Ben burada bir arkadasin tavsiyesi ile kraft dondy aldim ama minnos orada uyumuyor malesef benim ayaklarimi mafediyor gunduz.artik mama sandslyesi olarak kullanicam gerci dimdide hafif oturur sekilde yemek yerken yanimiza oturtuyoruz.piyasada 450 tl civari diger mama sandalyelei hemen hemen ayni fiyat biz e-bebekten 2.el aldik 250 tl.geldi bize...sanirim kizim buyusun bende orada saticam nereye koyucam derdi olmaz...istersen mama sandalyelerine bak..,,
mama sandalyesi olarak ben yarın gidip aşağıdaki ürüne bakıcam, hem mama sandalyesi hem salıncakmış, fiyatıda iyi gibi. eğer çok dandik birşey değilse alıcam. bulabilirsem sizede fikrimi yazarım. ayrıca daha tam oturamadıkları için yatar pozisyonunun olmasıda iyi gibi geldi bana.
13330 Taşpınar Smile Tablalı Yatar Salıncak - Ürün Kategorileri
Ben ikeadan alcam sanirim cok uygun belki oturmaz bosa gitmesin sanirim 49 tl
Banada ikeadan hediye geldi sade bi özelliği yok ama kullanıllı ve sağlam gibi yarın bi kurup oturtayım bakalım oğluşu artık yürüteçde falan dıruyor zaten 8 martta 4 ayımız doluyor desteklide oturuyor gibi uzun değil tabi 2 dak falan
Bende var bundan cnm. Guzel oneririm.
Dondy almaya cesaret edemedim acikcasi 2 el urunlere de int. Baktim hep aklima ebebek gelmemisti oraya da bakarim cnm
ay canım sen hamilemisin. ben 15 nisan da doğum yaptım. benimki tüp bebekti. benim adam bana yaklaşmıyor hamile kalırsın diye
geçen temmuzdan beri kankayız
bir hafta önce beraber olalım dedim reddetti
sen çocuk emziriyorsun ben o göğüslere elleyemem dedi.
tuhaf ilginç adam
yaklaşık bir yıldır işsiz psikoljim iyi değil diyor öteliyor
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi Happy Land bunu çok ama çok beğendim =) ablamda da var yeğenimin kullandığı ama alsam mı yoksa yeğeniminkini mi kullansam..bilemedim...ben yeni alırsam 2. bebeğim olduğundada kullanrm diye düşünyrm !!
Nerden aldin canim ankaradaydin sen de civilin subesini bulamadim netten
Optimum da ki toker ya da acity deki tokerden aldi esim cnm. Hatirlamiyorum simdi. Esim yanimda degil simdi soramiyorum. Hafizam berbat de mi?
Büyüdükçe kaka sayısı günde 1 e düştü bu tamamda,bizm düzenimzde hergün yaptığı için yapamayınca sabah uykuda uyuyamıyor normalde en az 9 a kadar uyurken farklı besin verince 5 den beri uyuyamıyor sancıdan zorlanmaktan(
Bende benim bebis icin ayni seyi dusunuyorum cnm.Ne gazmis ya bitmek bilmedi dunyanin tum gazlari benim kizimda toplanmis baku ceyhan boru hattinda bu kadar gaz yok
Ben ektra bir sey vermiyorum. Yine de 5 te uyaniyor. Gece 3 te de gaz sancisi cekiyor kivraniyor.Büyüdükçe kaka sayısı günde 1 e düştü bu tamamda,bizm düzenimzde hergün yaptığı için yapamayınca sabah uykuda uyuyamıyor normalde en az 9 a kadar uyurken farklı besin verince 5 den beri uyuyamıyor sancıdan zorlanmaktan(
Biri 5 digeri 10 dk uzakligimizda bakariz eee bebisten kendimizi hatirladigimiza sukredelim
Ne gazmis ya bitmek bilmedi dunyanin tum gazlari benim kizimda toplanmis baku ceyhan boru hattinda bu kadar gaz yok