat sonra yine ateşi 38i geçti şimdi yine calpol verdim. Uyuyor.

kızlar bebeğim bu ay sadec 500 gr aldığı için ek gıda diyorlar tahıl mamalarından başlayım itiyorum hemen meyvelerden başlanırsa özelliklemeyve suyu vs ileride şeker hastalığı olma riski yüksekmiş ben hamileyken de gebelik diyabeti vardı zaten korkuyorum
hazır tahıllı mamalardan günde 3-4 kaşıkla başlayıp sonra sebze püreleri ve en son meyve

hayır tatlım şükür ateş olmadı ama bizimkide aşıdan 2 saat sonra mızmızlanmaya başladı 2.ay aşılarında da yapmıştı o da ağrısı olduğu için yapıyor sanırım biz mızmızlanmaya başlanlayınca fitili verdik çok değil bi yarım saat sonra yavrum neşelendi biraz 2.ayda verdiğimizde de hemen uyuyakalmıştı rahatlatmıştı her zaman ateşleri olmuyor ama ağrıları oluyor kuzuların eğer normalden garip bi huysuzluğu varsa sende ağrı kesici-ateş düşürücü birşeyler ver bence çok geçmiş olsun canım

bızde fazla ateş olmadı bı ara 37.5 oldu ben ateş düşürücü vermedim sütünü cıkardım hava aldırdım kafasını yüzünü sildm ve bol bol emzirdim düştü....emzirmek ateşi düşürüyor hele emerken terliyor o zaman rhatlıyor...mizmizlık pek yapmadı o gun sersem gıbıydı ertesi gun bıraz mızmızlık yaptı o kadar....

benım kızım hep az kılo alıyordu bu ay da 600 gr almıs ama genede baslamıyorum ben meyve falan,içindeki doğal şeker bile zararlı...doktorda önermedı zaten kaşık mamalarıdan verebılırsın kılo alması için dedi o da günde bı defa onun dısında anne sütü devam...
bu aydan sonra 400 -800 gr arası alabılır normal bu o yuzden 500gr az degıl üzülme bence sütün varsa bol bol emzir ılerde zaten hep yiyecek meyve sebze anne sütü belirli zaman kıymetını bılmek lazım varken...

kızlar oruçlu olan varmı nasıl gidiyor süt durumu nedir. yazabilirmi. gerçi daha iftara çok var ama. ben cesaret edemedim. burdan kopya çekeyim dedim eğer sütü etkilenmeyen olursa bende tutarım diye

kızlar oruçlu olan varmı nasıl gidiyor süt durumu nedir. yazabilirmi. gerçi daha iftara çok var ama. ben cesaret edemedim. burdan kopya çekeyim dedim eğer sütü etkilenmeyen olursa bende tutarım diye

ben oruçluyum cnm ama ben mamada verdiğim için oruç tutuyrm ...

bende orucum bugün deneyim dedim. sadece de anne sütü veriyorum. sütüm çok değil Allah sabrını verir inşallah kızıma da süt verir inş. akşam ve sahurda humana içtim, bol bol tahin yeyip su içtim inşallah tutmaya devam edebilirim. bi de bol bol dua ediyorum inş aç kalmaz kızım.

Ben bazen değiştiriyorum ama bazen bizimkide yapmamaış oluyor mesela dün gece hiç yapmamaış bir kez belki kupkuruydu sabah bez sanırım arada öyle olması normal uykuda diyedir

canım bizde kaç olduğu yazmıyor hastanenin ölçüm cihazı sadece artılarla gösteriyor iki artı çıktı bende. bende kendi dr umu aradım bana kaç olduğunu belirterek ayrıntılı çıkarsınlar dedi hastaneye sordum öyle yapılmıyor burda dedi. dün acilde baktırmıştım acildeki dr antibiyotik ve iki şurup vermişti çocuk dr una sordum burdaki ilaç kullanma dedi. sık sık emzir dedi. kendi drumuz da ilaç önermiyorum dedi geçer dedi bende daha dikkat etmeye başladım sürekli altını yıkıyorum günde banyo yaptırıyorum bakalım geçer inş. bizim dr lar mamada verme dediler ya kızım 370 gr almıştı paylaşmıştım burda, mama al demişlerdi şimdi alma diyolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…