dogru.ama herkes az diyor.insan haliyle uzuluyor.masaallah senn 3 aylık olacak daha ve 5500 kg gayet ıı her bebegın kendıne gore bı gelısımı var aslında bız abartıyoruz mıllet ıste su kadar boyu kg ı deyınce fark edıyoruz cogu da
aynısı bizde de oluyor canım kakasında gördüm bi kaç kez acaba kesilirmi ki saçları banada sordular etraftan kestircenmi diye ama bilmiyorum çok küçük daha ya
Cnm cam rendede yapmak sart mi? Almistim ama cok bilmis esim attirdi bana.
cam rende vitaminlerini öldürmüyor
meyve metal ile temas etmemiş oluyor
bu arada eşini merak ettim, ne iş yapıyor
benimki bana hiç karışmıyor
ben ne yaparsam en iyisi o zannediyor
cam rende vitaminlerini öldürmüyor
meyve metal ile temas etmemiş oluyor
bu arada eşini merak ettim, ne iş yapıyor
benimki bana hiç karışmıyor
ben ne yaparsam en iyisi o zannediyor
Muhendis.
Makineye dizdigim bulasiklara kadar karisir begenmez.
Muhendis.
Makineye dizdigim bulasiklara kadar karisir begenmez.
Ben oyle zamanlarda cok biliyosan sen yap diyip birakiyorum yapmak zorunda kaliyo
Bebegi tane kimyon kaynatıp suyunu içirmeyi denedinmi ? Bak ben mama vermem gerektiği zaman mamasınıda 3-5 tane attığım su ile yapıyorum o kriz anlarını şak diye geçiriyor. Bize kalan koca bir gegirme ve bir kaç pırt oluyoraklında olsun.
Canim ben poli vi sol with iron diye bir ilac aldim amerikadan onu kullaniyorum. Multivitamin ve ve demir var icinde bir suru vitamin var. yani bence o ayri o ayri saglik ocagi ok dediyse kullanarkadaslar size bisiy sorucam vitamin (polivit)le kan(ferro senol b) birarada yani ayni gun icinde kullanilirmi? annem birinden biri verilir benim bildigim diyor saglik ocagindada ikiside kullanin dediler..napiim sizler vitamin venkan ilaci ne kullaniyosunuz ve ikisinide mi kullaniyosunuZ?
Ayy kizlar sinir oldum bugun bebek gprmeye geldiler kadinin birinin torunu var iki aylik anlat anlat bitiremedi yok saga sola donuyomus ayaklarini tam basiyomus topuklariyla kendini itip emekler gibi hareketler yapiyomus bide aaaa seninki yapmiyomu diyince camdan atasim geldi tabi kizi manisada goremicez diye atip durdu
Ben oyle zamanlarda cok biliyosan sen yap diyip birakiyorum yapmak zorunda kaliyo
En guzeli cnm.
Takma canim bosver cahil gelmis cahil gidecekler hasetlikten ne anliyo koskoca kadinlar cozemedim bi turlu bi ayagi cukurda hala bidi bidi konusup ortalik karistiriyolar
kızlar ben yoğurt veriyorum ama inek sütü zararlı deniliyo doktora sordum sen bilirsin devam sütünden yapsan iyi olur ama inek sütünede karşı değilim dedi ben devam sütünden yapmak istiyorum fakat devam sütleri 6 aydan başlıyor aranızda varmı devam sütü kullanan 4 aylık varda benmi göremedim acaba
Bende dayanamadim bu kadar hareketli olmasi cok normal degil ins hiperaktif olmaz cok buyuk bi sorun bidaha ilgi toplayamiyor dedim ohhh canima degsin
doktor göbek düşmeden yıkayabilrsinz dedi öylede yaptık..burnunu sık diye bir arkadaş söylemişti yaptık ama faydası olacağını zannetmiyorm =) göğüslerini annem ovaladı doktor kızdı bize =) sağlık olsun =)
canım benim bebeğim de 9 gün sonra 3 aylık olacak. 2. aydan sonra gazımız başladı bizim. tane kimyon demişsin kaç tne ve ne kadar suda ne kadar süre kaynatmalıyız teşekkür ederim
Ayy canim bunu denemedim toz kimyonun suyu ise yaramamisti nekadar suya atiyosun bende hemen deniyim
4 aylikken yurumeye baslar teyze deseydin
iyi akşamlar
bu aralar gelen giden azaldı herkez bebeğiyle meşkul heralde
salı günü bizim hem 4. ay aşımız hem kontrolümüz var bakalım oğlum nekadar kilo almış
inşallah atişi çıkmaz oğlumun
ben bugun kuzuma yurutec aldim..icine koydugumda basi one filan egildi erkenmi ki acaba? varmi alan? nassil uyum sagliyolarmi