2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
masaallah senn 3 aylık olacak daha ve 5500 kg gayet ıı her bebegın kendıne gore bı gelısımı var aslında bız abartıyoruz mıllet ıste su kadar boyu kg ı deyınce fark edıyoruz cogu da
dogru.ama herkes az diyor.insan haliyle uzuluyor.
aynısı bizde de oluyor canım kakasında gördüm bi kaç kez acaba kesilirmi ki saçları banada sordular etraftan kestircenmi diye ama bilmiyorum çok küçük daha ya

ben kizimin saclarini 2 aylikken sac makinesiyle kestim.esim istten geldi kel gordu kizimiagustosda yine yapicam insallah

Ayy kizlar sinir oldum bugun bebek gprmeye geldiler kadinin birinin torunu var iki aylik anlat anlat bitiremedi yok saga sola donuyomus ayaklarini tam basiyomus topuklariyla kendini itip emekler gibi hareketler yapiyomus bide aaaa seninki yapmiyomu diyince camdan atasim geldi tabi kizi manisada goremicez diye atip durdu

Son düzenleme:

Ayy canim bunu denemedim toz kimyonun suyu ise yaramamisti nekadar suya atiyosun bende hemen deniyim

Canim ben poli vi sol with iron diye bir ilac aldim amerikadan onu kullaniyorum. Multivitamin ve ve demir var icinde bir suru vitamin var. yani bence o ayri o ayri saglik ocagi ok dediyse kullan

Takma canim bosver cahil gelmis cahil gidecekler hasetlikten ne anliyo koskoca kadinlar cozemedim bi turlu bi ayagi cukurda hala bidi bidi konusup ortalik karistiriyolar

Kizlar sirtim cok agriyor. Sekil bozuklugu olmasindan korkuyorum. Yarin sirtim icin egzersize basliycam. Internetten baktim biraz.

Takma canim bosver cahil gelmis cahil gidecekler hasetlikten ne anliyo koskoca kadinlar cozemedim bi turlu bi ayagi cukurda hala bidi bidi konusup ortalik karistiriyolar

Bende dayanamadim bu kadar hareketli olmasi cok normal degil ins hiperaktif olmaz cok buyuk bi sorun bidaha ilgi toplayamiyor dedim ohhh canima degsin

slm kızlar saç dökülmesi bendede var kel kalacam bu gidişle bu vitaminsizliğimizin görünen yüzü birde görünmeyen yüzü var. ben hamile kalmadan önce diş hekimine gitmiştim dişlerimde sorun yoktu 3 aylık hamileyken tekrar gittim kontrole doktor diş taşı bile olmamış çok güzel dedi film çekemedi. dün yine gittim film çekildi ağzımda 1 tane diş kalmamış 8 tane dolgu 1 diş çekimi var diş diplerim iltihap almış antibiyotik kullanıyorum(( kullanmak istemedim emzirme bitsin sonra başlayalım dedim doktor bebeğine iltihaplı süt veriyosun daha zararlı dedi( salı günü diş çekimiyle başlıyoruz keşke doğum yapar yapmaz gitseymişim artık protez diş takar geceleride çıkarır suya koyarım. bi doğum yaptım çürüğe çıktım ya.
bacaklarımda varis oldu öyle sancılanıyoki, tırnağımda batıklar oldu ben ne hale geldim anne olmak ne zormuş ya

kızlar ben yoğurt veriyorum ama inek sütü zararlı deniliyo doktora sordum sen bilirsin devam sütünden yapsan iyi olur ama inek sütünede karşı değilim dedi ben devam sütünden yapmak istiyorum fakat devam sütleri 6 aydan başlıyor aranızda varmı devam sütü kullanan 4 aylık varda benmi göremedim acaba

Devam sutu dedigi 1 nolu mama sanirim 2 nolu mama bizimkilere olmaz ki dedigin gibi 6 aydan basliyo

Son düzenleme:
iyi akşamlar
bu aralar gelen giden azaldı herkez bebeğiyle meşkul heralde
salı günü bizim hem 4. ay aşımız hem kontrolümüz var bakalım oğlum nekadar kilo almış
inşallah atişi çıkmaz oğlumun

herkes bir şey söylüyor dediğin gibi sağlık olsun :) ama en çokta burun sıkmaya takılmıştım ben çünkü bizim doktor burun kemiği eğriliği yüzünden nefes alamama probleminin en çok türklerde olmasının sebebi doğumda burun sıkma adetidir dedi.. Düşündüm sırf ailemde 6 kişi var bu ameliyatı olan..

canım benim bebeğim de 9 gün sonra 3 aylık olacak. 2. aydan sonra gazımız başladı bizim. tane kimyon demişsin kaç tne ve ne kadar suda ne kadar süre kaynatmalıyız teşekkür ederim

canım tane kimyon pirinçten az daha küçük birşey ben en küçük cezveme (150cc çıkıyor) 10 tane falan atıyorum.. kaynatıp içinden taneleri alıyorum suyum hazır oluyor.. rengi çok sarı olmamalı açık sarı olmalı bu arada.. su vereceğim zaman biberonuna koyup veriyorum mama vermem gerekir ise o suyu ılıtıp mamasını o su ile yapıyorum..

Ayy canim bunu denemedim toz kimyonun suyu ise yaramamisti nekadar suya atiyosun bende hemen deniyim

canım ruveydaya anlattım yukarıda.. toz kimyonu bende yapmıştım ama iğrenç kokmuştu vermeye kıyamadım kızıma.. tane kimyon çok yoğun kokmuyor..

4 aylikken yurumeye baslar teyze deseydin

allah iyiliğini versin sesli güldüm :)

İyi aksamlar canim gelen giden varda okuyup cikiyo herkes

ben bugun kuzuma yurutec aldim..icine koydugumda basi one filan egildi erkenmi ki acaba? varmi alan? nassil uyum sagliyolarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…