- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
bebeğim hala bizim odamızda park yatağında uyuyor ..havalar ısındı geçen yaz bütün kapılar pencereler açık vantilatör eşliğnde uyuyorduk !! şimdi kayınvalidemler bizde onlar kapı pencere açık uyuyr bizde kapı pencere kapalı sıcaklığı geçtim artık ama havasızlığa ben dayanamyrm eşime diyrm boğuluyrm pencereyi açtıramıyrm bebek üşür hasta olur diyr artık gece lavaboya gidince kapıyı açıyrm bir defa pencereyi araladım bebeğinyatağın üstüne örtü kapatmış =) bebeği odasınada yatrmıyor telsiz de var yatak odamın yanında bebeğimin odası nefes alsa duyarız ayol =) ne yapalım artık 1-2 ay daha idare ederiz =)
kızlar bebeğim 2.500 gr doğdu şimdi 6 kg. 62 cm boyu.ben mama ve anne sütü veryrm doğumdan itibaren smilac kullanıyrz.bebeğime başka bir şey vermedim doktorum biraz hesap yaptı mama verme 1 hafta böyle deneylm dedi kabul etmedim..nerden baksan günde 250 cc mama yiyor bu bebek yemezse aç kalır. ek gıdaya 6 dan sonra geçersin dedi su verme dedi.
kızlar siz oruç tutacak mısınız?????
benim yeğenimde 6 yaşında hala yemek problemi var hiç bir şey yemiyr gören 4 yaşında sanır !kusuyor yiyncede ablam bebekten blenderden geçirip yeidiryrdu onun etkisi buyuk kızlar!!
kelebek
geçmiiş olsun.
Ben tutmiycam cnm.
Anlamadim blendirdan gecirdigi icin mi istahsiz?