2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Guzel fikir...yarin aksam bende oyle yapayim....birde burada bir arkadas yazmisti yastik kilifina bebegi sokuyorum diye yaptim oldu...guzel fikirler....

Canim cok uzuldum hem esinin celrigi acilara hem de yasadiginiz haksizliga.Allah tez zamanda hayirli sonuclar almanizi nasip etsin. Allaha sigin.bizi de haberdar et.Yoluna girer Insaallah.

Halimi hatrimi soran gecmis olsun diyen herkese cok tsk ederim
dun cok kotuydum bugun biraz daha iyiyim aslinda eymenin ishal olmasi bnm hastaligimin onune gecti o iyice hastalaninca iyilestim ya da hastaligimi unuttum
cannancim emziryorum evet mama takviyemiz de var oglum idrar yolu iltihabi kapmis sutumden degilmis sordum dr a kalitsal ya da pipi ucundan dolayi oluyomus bizim babamizda bobrek sorunu var malesef zaten sutum az emzirebildigim kdar emzirmek istiyorum bizim aramizdaki en ozel bag bu bnce

kizlar bebegim masallah iyi hala ishal ve istahsizligi var..ins.atlaticaz bunuda.bugun kan surubuna basladim ferro senol.ins
istahi acilir bi surup sayesinde ve yarin ins.polivite baslicam.yavrum gucsuZ kalmis bugun yuzustundeyken basinni kaldiramadii cok denedi ve aglamaya basladi kuzum..yoruluverdi.bende zorlatmadim ben cokk uzuldum ayaklarii hhic basmiyor tedirginim.. rabbim ins.biranonce toparlamasini nasip etsin

Canim belki yorgundur o yuzden kaldiramiyordur kafasini ve basamiyodur. Hem benimki de cok az basiyo her zaman diil. Nolur uzulme kuzuna cok dua ediyorum. Insallah toparlar biran evvel

Kaldirmasin cnm bosver once bi istahi yerine gelsin biz yemek yemessek gucly olabiliyo myuz oyle dusun bol bol kucakla sev oglunu duzelecegine iinan en iyi ilac anne sefkatidir

bebe bisküvisi kırmayı dene yoğurdun içine acaba yermi benim oğlum çok severdi
yaptığın mamaların tadına bak acaba güzelmi belkide tadı güzel olmuyo seninde tadını beyendiğin mamaları yedir
yemiyen bebek çok zor ben büyük oğluma herşeyi veriyodum diyorum ama ne zorluklarla yediriyodum
bir kaşık yedirmek için şekilden şekle giriyodum

emzirebildiğin kadar emzir canım doğru emzirmek çok özel bişey
genetiğe yapılıcak bişey yok doktora sorsaydın keşke nasıl koruya bilirim idrar yolu enfeksiyonundan diye

düzelicek inşallah hele bi yemeye başlasın gücünü toplasın basarda dönerde yinede bişeylerden şüphen varsa sonuçta bebeğinin yanında olan sensin iyi bir doktora götür bebeğini fazla hırpalatmadan muayne ettir için rahatlasın

biz doğdu doğalı eşimle ayrı yatıyoruz hala da öyle :) ikimiz de bunu dert etmiyoruz :))) anlayacağın zaten aramız buz gibi oldu.

benim bebişi de bıraksan sabaha kadar uyur ama ben 3 saatte bir kaldırıyorum. emzirmek ya da mama için. 5-6saat uyku çok değil mi yani daha küçük değiller mi? ben de mi kaldırmasam?

ben 40ım çıktıktan sonra ilk ay 2 kez adet gördüm sonraki ay bir gün lekelenme şeklinde. sonra dün yine biraz leke vardı.
doktora da gitmedim ama bi gariplik olduğu kesin bende. belki senin bugun normal adetin başlar.

gazını da çıkarıyordur bence normal canım benimki de bazen öyle yapıyor.
maşallah çok iyi görünüyor kilosu. 2-3 gün gayet normal canım sık sık yapmak iyi değil kilo alamaz yaramaz yedikleri. benimki bazen 5 gün bekliyor. hatta bazen 5.gün de yapmıyor ben fitil ile yaptırmak zorunda kalıyorum katılaşmasın diye.

dün itibariyle adamakıllı ilk adetimi olmuş bulunmaktayım

gözün aydın canım. bende bir dengesizlik var. 1 ay 2 kez oldum sonra hep 1 gün leke şeklinde :s

bence inek sütü ile yapma ağır gelebilir. hem onlar bebek sütü ilaveli ve su ile yapılıyor diye biliyorum. milupanınkini alıcam ben.
hem devam sütü kötü bişey değil ki ben 3 saatte bir 100lük içiriyorum :) benim sütümden daha iyi beslediği kesin :)))

Gunaydin hanimlar biz ogleden snra hem saglik ocagina hem de kultur sonucumuzu almaya gidecegiiz umarim sonuc bi onceki gbi degildir sondayla aldilar kesin sonuc olacak..

Bende emziğe karşıydım ama gerçekten yardımı çok oluyormuşBende her sesine koşmuyorum ,alışmasın diye,ylnız olunca mecburen çare arıyoruz
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin
Bende yavaş yavaş ek gıdaya geçtim pirinç unu ve günlük yoğurt yapıyorum kızım için
Tatilden dönmüşsünüz sanırım.Belkide yaradığı için çok uykusu vardır sonuçta farklı bir ortam havası farklı etkilnemiş olabilir,tatil yorgunluğu normaldir bence annesi
Oglum.hastalandi hastanelerde surunmekten bn de hasta oldm ishal kusma ates halsizlik.cok kotu durumdayim eymen hic durmuyo yavrum da hasta kalkacak halim yok ins yarina duzelirim esim gelene kadar zor dayandim
Canım çok geçmiş olsun Allah şifasını versin
Arkdasim soguk havale olabilir hastanede dedikleri gibi is arkadasimin oglu oyle olmustu...gelebilirsen bursaya gel ben sana yardimci olmaya calisirim...iyi bir hastanede baksinlar ayberke...cok geciktirme
Bende bursadan,neresinden Bursanın
Canım toparlanıp geçecek inşallah,Allah yardımcın olsun,bebişede şifa versin
Dostlar bız diş çıkarıyoruz
Mahvoşdum
Ağla ağla ağla yavrum
Hep ayakta hep kucakta
Sizlerde nasıl durumlar
Allah yardımcınız olsun,inşllh kolayca atlatır,bizde henüz yok
Canım içine tabiki atma, ne olursa sıkıntı stretsen oluyor elbet,eşin için üzüldümÇok zor günler geçirmişsiniz kolay değil ,Allah öncelikle sağlık huzur versin,bunlar yoksa hiçbişeyin tadı olmaz.İnşallah mantıklı bir şekilde karara bağlanırda,hak yerini bulur.Allah beterinden korusun ve çok geçmiş olsun canım,üzme kendini inşllh olumlu yönde ilerler gelişmeler
Allah bağışlasın maşallah,benim kızımda 8 mart doğumlu
Haklısın canım,benim evimde yüksekte ve asansör yok çocuk arabasıda hafif değil,o yüzden bende tek aşağıya indiremiyorum arabayla,iki sefer kanguruya taktım ama ondada rahat olunmuyor gibi geldi bana,benim burdan taşınmam gerek,nasıl olsa kiradayımMeyva suyunuda henüz geçmedim,arının prinç unu ve yoğurt veriyorum şimdilik,birden midesini karıştırmak istemiyorum
Allah bağışlasın maşllhBu arada sağdaki kırmızılı kıyafetinden aynısı kızımdada var hediye gelmiştiKonak içinde zeytinyağına karbonat koyup sürdünmü hiç,sık sık banyo yaptır,geçer inşallah
Süt belli müddet verilmez bebeklere diye duydum.Ben pirinç mamasını suyla yapıyorum,bazen içine devam sütünden ekliyorum
Mşallh oğlunaİnşllh iyi güzel olumlu şeyler söyler doktor bizimde 8 inde gitmemiz gerekiyor ama bakalım 2 gün geçede verebilirler randevuyu
Bende pirinç unu veriyorum günde 1 defa şuan için yeterli fazlasına gerek yok.Suyla yapıyorum,günlük yoğurtta vermeye başladım ben
Allah sağlık versin tabikide.Önemli olan o,her bebek aynı kiloda olacak dye birşeyde yok.Yapı meslesi birazda,normal olsunlar kilolu olupta vermesi merasim sonra
Tabiki canım paylaşılınca dertler hafiflermiş,Allah yardımcınız olsun,inşallah bir sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

dün itibariyle adamakıllı ilk adetimi olmuş bulunmaktayım

Cnm gunde bir kere kesintisiz 5-6 saat uyuyabilir. Birak gece uyusun. Ac olsa uyanir

yok canım gelen giden yok bakalım beklemedeyim hala
evet sende bi gariplik var ben hiç adet olmadım sen olmuşsun bence git doktora belki gene hamilesindir

yok be güzelim eşimin eli bile elime değmedi

Cnm gunde bir kere kesintisiz 5-6 saat uyuyabilir. Birak gece uyusun. Ac olsa uyanir

acıkınca ık mık diyoda annesi horul horul uyuduğu için duymuyor o zaman ilk yatışında 5-6 saat uyumasına izin vereyim. ben de ilk defa 5-6 saat uyuyacağım :)

Son düzenleme:
gunaydinn anneler nasilsiniz bugun icim sevinc dolu biz hergun birazdaha iyiye gidiyoruz insallah arrtik kabus dolu gunler sona erecek..ben diuyorumki simdi yavrumu yeniden dogurdum onu rabbim bana yeniden verdi
.ve yeniden bastan ileerliycez insalllah..ben bugun dogurdum kuzumuuu :) kelebeks insallah sonuclar tertemiz cikarr aklahim yavrularimizi bize bagislasin..

bebeğim hala bizim odamızda park yatağında uyuyor ..havalar ısındı geçen yaz bütün kapılar pencereler açık vantilatör eşliğnde uyuyorduk !! şimdi kayınvalidemler bizde onlar kapı pencere açık uyuyr bizde kapı pencere kapalı sıcaklığı geçtim artık ama havasızlığa ben dayanamyrm eşime diyrm boğuluyrm pencereyi açtıramıyrm bebek üşür hasta olur diyr artık gece lavaboya gidince kapıyı açıyrm bir defa pencereyi araladım bebeğinyatağın üstüne örtü kapatmış =) bebeği odasınada yatrmıyor telsiz de var yatak odamın yanında bebeğimin odası nefes alsa duyarız ayol =) ne yapalım artık 1-2 ay daha idare ederiz =)
kızlar bebeğim 2.500 gr doğdu şimdi 6 kg. 62 cm boyu.ben mama ve anne sütü veryrm doğumdan itibaren smilac kullanıyrz.bebeğime başka bir şey vermedim doktorum biraz hesap yaptı mama verme 1 hafta böyle deneylm dedi kabul etmedim..nerden baksan günde 250 cc mama yiyor bu bebek yemezse aç kalır. ek gıdaya 6 dan sonra geçersin dedi su verme dedi.
kızlar siz oruç tutacak mısınız?????
benim yeğenimde 6 yaşında hala yemek problemi var hiç bir şey yemiyr gören 4 yaşında sanır !kusuyor yiyncede ablam bebekten blenderden geçirip yeidiryrdu onun etkisi buyuk kızlar!!
kelebek
geçmiiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…