2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Naber tatlim
İzmir esiyomus cok denize girdiniz mi bebisle? Girdiyseniz bizim yerimize de iki kulac ativereydin

Son düzenleme:

Cok saol canim ins bizdede ise yarar yarin hemen denicem

Naber tatlim
İzmir esiyomus cok denize girdiniz mi bebisle? Girdiyseniz bizim yerimize de iki kulac ativereydin

İyidir canım yaaa uyudu bizim hatun yayıldım bende. Yok en son hanedana gittiğimizleyiz hala
İzmir esmezmi resmen bahar havası var güzel izmirimde. Gerçi temmuzda bu kadar serin hava hayra alamet değil ama sıcaklardan iyidir. Geçen sene bu zamanlar mide bulantısı ile klima önünde yatıyordumda ordan kıyasladım

Cok saol canim ins bizdede ise yarar yarin hemen denicem

İnşallah işe yarar. Yorgunluğu huzursuzluğu geçtim kızım gaz sancısı ile morarıp sesi kısılıp kaldığında yaşadığım çaresizlik çok fena. Az ama öz bizim kızın gazı.

1 ay snra bn de ordayim evet su an devamli soguk dus alinirdi orda kuresel isinma bacim mevsimler sasti valla acikcasi Ankarada da soguktan durulmazdi yerden kar kalkmazdi bu kis adam gibi kar gormedik dunya degisiyo valla

canım benim kızımda 3-4 güne yapıyordu dr a bi gittik kilo almamış anladım ki doymamış. aynı seninki gibiydi gayet sulu ve sarı öyle ağlamıyodu da herşey normal gözüküyordu ama değilmiş. istersen bi kilo artışına baktır eğer normalse hiç kafana takma

Canım seni yanıltmak istemem ama bencede hepsine aynı anda başlarsan birden ağır gelip kabız olabilir.
Bence ilk meyve suyundan başla alışınca püreye geçersin.Mmeyve püresini öğün olarak vermeye başladıktan alıştıktan sonra
Sonraki hafta sebze suyundan başlayıp koyu kıvamlı püre gibi sebze çorbasına geçersin
3. hafta yoğurta başlarsın bir çay kaşığındna giderek arttırarark.
Ben bunlara alıştıktan sonra muhallebiye geçerim sanırım çünkü kabız olmasından korkuyorum ama yinede dr a danışmadım henüz kendi fikrimi belitmek istedim.

Merhaba canim.kalca cikiginiz duzeldimi? Sizde sikinti vardi degilmi?

bi arkadaşımız ismini hatırlayamadım kimdi
bebeğine demir hayat sigortası yaptırmıştı bana özelden aylık ne kadar verdiğini ve hastanede ne kadar indirim yapıldığını yazarmısın

sağol canım düzeldi çok şükür ikinci ultrasonda eşitlenmişti bir ay çift bez bağlamıştık.Şuan yine tek bez bağlıyorum.

Gecmis olsun. Darisi basimiza. Ayni problem bizdede var. O yuzden hatirliyorum ismini. Bizde haftYa kontrole gidicez. Dua et bize de canim. Gecmezse diye korkuyorum (

kizlar ayberk cok uyumaya basladi yani saat 9 da kalkti bugun 11 de uyudu 12 :30 kalkti 1:30 da uyudu..satt 4 e kadar ve 5:00 te simdi yine uyuyoe aksamda 8:00 de gece uykusuna daliyor taa sabah 9:00 a kadar yani gunde 3-4 saat uyanik ve aksilik yavrum besige kAfasini vurdu ..off off nedir bu sikintilar uaa bi hocayami okutsam cocugu neee hersey .. ususte geliyorrq

canım ya benim dr da ek gıdalara başla dedi. bugün bi gittim alayım diye birileri diyoki devam sütü birileri diyoki 4-6 ay arası mama ver. ne alacağımı şaşırdım. anne sütü de verecem çünkü . mamaı veriyoruz devam sütü mü hiç de bilmem bu işleri bana da yoğurt ve meyve püresi dedi. dr u arıyorum açmıyor.alamadım bişey emin olmadığım için 4. ay sonunda benim kızımda 6200 olur 10 gün kala 6 kşloydu. aynı seninkinin durumunda o kadar da veriyorum anne sütünü anlamıyorum ki niye az kilo almış. senin sütün mü yetmiyordu. bende şöyle bi durum var sende de oluyo mu. kızım emiyo bitirdiğinde göğsümü sıkıyorum süt geliyor hala. böyle olunca sütüm yok da diyemiyorum.

canim cenin yazdiklarini denk geldikce okuyorum.
INSALLAH TUM BU SIKINTILARIN GCER.....
ALLAH YARDIMCIN OLSUN....
VE TABIKI DIGER ARKADASLARIMIZINDA :)))

Canim daha cok erken onun icin en az 6 aylik olmasi gerek omurilik egriligine sebep oluyo

Banada hediye gelmişti, içinde baya sırtını yaslayıp, başıda düşmeden, eliyle plastiğine vurup ses çıkarıyor sağa sola bakıyor hoşuna gidiyor sanmıştım 3 5 gündür koyuyuırdum 8 mart doğumlu yarın 4 ay doluyor demek omurilik eğriliği yapıyor daha koymayım bende içinde kendini sağlam bi şekilde baya güzel tutunca vücuduna uygun diye süşündüm(( bişy olurmu acaba5 gündür 2şer saat falan koyuyordum

canım biraz önce marketten geldim ben baktım aptamilin pre si var 0-6 ay. 1 numara var yine 0-6 ay arası.bunlar devam sütü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…