2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Arkadaşlar merhaba,

Bebek odaları için çarpı işi panolar hazırlıyorum. Bebeğinizin adı, doğum kilosu, boyu vs...aşağıdaki linkteki şablonlara göre işliyorum.

İlgilenen olursa özelden iletişime geçebiliriz.

Bebeklerinizi sağlıkla büyütün. Ben de eski bir ağustos annesiyim:) Selamlar...

http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/632936-bebek-cocuk-odalarina-panolar.html

Yaptıklarımdan da ekliyorum:)
$Basak1.jpg Eki Görüntüle 750334

Banada hediye gelmişti, içinde baya sırtını yaslayıp, başıda düşmeden, eliyle plastiğine vurup ses çıkarıyor sağa sola bakıyor hoşuna gidiyor sanmıştım 3 5 gündür koyuyuırdum 8 mart doğumlu yarın 4 ay doluyor demek omurilik eğriliği yapıyor daha koymayım bende içinde kendini sağlam bi şekilde baya güzel tutunca vücuduna uygun diye süşündüm:KK43:(( bişy olurmu acaba5 gündür 2şer saat falan koyuyordum

Bisey olmaz canim o kadar gunden ama cok sagliksiz hoppala ve yurutec 6 aydan once kesinlikle koyma canim dr umuz soyledi ben de hoppala aldim koyamadim daha 6.ayi bekliyorum

Banada hediye gelmişti, içinde baya sırtını yaslayıp, başıda düşmeden, eliyle plastiğine vurup ses çıkarıyor sağa sola bakıyor hoşuna gidiyor sanmıştım 3 5 gündür koyuyuırdum 8 mart doğumlu yarın 4 ay doluyor demek omurilik eğriliği yapıyor daha koymayım bende içinde kendini sağlam bi şekilde baya güzel tutunca vücuduna uygun diye süşündüm:KK43:(( bişy olurmu acaba5 gündür 2şer saat falan koyuyordum

Bisey olmaz canim o kadar gunden ama cok sagliksiz hoppala ve yurutec 6 aydan once kesinlikle koyma canim dr umuz soyledi ben de hoppala aldim koyamadim daha 6.ayi bekliyorum

ya ben hala adet olmadim istahimda nasil acik gorseniz..canim cekiyor bisiyler tok olsamda doymuyorum..ben test yapmistim dun yine negatifti ama sonra baktim pembe cizgi daha cikmis..diyorumki hamileysem ustunden nekadr gecti kirmizi cik:KK14:ardi sizce?

ya ben hala adet olmadim istahimda nasil acik gorseniz..canim cekiyor bisiyler tok olsamda doymuyorum..ben test yapmistim dun yine negatifti ama sonra baktim pembe cizgi daha cikmis..diyorumki hamileysem ustunden nekadr gecti kirmizi cik:KK14:ardi sizce?

Canim senin gecende boyle cikmisti yanlis hatirlamiyosam. Bi saglik ocagina gidip kan tahlili yaptirsana kesin cevap alirsin

Son düzenleme:
Canim senin gecende boyle cikmisti yanlis hatirlamiyosam. Bi saglik ocagina gidip idrar tahlili yaptirsana kesin cevap alirsin

been hicbiryere cikamiyorum cocukla surekli ilgilenmek zorundayim onunlada cikamiyorum iyilesmesini bekliyorum..gecen ciktim cocukk kendine gelemedi..elim kolum bagli dun yurutec almaya gittim anneme biraktim cocugu surekli aglamis bana cok alisti..hep beni istiyor ..valla elim kolum baglandi..hep diyodumki yavrum dogsun evde tutmam gezeriz anne ogul .. hic aslinda eve aliskin biride degilimdir malesef evdeki hesap uymuyor..bunalima girdimm resmen:KK53:

been hicbiryere cikamiyorum cocukla surekli ilgilenmek zorundayim onunlada cikamiyorum iyilesmesini bekliyorum..gecen ciktim cocukk kendine gelemedi..elim kolum bagli dun yurutec almaya gittim anneme biraktim cocugu surekli aglamis bana cok alisti..hep beni istiyor ..valla elim kolum baglandi..hep diyodumki yavrum dogsun evde tutmam gezeriz anne ogul .. hic aslinda eve aliskin biride degilimdir malesef evdeki hesap uymuyor..bunalima girdimm resmen:KK53:

Canim bebisini kontrole goturdugunde ver. ins su zor gunlerini atlatirsin sonra ayberk buyuyunce seni ne zor buyuttum disari bile cikamazdim dersin. Canim disarida huzursuz oluyosa ev gezmesi yap kapiya kadar arabayla gidersin evde oturdugundan anlamaz nerde oldugunu sende kendine gelirsin evde yanliz insan iyice kafayi yiyo sonra kocalarla kavga ediliyo seni cok iyi anliyorum bizde bi ara oyleydik disari cikinca cimciklemisim gibi agliyodu yine arada yapiyo ama en azindan eskisi kadar degil. arkadaslarini cagir kendini eve kapama bebegin icin once sen iyi olucaksin hem cok sukur oglusunda iyilesti bu gunlerin tadini cikar bi daha geri gelmicek

dedigin gibi kontrolde yaptirayim..1 ay sonra asi var nasil korkuyorum simdiden ateslencek diye..odum kopuyor ayni seyler olursa diye alah korusun..ya ben bisiy danisicam sizinle ben devlet hast.deki o 2 hemsire ve dr.dan sikayetci olmak isiyorum neyapabilirim? neeeye gidip ne sekilde olcak ? o gun benim kuzumda bisiy yoktu hafif atesi vardi ve dusmustu mamasinida yemisti nezaman serum takildi yavrum fenalasti zaten takilirken hic huzurlu degildim sordum durdum bu ne icin icinde ne var hatta baktim icindekilere tarihine baktim 1 ay kalmisti hemsireyle munakasa icindeydik zaten azarlayipb duruyodu ne var diyirum dr.a sorsaydin yok sen bu coxuga bu panikle bakamazsin isi bitti yavrum agliyor kucagima aldirmiyor koy diyor yani gorseniz..zaten bana imza attirdikar mesuliyet kabul ediyorum diye kahretsin atmasaydim..ama mecbur biraktilar..cikarin diyorum serumu hayir diyorr sonunda karidora ciktim bagirmaya basladimda artik korktumu ne oyle cikardii icine bisiy katti gibi geliyor yada serumu yanlis takti baska serum takti bu tesadufmuydu yani s eerumdan sonra fenalasmasi? neyse nasil sikayet edicem baska anne ve evlatlar yanmasin..

Gecmis olsun. Darisi basimiza. Ayni problem bizdede var. O yuzden hatirliyorum ismini. Bizde haftYa kontrole gidicez. Dua et bize de canim. Gecmezse diye korkuyorum :KK43:(

canım düzelmiştir inşallah korma geçer kaç aylık oldu bebeişin ve bu iknci ultrasonmu olacak sende bir ay çift bez bağladınmı?

Kızlar benim kızım 3 ayını bir hafta geçti ama çok sabırsız ve çok nazlı herşeye çok ağlıyor.
Çok şükür gaz sorunu dışında sağlığı yerinde.
Acaba gazındanmı böyle yapıyor geçici bir süreçmi yoksa huyumu böyle.

uykusu geldiğini farkedipta zamanında yatağına koyup sallarsam ağlamadan uyuyor
olaki yoldaysak yada o an bir sebepten uykusu geldiğini belli ettiği halde ben uyutmayı 5 dk geciktirdiysem yıkıyor ortalığı

Aynı şey yemek içinde geçerli acıksın hemen biberon hazır olacak yoksa gecikirse yada kendisi gazndan sebep içemezse yne yıkıyor ortalığı.
Bunlar zamanla düzeliyormu varmı bebeği böyle olupta sakinleşen yoksa benim kızızmın huyumu böyle dışarı çıkamıyoruz daha yeni yeni kısa mesafe çıkmaya başladık çünkü sadece sallanarak uyuyor dışarıda uykusu gelirse uyuyamadığı için çok ağlıyor

Bebeğin nasıl oldu iyidir inşallah okuduğumda üzülmüştüm merak ettim.Sinir oldum o hastaneye ve dr lara keşke elinden birşey gelse ama devlet hastanesi bir şekilde örtbas edilir kesin şikayet etsende.

dedigin gibi kontrolde yaptirayim..1 ay sonra asi var nasil korkuyorum simdiden ateslencek diye..odum kopuyor ayni seyler olursa diye alah korusun..ya ben bisiy danisicam sizinle ben devlet hast.deki o 2 hemsire ve dr.dan sikayetci olmak isiyorum neyapabilirim? neeeye gidip ne sekilde olcak ? o gun benim kuzumda bisiy yoktu hafif atesi vardi ve dusmustu mamasinida yemisti nezaman serum takildi yavrum fenalasti zaten takilirken hic huzurlu degildim sordum durdum bu ne icin icinde ne var hatta baktim icindekilere tarihine baktim 1 ay kalmisti hemsireyle munakasa icindeydik zaten azarlayipb duruyodu ne var diyirum dr.a sorsaydin yok sen bu coxuga bu panikle bakamazsin isi bitti yavrum agliyor kucagima aldirmiyor koy diyor yani gorseniz..zaten bana imza attirdikar mesuliyet kabul ediyorum diye kahretsin atmasaydim..ama mecbur biraktilar..cikarin diyorum serumu hayir diyorr sonunda karidora ciktim bagirmaya basladimda artik korktumu ne oyle cikardii icine bisiy katti gibi geliyor yada serumu yanlis takti baska serum takti bu tesadufmuydu yani s eerumdan sonra fenalasmasi? neyse nasil sikayet edicem baska anne ve evlatlar yanmasin..

Kacinci ay asini olucak belki atesleez daha bi ay varmis simdiden uzme kendini. sikayet icinde elinde hic bi delil yok serum sisesi sende olsa belki ama diyecekleri belli biz yapilmasi gerekeni yaptik diyeceklee. sanirim Allaha havale etmekten baska sansin yok gibi ama yinede bilen birine sor belki bi yol gosterir

ayberk bugun iyi sukurler olsun..ishali var iste bugun patates corbasi yaptim bakalim ins.duzelir oda..bol bol uyuyor aslinda endisekenmistim uyuyor ddiye ama uyusun toplasin kendini uyumasi iyimis cunku.. bana hastalandiktan sonra iyice baglandi 1 dk.bile lavoboya gidemiyorum dusunun..hic yanliz kalamiyor oyuncaklariyla ben varsam ilgileniyor yada ben varsam hareketleniyor bazen uzaklasip Bakiyorum oyle durgunlasiyor mizmizlaniyor..hep kucak istiyor..bakicak heryere ozellikle camdan disari:)) yavrum uzuluyorum ozaman ona ins.yarin cikarricam disari cocukta sikikdi kuzumm :nazar:

Arkadaşlar merhaba,

Bebek odaları için çarpı işi panolar hazırlıyorum. Bebeğinizin adı, doğum kilosu, boyu vs...aşağıdaki linkteki şablonlara göre işliyorum.

İlgilenen olursa özelden iletişime geçebiliriz.

Bebeklerinizi sağlıkla büyütün. Ben de eski bir ağustos annesiyim:) Selamlar...

http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/632936-bebek-cocuk-odalarina-panolar.html

Yaptıklarımdan da ekliyorum:)
Eki Görüntüle 750333 Eki Görüntüle 750334
ben cok begendım yaptırabılırım..facebook da sayfanız fılan varmı begenebılecegım? nasıl irtibata gecebılırız

canım düzelmiştir inşallah korma geçer kaç aylık oldu bebeişin ve bu iknci ultrasonmu olacak sende bir ay çift bez bağladınmı?

Bizim ikinci ayimiz cift bezle. Ucuncu kontro olacak. İkinci kontrolumuzde rontgen cekildi ve dr cift beze devam dedi. Siz de aci bozuklugumu vardi yoksa cikik mi?

Meraba guzel anneler. 4 gündür girememistim. 2 günde ancak geçmişi okudum :) aklımda kalanlara cevap yazayım. Saç dökülmesi bende hep vardı. Kansızlık ve tiroid olduğu için. Hamilelikte yok denecek kadar dokulmedi. Şimdi fazlasıyla dökülüyor. Dr ye gittim elevit kullanıyorum ve bir karışım yazdı. Yarın ecz. Hazırlayıp verecek ( bepantenli yağlı bir karışım ). mama sandalyesi konuşulmuş. Biz dondy almıştık. Ayağımda sallayarakuytuyorum Yani beşik olarak pek işime yaramadıama salincak olarak guzel oturup oyuncaklariyla oynuyormmama sandalyesi olarakta ise yarar inş. Mama demişken. Ben de ek gıdaya gecmedim şu veriyorum sadece. Mamada verirdim bazen ama iştahı azaldıgi için 1 haftadır mama vermedim. Sıcaklar mi etkiledi anlamadım. Ben yogurtu neyle yapacağıma takıldım. Inek sutumu hazır sutmu birde devam şutu var. Fikir verirseniz sevinirim. Kaka ya gelirsek. Günde 1 veya 2 defa yapardı1 ay öncesine kadar. Şimdi 2,3 ve 4 günde bir yapıyor. Yapmazsa 3. günü badem yağı veriyorum. Kakasi kıvamlı biraz. Birde ek gıda verirsem kabiz olur mu diye korkuyorum. Hala adet olmadım. Bende de doğumdan sonra bazı sıkıntılar cikti 2 diş çektirdim 1 dolgu yaptırdım. 3 dolgum var yaptirmam gereken. Kabiz olmuştum çatlak oldu hala korkarak tuv. Gidiyorum geçmedi bir türlü. 1 haftadır ayaklarim ağrıyor. Ozellikledesabah kalktigimda. Ödem ağrısı gibi yuruyemiyorum.ayağımda tırnak batması oldu iltihaplandi mantar vardı arttı altı soyuldu drye gittim. Gitmişken saç içinde bir şeyler istedim. Boyun ve bel ağrılarını saymiyorum. Allah beterinden korusun çok şükür ciddi şeyler değil. Inş. Zamanla duzelirim. Aklıma gelenler . Baskada bişey gelmesin zaten çok uzun oldu. Iyi geceler... Aa benim kizimda sinirlenmeybsladi. Memeyi geç verince almıyor ağlıyor sakinlesenekdar. Kucak isteyip almaz geç alırsam ağlıyor sakinlesmiyor. Hala uyku düzenimiz yok. Yatma kalkma saatleri çok farklı.böyle :) Iyi geceler....

Son düzenleme:

merhaba.ben sana yardımcı olmaya calısayım.her hastanenın hasta hakları dıye bı bırımı var oraya yazılı olarak dılekce ver ve dilekçede yasadıklarını anlat.sümenaltı etmelerıne izin verme onlar her gelen dılekceyı işlemek zorunda.hakem heyeti toplanıp kurul kararı verılır sanada gerı donus yapılır mutlaka.herhangı bır kanıta gerek yok.sen tarıhını yaz o hastaneye gırıs yaptıgın bellı zaten.senınle kotu konusmaları bıle suctur.

Bizim ikinci ayimiz cift bezle. Ucuncu kontro olacak. İkinci kontrolumuzde rontgen cekildi ve dr cift beze devam dedi. Siz de aci bozuklugumu vardi yoksa cikik mi?

Bizim açı farkı vardı bir ay çift bezle düzeldi çok şükür.Ama sizinde düzelir ben inanıyorum düzeleceğine kaç gün kaldı ultraona.hem ileri derecede birşey olsa çift bez yeterli gelmezdi alçı diyebilirlerdi ama öyle bile olsa bebeklikten belli olduğu için dzüeliyor korkma.

Cnm demir hayat yaptiran benim. Ama bilmiyorum cnm ayda ne kadar oduyoruz. Aksam esime sorarim. Gercekten cok faydasi oluyor. 200 civariydi muayene yanlis hatirlamiyorsam 0 lira odedik sigorta sayesinde. % 80 ini kariliyor galiba. Esime soriyim msj atcam sana.

Kontrolden geldik. 500 gr almis boyu da 4 cm uzamis. Az degil mi kizlar. Bu ayda ortak sorun bu galiba.

Doktor kan ilacini 5. Ayda kullan dedi. Bebekte kabizlik yapar dedi.

Ictigi kadar biberonla su ver dedi. Hem ek besine gecince kabizligi onler alissin su icmeye dedi.

Gunes kjremi bioderma mineralli olani onerdi. Sabah yarim saat ogleden sonra yarim saat cukarabilirsin gunese dedi. 11-16 arasi yasak.

Ayaklarinin ustune bastirma. Omuriligine baski olur dedi.

3 saatten once emzirme sutun cogalsin bebek de iyi aciksin dedi.

Ek gidaya 5. Ay gecicez dedi.

X