Banada hediye gelmişti, içinde baya sırtını yaslayıp, başıda düşmeden, eliyle plastiğine vurup ses çıkarıyor sağa sola bakıyor hoşuna gidiyor sanmıştım 3 5 gündür koyuyuırdum 8 mart doğumlu yarın 4 ay doluyor demek omurilik eğriliği yapıyor daha koymayım bende içinde kendini sağlam bi şekilde baya güzel tutunca vücuduna uygun diye süşündüm(( bişy olurmu acaba5 gündür 2şer saat falan koyuyordum
Banada hediye gelmişti, içinde baya sırtını yaslayıp, başıda düşmeden, eliyle plastiğine vurup ses çıkarıyor sağa sola bakıyor hoşuna gidiyor sanmıştım 3 5 gündür koyuyuırdum 8 mart doğumlu yarın 4 ay doluyor demek omurilik eğriliği yapıyor daha koymayım bende içinde kendini sağlam bi şekilde baya güzel tutunca vücuduna uygun diye süşündüm(( bişy olurmu acaba5 gündür 2şer saat falan koyuyordum
ya ben hala adet olmadim istahimda nasil acik gorseniz..canim cekiyor bisiyler tok olsamda doymuyorum..ben test yapmistim dun yine negatifti ama sonra baktim pembe cizgi daha cikmis..diyorumki hamileysem ustunden nekadr gecti kirmizi cikardi sizce?
Canim senin gecende boyle cikmisti yanlis hatirlamiyosam. Bi saglik ocagina gidip idrar tahlili yaptirsana kesin cevap alirsin
been hicbiryere cikamiyorum cocukla surekli ilgilenmek zorundayim onunlada cikamiyorum iyilesmesini bekliyorum..gecen ciktim cocukk kendine gelemedi..elim kolum bagli dun yurutec almaya gittim anneme biraktim cocugu surekli aglamis bana cok alisti..hep beni istiyor ..valla elim kolum baglandi..hep diyodumki yavrum dogsun evde tutmam gezeriz anne ogul .. hic aslinda eve aliskin biride degilimdir malesef evdeki hesap uymuyor..bunalima girdimm resmen
Gecmis olsun. Darisi basimiza. Ayni problem bizdede var. O yuzden hatirliyorum ismini. Bizde haftYa kontrole gidicez. Dua et bize de canim. Gecmezse diye korkuyorum(
dedigin gibi kontrolde yaptirayim..1 ay sonra asi var nasil korkuyorum simdiden ateslencek diye..odum kopuyor ayni seyler olursa diye alah korusun..ya ben bisiy danisicam sizinle ben devlet hast.deki o 2 hemsire ve dr.dan sikayetci olmak isiyorum neyapabilirim? neeeye gidip ne sekilde olcak ? o gun benim kuzumda bisiy yoktu hafif atesi vardi ve dusmustu mamasinida yemisti nezaman serum takildi yavrum fenalasti zaten takilirken hic huzurlu degildim sordum durdum bu ne icin icinde ne var hatta baktim icindekilere tarihine baktim 1 ay kalmisti hemsireyle munakasa icindeydik zaten azarlayipb duruyodu ne var diyirum dr.a sorsaydin yok sen bu coxuga bu panikle bakamazsin isi bitti yavrum agliyor kucagima aldirmiyor koy diyor yani gorseniz..zaten bana imza attirdikar mesuliyet kabul ediyorum diye kahretsin atmasaydim..ama mecbur biraktilar..cikarin diyorum serumu hayir diyorr sonunda karidora ciktim bagirmaya basladimda artik korktumu ne oyle cikardii icine bisiy katti gibi geliyor yada serumu yanlis takti baska serum takti bu tesadufmuydu yani s eerumdan sonra fenalasmasi? neyse nasil sikayet edicem baska anne ve evlatlar yanmasin..
ben cok begendım yaptırabılırım..facebook da sayfanız fılan varmı begenebılecegım? nasıl irtibata gecebılırızArkadaşlar merhaba,
Bebek odaları için çarpı işi panolar hazırlıyorum. Bebeğinizin adı, doğum kilosu, boyu vs...aşağıdaki linkteki şablonlara göre işliyorum.
İlgilenen olursa özelden iletişime geçebiliriz.
Bebeklerinizi sağlıkla büyütün. Ben de eski bir ağustos annesiyim:) Selamlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/632936-bebek-cocuk-odalarina-panolar.html
Yaptıklarımdan da ekliyorum:)
Eki Görüntüle 750333 Eki Görüntüle 750334
canım düzelmiştir inşallah korma geçer kaç aylık oldu bebeişin ve bu iknci ultrasonmu olacak sende bir ay çift bez bağladınmı?
dedigin gibi kontrolde yaptirayim..1 ay sonra asi var nasil korkuyorum simdiden ateslencek diye..odum kopuyor ayni seyler olursa diye alah korusun..ya ben bisiy danisicam sizinle ben devlet hast.deki o 2 hemsire ve dr.dan sikayetci olmak isiyorum neyapabilirim? neeeye gidip ne sekilde olcak ? o gun benim kuzumda bisiy yoktu hafif atesi vardi ve dusmustu mamasinida yemisti nezaman serum takildi yavrum fenalasti zaten takilirken hic huzurlu degildim sordum durdum bu ne icin icinde ne var hatta baktim icindekilere tarihine baktim 1 ay kalmisti hemsireyle munakasa icindeydik zaten azarlayipb duruyodu ne var diyirum dr.a sorsaydin yok sen bu coxuga bu panikle bakamazsin isi bitti yavrum agliyor kucagima aldirmiyor koy diyor yani gorseniz..zaten bana imza attirdikar mesuliyet kabul ediyorum diye kahretsin atmasaydim..ama mecbur biraktilar..cikarin diyorum serumu hayir diyorr sonunda karidora ciktim bagirmaya basladimda artik korktumu ne oyle cikardii icine bisiy katti gibi geliyor yada serumu yanlis takti baska serum takti bu tesadufmuydu yani s eerumdan sonra fenalasmasi? neyse nasil sikayet edicem baska anne ve evlatlar yanmasin..
Bizim ikinci ayimiz cift bezle. Ucuncu kontro olacak. İkinci kontrolumuzde rontgen cekildi ve dr cift beze devam dedi. Siz de aci bozuklugumu vardi yoksa cikik mi?