- 11 Şubat 2009
- 1.394
- 159
inan hiç şaşırmıyorum yazdıklarına aynılarını yaşadım çünkü. ilk aylar bebeğim çok ağlardı. ben çok üzülürdüm nefes alamazdı boğulacak gibi olurdu doktora götürelim filan derdim adam gayet rahat tepkisiz dururdu. nasıl deli olurdum. bebek uyuyunca da tekrar salona tvsinin yanına. haftasonu gündüz bile uyurdu. ya bu kadın aylardır uykusuz bir de ben sallayayım o uyusun demezdi. Ben de senin gibi hiçbirini güzel yaşayamadım. ama kendimi suçluyorum bu adam evlenmeden önce de beni üzerdi neden evlendim evlenmeseydim. Biz boşanmanın eşiğine geldik aileler araya girdi. şimdi aynı evde sadece bebek ile ilgili konuşuyoruz. geçenlerde ben yakınlaşayım dedim istersen yanına çağır beni gelirim dedim çağırmadı. sanki ben erkeğim de o kadın naz yapıyor. çok da ölüyodum ya onun için hayret bişey.
evet dediğin çok doğru sizi seven insanların yanına gidin. gerçekten insanı ailesinden başkası daha çok sevemiyor. ben annemin yanında bebeğimin daha çok sevildiğini kendimin daha huzurlu olduğunu gördüm. inan evime dönmek istemedim. ama sonra da kızdım o da baksın bebeğine annem yoruluyor o neden orda yan gelmiş yatıyor dedim bir süre kaldım döndüm. ama ara ara yine gidiyorum. önceden biraz iş yapardı geçenlerde onu da yapmaz oldu kavga ettim. çöpü atmamış kurt olmuş balkonda. ben küçücük çocukla nasıl inip atayım dedim ya. sen iyi alıştın diyor. şuna bak. senden benim için bişey yapmanı isteyen olmadı dedim. çocuğun için yap. maddi sıkıntısı var. çocuğa birşey de alamıyor. yani hem babayım hem anne. bazen diyorum bu adam niye var ne işe yarıyor,boşanayım. annem de ilerde yarayacak bekle diyor. bekliyorum işte. borçları bitsin bakalım ne yapacak.
onca sıkıntının içinde bir de adamlarla uğraştık. ama var ya bunun hesabını Allah onlara soracak. lohusa bir kadınla emziren bir anne ile uğraşmak neymiş. Emzirmek kadar kutsal birşey var mı? sen bu kadınla nasıl uğraşırsın.
Esimde herseyi anneme yuklemeye calisiyor annen gelsin diyor hep sen necisin?biktim artik kiymetimi bilsin ozlesin diye gitmiyorum biliyorum oyle olmayacak burada hatirlayanlar bilir esimin 2.evliligi ilk evliliginden oglu var.ayri kalmalara gormemeye aliskin antremanli ama demiyorki bu esimde giderse bu evladimida goremezsem basi hep dik burnu dusse almaz....soylemedigi laf isitmedigim soz kalmadi eskiden kendime uzuluyordum simdi pamuk kizima uzuluyorum...yarin oburgun demezmi madem beni niye dunyaya grtirdiniz diye....hakli boncuk kizim ama su evlilikte elimde kalan en guzel sey kizimin varligi