2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ben burada bir arkadasin tavsiyesi ile kraft dondy aldim ama minnos orada uyumuyor malesef benim ayaklarimi mafediyor gunduz.artik mama sandslyesi olarak kullanicam gerci dimdide hafif oturur sekilde yemek yerken yanimiza oturtuyoruz.piyasada 450 tl civari diger mama sandalyelei hemen hemen ayni fiyat biz e-bebekten 2.el aldik 250 tl.geldi bize...sanirim kizim buyusun bende orada saticam nereye koyucam derdi olmaz...istersen mama sandalyelerine bak..,,

Dondy almaya cesaret edemedim acikcasi 2 el urunlere de int. Baktim hep aklima ebebek gelmemisti oraya da bakarim cnm

Ben ikeadan alcam sanirim cok uygun belki oturmaz bosa gitmesin sanirim 49 tl

Banada ikeadan hediye geldi sade bi özelliği yok ama kullanıllı ve sağlam gibi yarın bi kurup oturtayım bakalım oğluşu artık yürüteçde falan dıruyor zaten 8 martta 4 ayımız doluyor desteklide oturuyor gibi uzun değil tabi 2 dak falan

Banada ikeadan hediye geldi sade bi özelliği yok ama kullanıllı ve sağlam gibi yarın bi kurup oturtayım bakalım oğluşu artık yürüteçde falan dıruyor zaten 8 martta 4 ayımız doluyor desteklide oturuyor gibi uzun değil tabi 2 dak falan

Evet cnm cok saglam bnm cevremdeki butun bebeklerin mama sandalyesi bu bi de minderi var almadiysan tavsiye ederim beli agrimaz cocugun

arkadaslar size bisiy sorucam vitamin (polivit)le kan(ferro senol b) birarada yani ayni gun icinde kullanilirmi? annem birinden biri verilir benim bildigim diyor saglik ocagindada ikiside kullanin dediler..napiim sizler vitamin venkan ilaci ne kullaniyosunuz ve ikisinide mi kullaniyosunuZ?

ay canım sen hamilemisin. ben 15 nisan da doğum yaptım. benimki tüp bebekti. benim adam bana yaklaşmıyor hamile kalırsın diye :KK53::KK53:
geçen temmuzdan beri kankayız :KK52:
bir hafta önce beraber olalım dedim reddetti :KK47::KK47:
sen çocuk emziriyorsun ben o göğüslere elleyemem dedi.
tuhaf ilginç adam
yaklaşık bir yıldır işsiz psikoljim iyi değil diyor öteliyor

ay canım sen hamilemisin. ben 15 nisan da doğum yaptım. benimki tüp bebekti. benim adam bana yaklaşmıyor hamile kalırsın diye :KK53::KK53:
geçen temmuzdan beri kankayız :KK52:
bir hafta önce beraber olalım dedim reddetti :KK47::KK47:
sen çocuk emziriyorsun ben o göğüslere elleyemem dedi.
tuhaf ilginç adam
yaklaşık bir yıldır işsiz psikoljim iyi değil diyor öteliyor

Evet canim hamisim:KK49:
40imiz cikana kadar adamin cani cikti afedersin:KK9:seninki nasil durmus o kadar zaman :KK53: ben dusunemiyorum bile
Oyle olmak da iyi degil bi sekilde eski halinize donun evlilikte onemli bi pay oynuyor
sen de goguslerimi ellemeyiver deseydin:KK14:

Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi Happy Land bunu çok ama çok beğendim =) ablamda da var yeğenimin kullandığı ama alsam mı yoksa yeğeniminkini mi kullansam..bilemedim...ben yeni alırsam 2. bebeğim olduğundada kullanrm diye düşünyrm !!

Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi Happy Land bunu çok ama çok beğendim =) ablamda da var yeğenimin kullandığı ama alsam mı yoksa yeğeniminkini mi kullansam..bilemedim...ben yeni alırsam 2. bebeğim olduğundada kullanrm diye düşünyrm !!

Adanam happy land ı aldım bende kampanya vardı. Gerçekten çok tatlı. Senin bebeğine yaptığın odaya bayılmıştım. zevklerimiz benziyor sanırım seninle :) ilkini zor ikna olarak doğurmuş biri olarak fikrim tamamen değişti ve 2. Çocuğu düşünüp onada kullanırım diyerek aldım bende.

Ne gazmis ya bitmek bilmedi dunyanin tum gazlari benim kizimda toplanmis baku ceyhan boru hattinda bu kadar gaz yok

Günaydın arkadaşlar benim bi sorum olcak sade anne sütü verenlere bende oğlumu sadece emziriyorum ama bişey dikkatimi çekti 2 kez falan duşarıda uzun kalınca mama vermiştim 2 sindede ertesi gün kaka yapmakda çok zorlandı ve yapana kadar huzursuz oldu dünde ilk kez su verdim 20 cc falan güzel içti ama bugün yine kaka sorunuyla karşılaştım yabancı besinlere midesi bağırsakları hala uyum sağlayamıyormuki acaba ya ? Öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var

Büyüdükçe kaka sayısı günde 1 e düştü bu tamamda,bizm düzenimzde hergün yaptığı için yapamayınca sabah uykuda uyuyamıyor normalde en az 9 a kadar uyurken farklı besin verince 5 den beri uyuyamıyor sancıdan zorlanmaktan:KK43:(

Optimum da ki toker ya da acity deki tokerden aldi esim cnm. Hatirlamiyorum simdi. Esim yanimda degil simdi soramiyorum. Hafizam berbat de mi?:KK5:

Biri 5 digeri 10 dk uzakligimizda bakariz eee bebisten kendimizi hatirladigimiza sukredelim

Büyüdükçe kaka sayısı günde 1 e düştü bu tamamda,bizm düzenimzde hergün yaptığı için yapamayınca sabah uykuda uyuyamıyor normalde en az 9 a kadar uyurken farklı besin verince 5 den beri uyuyamıyor sancıdan zorlanmaktan:KK43:(

Bende sadece emziriorum gazımız cok gaz ilacı vermezsem ıkınmaktan uyuyamıor kakamızda günde 1defa

Ne gazmis ya bitmek bilmedi dunyanin tum gazlari benim kizimda toplanmis baku ceyhan boru hattinda bu kadar gaz yok
Bende benim bebis icin ayni seyi dusunuyorum cnm.
Ben ektra bir sey vermiyorum. Yine de 5 te uyaniyor. Gece 3 te de gaz sancisi cekiyor kivraniyor.
Biri 5 digeri 10 dk uzakligimizda bakariz eee bebisten kendimizi hatirladigimiza sukredelim

Tmm cnm. Sen bana da yakinsin o zaman.

X