- 11 Şubat 2009
- 1.394
- 159
bi fotoğrafını koy da bakalım arkadaşım. burdan fotoğraflara bakmak çok hoş. herkes paylaşsa ne güzel olur:)
Tabletten giriyorum yarin fot.cekeyim 4 aylik cekmemistim b.sayardan girer yarin paylasirim cirpi kizimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi fotoğrafını koy da bakalım arkadaşım. burdan fotoğraflara bakmak çok hoş. herkes paylaşsa ne güzel olur:)
benımde acayıp dokuluyor ya tutam tutam gelıo elıme vıtamın eksıklıgı dıolar ne yapıcaz ya
arkadaşlar bu saç dökülmesinden ilk şikayetçi olan bendim ve hala çözümünü bulamadım. bebek yüzüne gülümseyince dökülürmüş derler eskiler. yani o dönem bu dönem yani bebek 3 aylık olunca. bi zaman sonra bitermiş. ben valla banyo yapmaya korkuyorum tutam tutam saç geliyor elime defalarca. evi desen berbat temizle temizle bitmiyor kızımınki de dökülüy 4 aylık bebeğim kel kalacak benimle ama ikimizinki de bitecek yenileri gelecek.
herkese merhaba :) bu benim tatlı kuzumun bugünki fotosu :) şuan işteyim buna bakıp duruyordum yükliyim dedim.
geçmiş yaptımda kocalarla sorunlar çok benzer bizde daha yeni toparlıyoruz ilişkimizi ilk günler çok zordu ve onun bedavaya baba olması beni deli ediyordu bide anlayışsızlık yapınca iyice sataşıyordum işe başladım yine anlamıyordu halimi oturup baya uzun konuştuk sen bana söyle ne istiyorsan ben yaparım ben düşünemiyorum anlayamıyorum bende afalladım dedi bide işle ilgili sorunları var onun için ikimizde biraz daha özen göstererek toparlıyoruz ben haftaya napıcağımı bilemiyorum ablam ve annem tatile çıkıyor annem kızıma bakıyordu ben işteyken şimdi eşim işe gitmeyip bakıcak ben yokken bende geri kalan zamanlarımda hiç uyumıcam gerekirse inşallah 1 haftayı atlatabiliriz vardiyalı çalıştığım için ben yokken eşim bakmayı becerebilir inşallah dönüşümlü durucaz evde gibi olucak eşime tam olarak güvenemiyorum bütün gün becerebilir mi anneme gitme deme gibi bir hakkım yok annem nehirde gelsin diyor ama ben kızımı veremem 1 hafta görmezsem deliririm sanırım haftaya c.tesiye kadar inşallah sorunsuz atlatırız
herkese merhaba :) bu benim tatlı kuzumun bugünki fotosu :) şuan işteyim buna bakıp duruyordum yükliyim dedim.
geçmiş yaptımda kocalarla sorunlar çok benzer bizde daha yeni toparlıyoruz ilişkimizi ilk günler çok zordu ve onun bedavaya baba olması beni deli ediyordu bide anlayışsızlık yapınca iyice sataşıyordum işe başladım yine anlamıyordu halimi oturup baya uzun konuştuk sen bana söyle ne istiyorsan ben yaparım ben düşünemiyorum anlayamıyorum bende afalladım dedi bide işle ilgili sorunları var onun için ikimizde biraz daha özen göstererek toparlıyoruz ben haftaya napıcağımı bilemiyorum ablam ve annem tatile çıkıyor annem kızıma bakıyordu ben işteyken şimdi eşim işe gitmeyip bakıcak ben yokken bende geri kalan zamanlarımda hiç uyumıcam gerekirse inşallah 1 haftayı atlatabiliriz vardiyalı çalıştığım için ben yokken eşim bakmayı becerebilir inşallah dönüşümlü durucaz evde gibi olucak eşime tam olarak güvenemiyorum bütün gün becerebilir mi anneme gitme deme gibi bir hakkım yok annem nehirde gelsin diyor ama ben kızımı veremem 1 hafta görmezsem deliririm sanırım haftaya c.tesiye kadar inşallah sorunsuz atlatırız
Canım ya benimde aynı şekilde gece uykusu iyi maşallah ama gündüz 45 dk dan fazla uyumuyo hiç bişey yapamıyorum yaaa çok zor oluyor 45 dk dan sonra derin uykuya geçiş sırasında uyanırmıs tüm bebekler eğer kendi kendine tekrar dalmayı başaramazsa bu şekilde oluyomuş büzimkiler geçişi yapamıyo anlıyacağın ne zaman uzayacak uykuları gece olduğu kadar gündüzde önemli inanın çoğu zaman aç geziyorum evin işi hiç bitmiyo zaten ahhh ana olmak ne zormuş:)kızlar benim bebeğim gece uyuyor. sabah 1 kez öğleden sonra da 2 kez olmak üzere de 45dk - 1 - 1,5saat uyuyor. çok nadir 1,5saat oluyor. 45dk - 1saat çok az değil mi. hemen uyanıyor.
bir de ayağımda sallıyorum sonra beşiğine yatırıyorum hemen uyanıyor sallanmaya devam etmek istiyor bir türlü vazgeçiremedim.
kızlar saçlarımın dökülmesinden çıldırmak üzereyim. 1haftadır temizlik yapıyorum, bütün evi kaldırdım, sildim süpürdüm. halıları bile sildim, mis gibi tertemiz oldu ev ama o kadar çok saçım dökülüyorki akşama kadar yerlerden saçımı topluyorum. saçsız kalıcam felan diye üzülmüyorum, heryerin kıl olmasına uyuz oldum artık, toptan kazıtasım var hepsini:) eskiden eşime kızardım heryere kılların dökülüyor diye, şimdi kendi saçlarım dökülüyor tutam tutam. bugün dökülme karşıtı şampuan aldım ama o da koparak dökülmeler için, benimkiler dipten dökülüyor. sizinkilerde dökülüyor mu, var mı bi çözümü ya?
Canım benim saçımda çok dökülmeye başladı bi çözüm bulursan bildir muhakkak:)
Canım beni. Oğlumda öyle gece defalarca anlattığın şekilde üstünü açıyo bide öle bi atıyoki ayaklarını beşik gümbür gümbür sallanıyo çok gülüyoruz eşimle:)arkadaşlar. son 1 haftadır bebeğim uykusunda gazı olduğunda ayaklarını 90 derece kaldırıyor. besiğin sağına soluna yatırıyor. böyle olunca da uyanıyor hemen. gündüz uykusunda oluyor ama bu. böyle bir sorunla karşılaşan var mı??
kızlar saçlarımın dökülmesinden çıldırmak üzereyim. 1haftadır temizlik yapıyorum, bütün evi kaldırdım, sildim süpürdüm. halıları bile sildim, mis gibi tertemiz oldu ev ama o kadar çok saçım dökülüyorki akşama kadar yerlerden saçımı topluyorum. saçsız kalıcam felan diye üzülmüyorum, heryerin kıl olmasına uyuz oldum artık, toptan kazıtasım var hepsini:) eskiden eşime kızardım heryere kılların dökülüyor diye, şimdi kendi saçlarım dökülüyor tutam tutam. bugün dökülme karşıtı şampuan aldım ama o da koparak dökülmeler için, benimkiler dipten dökülüyor. sizinkilerde dökülüyor mu, var mı bi çözümü ya?
bide bir arkadaş yazmıştı ayak numaram büyüdü diye, benimkide büyüdü sanırım. ayakkabılarım baş parmaklarımda hep tırnak batması yapmaya başladı, sıkıyor heralde. ufak da değildi ki ayaklarım, zaten 38-39 giyiyordum şimdi 40-41felan alıcam heralde:) doğumdan kalan 6kilo fazlam var, 1kilosu ayaklarda galiba:) kiloyu verince küçülür mü acaba ayaklar, yoksa o kadar ayakkabı çöp mü olucak?
kendi düşünüp kendi anlaması lazım. geçmişinde yaşadığı olumsuzlukları neden düşünmüyor hala aklı başına gelmemiş mi. çok üzüldüm inan ki.Esimde herseyi anneme yuklemeye calisiyor annen gelsin diyor hep sen necisin?biktim artik kiymetimi bilsin ozlesin diye gitmiyorum biliyorum oyle olmayacak burada hatirlayanlar bilir esimin 2.evliligi ilk evliliginden oglu var.ayri kalmalara gormemeye aliskin antremanli ama demiyorki bu esimde giderse bu evladimida goremezsem basi hep dik burnu dusse almaz....soylemedigi laf isitmedigim soz kalmadi eskiden kendime uzuluyordum simdi pamuk kizima uzuluyorum...yarin oburgun demezmi madem beni niye dunyaya grtirdiniz diye....hakli boncuk kizim ama su evlilikte elimde kalan en guzel sey kizimin varligi
Esime kiyamadim napiyim.
Benimki de sallanmaya alisti cnm. 20 dk da uyaniyor sallayinca bir 30 dk daha anca uyuyor.
Cnm elevit ve sn ilaci kullanicam ben. Oglumun doktoru kullanabilirsin derse tabi. Benim de dokuluyor.
canım benim başlarda hep öyleydi ben inat ettim mama vermemeye şimdi çok pişmanım. 4200 doğan çocuğumu zayıflattım. benim de 4 aylık olacak 3.ay kontrolümüzde 5,5kilo idi boyu da 61 cm düşün yani ince uzun. şimdi belki 6 olmuştur. son iki haftadır mamayı arttırdım bebeğim toparlandı. benimki de ağlamazdı gülerdi oynardı. ama şimdi iştahı da arttı 2 saatte bir 100lük yapıyorum içiyor. 120 yapsam onu da içecek. bence mama ver. farkı göreceksin. bi de içmezse görürsün. valla içiyorsa verkızlar çok moralim bozuldu şimdi dr dan geldik. bir hafta sonra 4 aylık olacak kızım. ama 370 gr almış sadece ve 6 kilo sadece. boy 58 cm baş çevresi 40. hepsi az hepsi düşük. anlamıyorum ki gayet sağlıklı duruyo bebeğim. neşesi yerine öyle ağlamıyo da . aç bebek ağlamaz mı. off ya dr mamaya başla bir ay sonra ekstra boy uzatan ve kilo aldıran mamalar varmış ona da başlayabilirmişim. bana da gayet iyi gözüküyor kızım anlayamıyorum ki...
Bende uzerine orttugum tulbenti yuzune gezdiriyorum kedi gibi onunla bogusup duruyor.oyuncaklara o kadar gulup bagirmiyor....takma kafana kilosunu kusma olup reflu degilse,yemek borusunda sorun yoksa varsin zayif olsun.ben nazar degmez diyordum daha cok degiyor cirpi gibi bacaklar kollar kucucuk popo minicik surat mavis gozler casper gibi beyaz surat kel kafa minyatur kizim benim....
canım ben dün kaldırmadım tekrar salladım 2 saat uyudu. ama uykusu olduğu belliydi. bazen öyle bir uyanmış oluyor ki 1 saat sallasan tekrar uyumaz. böyle uykulu olduğu bir durumda tekrar bir salla ama seni görmesin inşallah uyurCanım ya benimde aynı şekilde gece uykusu iyi maşallah ama gündüz 45 dk dan fazla uyumuyo hiç bişey yapamıyorum yaaa çok zor oluyor 45 dk dan sonra derin uykuya geçiş sırasında uyanırmıs tüm bebekler eğer kendi kendine tekrar dalmayı başaramazsa bu şekilde oluyomuş büzimkiler geçişi yapamıyo anlıyacağın ne zaman uzayacak uykuları gece olduğu kadar gündüzde önemli inanın çoğu zaman aç geziyorum evin işi hiç bitmiyo zaten ahhh ana olmak ne zormuş:)
Cnm kizin iyi gorunuyor ama. Uzulme.kızlar çok moralim bozuldu şimdi dr dan geldik. bir hafta sonra 4 aylık olacak kızım. ama 370 gr almış sadece ve 6 kilo sadece. boy 58 cm baş çevresi 40. hepsi az hepsi düşük. anlamıyorum ki gayet sağlıklı duruyo bebeğim. neşesi yerine öyle ağlamıyo da . aç bebek ağlamaz mı. off ya dr mamaya başla bir ay sonra ekstra boy uzatan ve kilo aldıran mamalar varmış ona da başlayabilirmişim. bana da gayet iyi gözüküyor kızım anlayamıyorum ki...
Kraft dondy ve salincakli mama sandalyesi aldim.Arkadaslar mama sandalyesi alsiniz mi alacak misiniz.uygun kullanisli bir marka falan var mı. Tavsiye bekliyorum arkadaşlar
benim de bu aralar aşırı dökülmeye başladı. banyodan sonra taradığımda tutam tutam atıyorum üstelik ben yakın zamanda b12 iğnesi vuruldum. elevit her gün 1 tane içiyordum bu aralar unuttum içmeyi. bi kan testi yaptır belki b12 senin de düşüktür hem emzirirken bebeğin için de iyi olur.
ayrıca elevitin içinde anne sütünün kalitesini arttırır yazıyor.
ayaklar da aynı durum bende de var. hangi ayakkabımı giysem sıkıyor. sanırım benim de büyüdü. 6 kilo fazla iyi bir durum. normal doğum mu yaptın ? ben sezaryen ve benim hala 10 kilo fazlam duruyor. doğumdan bir hafta sonraki kilom ne ise hala şimdi aynı kilo. 1 yılda anca veriliyormuş. ama kimisi de hemen hepsini verebiliyor.
kendi düşünüp kendi anlaması lazım. geçmişinde yaşadığı olumsuzlukları neden düşünmüyor hala aklı başına gelmemiş mi. çok üzüldüm inan ki.
bu arada bizde de benim ikinci evliliğim. gerçi ilki evlillik sayılmaz 3 ay sürdü. nikah yapıldı tayinim olsun diye. daha düğünümüz olmadan ayrıldık. ailesi çok üzdü beni. ben de şimdi eşime bu yüzden çok kızıyorum yaşadıklarımı gördü bu kızı ben üzmeyeyim mutlu edeyim demiyor.
onlar ne dediler canım ?
dün ben uyanınca tekrar salladım kaldırmadım hemen. sonra uzun bir uyku çekti şaşırdım valla. 2 saat uyudu
ben elevit içiyorum içinde anne sütünün kalitesini arttırır yazıyor. hangi doktora gidiyorsun. benim hala bir doktorum yok.
ilk başlarda çok problemimiz vardı. reflü, boğazı ... sürekli yutkunuyordu. birkaç doktora götürmüştüm sonra hepsinden nefret ettim kimseye götürmedim son 1-1,5 aydır. reflüsü boğazı da düzeldi. eryamanda asg tıpa götürmüştüm o kadın da iyi değil. hızlı hızlı bakıyo.
canım benim başlarda hep öyleydi ben inat ettim mama vermemeye şimdi çok pişmanım. 4200 doğan çocuğumu zayıflattım. benim de 4 aylık olacak 3.ay kontrolümüzde 5,5kilo idi boyu da 61 cm düşün yani ince uzun. şimdi belki 6 olmuştur. son iki haftadır mamayı arttırdım bebeğim toparlandı. benimki de ağlamazdı gülerdi oynardı. ama şimdi iştahı da arttı 2 saatte bir 100lük yapıyorum içiyor. 120 yapsam onu da içecek. bence mama ver. farkı göreceksin. bi de içmezse görürsün. valla içiyorsa ver
ayy maşallah hep hayalimdeki bebek beyaz mavi gözler... napalım biz de esmer adamla evlendik bebeğim melez oldu :) olsun o da benim canım kızım :))) canım yaa benimkinin de bacaklar çok inceydi son 1 ayda toparladı. ilk 3 ay o reflü ve yemek borusundan boğazından çok çektim ben. çocuk yutkunup duruyordu belki de ondan beslenemedi. şimdi geçti şükür. mamayı da arttırınca sanki daha iyi kilo alıyor gibi geldi bana. bakalım 4.ay kontrolümüzde 500ün üzerine çıkabilecekemiyiz.
hayal ettim de tülbentle boğuşmasını çok şekerdir yaa. boşver sen bebeğinle oyna gül kimseyi takma herkes kendine yapar
canım ben dün kaldırmadım tekrar salladım 2 saat uyudu. ama uykusu olduğu belliydi. bazen öyle bir uyanmış oluyor ki 1 saat sallasan tekrar uyumaz. böyle uykulu olduğu bir durumda tekrar bir salla ama seni görmesin inşallah uyur
Arkadaslar mama sandalyesi alsiniz mi alacak misiniz.uygun kullanisli bir marka falan var mı. Tavsiye bekliyorum arkadaşlar
kızlar çok moralim bozuldu şimdi dr dan geldik. bir hafta sonra 4 aylık olacak kızım. ama 370 gr almış sadece ve 6 kilo sadece. boy 58 cm baş çevresi 40. hepsi az hepsi düşük. anlamıyorum ki gayet sağlıklı duruyo bebeğim. neşesi yerine öyle ağlamıyo da . aç bebek ağlamaz mı. off ya dr mamaya başla bir ay sonra ekstra boy uzatan ve kilo aldıran mamalar varmış ona da başlayabilirmişim. bana da gayet iyi gözüküyor kızım anlayamıyorum ki...
benim de bu aralar aşırı dökülmeye başladı. banyodan sonra taradığımda tutam tutam atıyorum üstelik ben yakın zamanda b12 iğnesi vuruldum. elevit her gün 1 tane içiyordum bu aralar unuttum içmeyi. bi kan testi yaptır belki b12 senin de düşüktür hem emzirirken bebeğin için de iyi olur.
ayrıca elevitin içinde anne sütünün kalitesini arttırır yazıyor.
ayaklar da aynı durum bende de var. hangi ayakkabımı giysem sıkıyor. sanırım benim de büyüdü. 6 kilo fazla iyi bir durum. normal doğum mu yaptın ? ben sezaryen ve benim hala 10 kilo fazlam duruyor. doğumdan bir hafta sonraki kilom ne ise hala şimdi aynı kilo. 1 yılda anca veriliyormuş. ama kimisi de hemen hepsini verebiliyor.
kendi düşünüp kendi anlaması lazım. geçmişinde yaşadığı olumsuzlukları neden düşünmüyor hala aklı başına gelmemiş mi. çok üzüldüm inan ki.
bu arada bizde de benim ikinci evliliğim. gerçi ilki evlillik sayılmaz 3 ay sürdü. nikah yapıldı tayinim olsun diye. daha düğünümüz olmadan ayrıldık. ailesi çok üzdü beni. ben de şimdi eşime bu yüzden çok kızıyorum yaşadıklarımı gördü bu kızı ben üzmeyeyim mutlu edeyim demiyor.
onlar ne dediler canım ?
dün ben uyanınca tekrar salladım kaldırmadım hemen. sonra uzun bir uyku çekti şaşırdım valla. 2 saat uyudu
ben elevit içiyorum içinde anne sütünün kalitesini arttırır yazıyor. hangi doktora gidiyorsun. benim hala bir doktorum yok.
ilk başlarda çok problemimiz vardı. reflü, boğazı ... sürekli yutkunuyordu. birkaç doktora götürmüştüm sonra hepsinden nefret ettim kimseye götürmedim son 1-1,5 aydır. reflüsü boğazı da düzeldi. eryamanda asg tıpa götürmüştüm o kadın da iyi değil. hızlı hızlı bakıyo.
canım benim başlarda hep öyleydi ben inat ettim mama vermemeye şimdi çok pişmanım. 4200 doğan çocuğumu zayıflattım. benim de 4 aylık olacak 3.ay kontrolümüzde 5,5kilo idi boyu da 61 cm düşün yani ince uzun. şimdi belki 6 olmuştur. son iki haftadır mamayı arttırdım bebeğim toparlandı. benimki de ağlamazdı gülerdi oynardı. ama şimdi iştahı da arttı 2 saatte bir 100lük yapıyorum içiyor. 120 yapsam onu da içecek. bence mama ver. farkı göreceksin. bi de içmezse görürsün. valla içiyorsa ver
ayy maşallah hep hayalimdeki bebek beyaz mavi gözler... napalım biz de esmer adamla evlendik bebeğim melez oldu :) olsun o da benim canım kızım :))) canım yaa benimkinin de bacaklar çok inceydi son 1 ayda toparladı. ilk 3 ay o reflü ve yemek borusundan boğazından çok çektim ben. çocuk yutkunup duruyordu belki de ondan beslenemedi. şimdi geçti şükür. mamayı da arttırınca sanki daha iyi kilo alıyor gibi geldi bana. bakalım 4.ay kontrolümüzde 500ün üzerine çıkabilecekemiyiz.
hayal ettim de tülbentle boğuşmasını çok şekerdir yaa. boşver sen bebeğinle oyna gül kimseyi takma herkes kendine yapar
canım ben dün kaldırmadım tekrar salladım 2 saat uyudu. ama uykusu olduğu belliydi. bazen öyle bir uyanmış oluyor ki 1 saat sallasan tekrar uyumaz. böyle uykulu olduğu bir durumda tekrar bir salla ama seni görmesin inşallah uyur
Bu ayın 21'in de 5aylık olacağız
Daha dün gibi kucağıma aldım
Maşallah benim güzel yavruma
cnm sonda sonucunu aldınız mı? umarım herşey yolundadır...
bu arada bebeklerimizin hepsine maşallah..hepsi birbirinden güzzel sübhanallah...