- 18 Şubat 2013
- 287
- 24
Allah kolaylik versin cnm uykusuz kalma saatini kur oyle bak yarin bebisin sna ihtiyaci var iyi geceler
Sen nasıl oldun canım. Ruh halin biraz düzeldi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylik versin cnm uykusuz kalma saatini kur oyle bak yarin bebisin sna ihtiyaci var iyi geceler
Gecmis olsun cnm.Merhaba canlar.bu 5.gunum hastanedyım.safra kesem beklemedı persembe gunu agrılar ıcınd hastandym.ıltahap yapmıs pankreasımda safra kesemdekı taslar.4 gun ıltıhabı kuruttular 5.gun amelıyat oldum.cok ıyıym sukur.ama oglumla ayrı kaldık 5 gun.allahtan süt sagıp koymusum zamanında buzluga.5 gundur onla beslenıyor yavrum.sebepsız mıde ve karın agrınız varsa,sırtınıza vuruyosa mutlaka doktora gıdın.benım gbı cekmeyın acıları
Iyi yapmissiniz. Ben de kestirmek istiyorum.kızlar kızımın saçları çok dökülüyordu kestik çok çirkin oldu
saçları uzun doğmuştu zaten 3 aylık olana kadarda biraz daha uzadı ve toplanıyordu ama çok dökülüyordu kedi tüyü gibi ellerinde emziğinde sürekli saç buluyordum ve yutmuşta kakasındanda saç çıkınca sağlığına bir zararı olur diye korktum kestik evde saç kesme makinası vardı onunla kestik kel oldu
Gecmis olsun cnmkızlar benim kızımda da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. burda okuyup geçiyordum şimdi tek tek buluyorum o sayfaları okuyorum başımıza gelince:) nasıl olacak şimdi ne kullandınız sizler antibiyotik mi iğne mi. ne zaman geçecek bu.bu arada kızımın 370 gr almasının nedeni de buymuş.bide kahkahayı öğrendi bemim küçük kızım:)ha haaa haaaaa
selam herkese.nasilsiniz kizlarsize sorum var:26::26:benim kizim gece cok az cis yapiyor.1 kere filan.dun hic yapmamisdi.gece bez degistirmeye gerek olmuyor.siz gece degistiriyormusunuz bez:26::26::26:
Sen nasıl oldun canım. Ruh halin biraz düzeldi mi?
selam herkese.nasilsiniz kizlarsize sorum var:26::26:benim kizim gece cok az cis yapiyor.1 kere filan.dun hic yapmamisdi.gece bez degistirmeye gerek olmuyor.siz gece degistiriyormusunuz bez:26::26::26:
bebeklere bir ek gıdaya başlayana kadar su verirken mutlaka kaynat, hazır sulara sakın güvenme çünkü güneşin altında plastik şişelerde saatlerce bekliyo, içinde bakteri ürüyodur mutlaka, hazır suyuda kaynat bence...kızlar ben de su vermeye başladım şapur şupur içiyo. bi kaç kere kaynatılmış verdim şimdi hazır su veriyorum. oda sıcaklığında hepsi. şimdi de hayat suyun bebe suyu var ondan alcam.
ben 2 aylıktan beri veriyorum su, ailemde böbrek taşı hikayesi var, ilk oğlum 1 yaşında 7,5 ml taş yüzünden kapalı böbrek taşı ameliyatı oldu, küçük oğlumdada 3ml böbrek taşı çıktı doğuştan, bebeklerinizi sakın susuz bırakmayın kızlar, eğer bezi gün içinde kupkuruysa çişi koyu sarı ve kokuyorsa mutlaka su verin ilk 6 ay anne sütü yeter demeyin önce idrar yolları enfeksiyonu çıkıyo, ileriki dönemde ailesinde taş geçmişi olan varsa genetik olarak taş veya kum olabiliyorselam herkese.nasilsiniz kizlarsize sorum var:26::26:benim kizim gece cok az cis yapiyor.1 kere filan.dun hic yapmamisdi.gece bez degistirmeye gerek olmuyor.siz gece degistiriyormusunuz bez:26::26::26:
kızlar 4. ay bebişlerinizin kilosu boyu nasıl? benimki çok az kilo alıyo sadece anne sütü alıyo çok üzülüyorum.. doktor şimdilik ek bişey verme dedi ama kızımda hiç böyle değildi ilk altı ay her ay 1in üstünde kilo alırdı
kızlar 4. ay bebişlerinizin kilosu boyu nasıl? benimki çok az kilo alıyo sadece anne sütü alıyo çok üzülüyorum.. doktor şimdilik ek bişey verme dedi ama kızımda hiç böyle değildi ilk altı ay her ay 1in üstünde kilo alırdı
Bebeğimin ateşi 38.5 dereceye yükseldi. Hemen calpol verdim, eklem yerlerine ıslak bez koydum. Şimdi düştü. İnşallah bir daha yükselmez halbuki 2. Ay aşısı ateş yapmamıştı.
canım bizde dün 4.ay aşılarımızı olduk bizim kız 6.850kg 64cm boy çıktı 3.ayda 6500dü 350 gr falan almış yani bizimkide ilk defa bu kadar az kilo aldı ama doktor ilk 3 aydan sonra kilo alımları azalır zaten dedi ek gıda önerdi meyve püresi bide sebze çorbası tarifi ama ben vermiycem şimdi 5.ayda başlıycam
benim bebeğimde bugün 4 ay aşısını oldu kızlar ne olur söyleyin ateşlenme çok ağlama falan oldu mu????
cnm ateşlenme oldumu benimki yarım saat oldu mızmızlanıp duruyrrr???
benim bebeğimde bugün 4 ay aşısını oldu kızlar ne olur söyleyin ateşlenme çok ağlama falan oldu mu????
kızlar bebeğim bu ay sadec 500 gr aldığı için ek gıda diyorlar tahıl mamalarından başlayım itiyorum hemen meyvelerden başlanırsa özelliklemeyve suyu vs ileride şeker hastalığı olma riski yüksekmiş ben hamileyken de gebelik diyabeti vardı zaten korkuyorum
hazır tahıllı mamalardan günde 3-4 kaşıkla başlayıp sonra sebze püreleri ve en son meyve
kızlar oruçlu olan varmı nasıl gidiyor süt durumu nedir. yazabilirmi. gerçi daha iftara çok var ama. ben cesaret edemedim. burdan kopya çekeyim dedim eğer sütü etkilenmeyen olursa bende tutarım diye
kızlar oruçlu olan varmı nasıl gidiyor süt durumu nedir. yazabilirmi. gerçi daha iftara çok var ama. ben cesaret edemedim. burdan kopya çekeyim dedim eğer sütü etkilenmeyen olursa bende tutarım diye
gecmiş olsun...ben 2 aydır yazıyorum ama pek cevap gelmiyordu bu sıralar herkeste cıkmaya basladı bu enf. galiba....biz antıbıyotık kullandık gecti lökosit 10 -15 idi...şimdi her ay tahlıl yaptırıyoruz tekrarlama ıhtımali yüksekmş bunun
gecen gun gene yaptırdık 5-6 cıktı lökosit daha doktora göstermedik ne der bılmıyorum....
doktor ne dedi size kültürde üreme yoksa antıbıyotık önermiyor bazı doktorlar,sizin lökosit kaç??